tasos1989 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας. Έχω το εξής πρόβλημα. Κατʼ αρχάς είμαι άσχετος με το θέμα που θα σας αναφέρω. Έχω κάποια DVD γνήσια τα οποία τα αγόρασα εγώ με τα λεφτά μου και τα οποία είναι κλειδωμένα και δεν μπορώ να τα αντιγράψω. Από τις αναζητήσεις που έκανα στο forum έχω μπερδευτεί. Εγώ θέλω απλά να τα αντιγράψω σε άλλα δισκάκια (αν υπάρχει τρόπος στα κανονικά γιατί τα μεγαλύτερα είναι ακριβά). Δεν θέλω να τα κάνω avi ούτε mpeg. Στο forum βρήκα αναφορές για shrink, decrypter, ripit4me, ένα άλλο decrypter που δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγετε, to nero και το image burn καθώς και άλλα που δεν τα θυμάμαι. Κατάλαβα ότι δεν κάνουν όλα το ίδιο πράγμα αλλά σχετίζονται με την διαδικασία. Μπορεί κάποιος να μου πει με ποιο από αυτά να κάνω backup τις ταινίες; οι ταινίες θα παραμείνουν ίδιες ή θα χάσουν σε ποιότητα; Απλά να τα αντιγράψω θέλω. Όχι τίποτα περίεργες διαδικασίες. Αυτά τα προγράμματα δωρεάν δεν είναι; Αν ξέρει κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ.
furious99 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 http://www.afterdawn.com/guides/archive/how_to_copy_dvd_with_dvd_shrink.cfm Το menu shrink δε σου χρειάζεται... Καλό διάβασμα...
tasos1989 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Το DVD Decrypter που χρησιμοποιώ σε κάποια dvd με το που τα διαβάζει στο log, κάτω εμφανίζει κάτι κίτρινα warning και δεν μπορεί να τα ξεκλειδώσει. Υπάρχει κάποιο παρόμοιο που να ξεπερνάει και αυτά τα κλειδώματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.