KnightRider Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ λέω ότι καλύτερη μάρκα είναι η SONY και είναι και φθηνές απο το media markt.
Bourdoulas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Sony; Sorry φίλε μου αλλά καθαρά εμπειρικά οι τηλεοράσεις της Sony είναι για πέταμα πλέον. Ακόμα και τα ακριβά μοντέλα αν τα συγκρίνεις με αντίστοιχα ανταγωνιστών (πχ της Samsung) θα δεις ότι χάνουν. Πολύ καλές είναι οι Samsung, αλλά το υλικό κατασκευής είναι μαύρα χάλια! Πλαστικούρα. Η ποιότητα της εικόνας όμως δεν συγκρίνεται...
liopyr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ λέω ότι καλύτερη μάρκα είναι η SONY και είναι και φθηνές απο το media markt. για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις... μπορείς να μου πεις και την καλύτερη μάρκα αυτοκινήτων, γιατί είμαι σε δίλημμα?
KnightRider Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Ναι αλλά η τηλεόραση Sony είναι και γρήγορη και δεν κολάει και είναι πολύ εύκολα τα μενού. Εχω μια τηλεόραση philips (32 με HD ready) που το πήραν οι γονείς μου και το πρόβλημα είναι οτι όταν βλέπω ειδήσεις εμφανίζονται τα γραμματα που είναι επάνω και παρατηρώ οτι τρεμοπαίζει καμιά φορά σαν να κάνει το βίντεο 25 fps. Πείτε μου γιατί συμβαίνει αυτό ??
blashyrkh+ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Lg ine arketa diadedomenes+exun bgei kales.Twra egw 8a s proteina Pioneer h Sharp.Epishs oi Hitachi ine epishs poiotikes bebaia oles oi parapanw etairies bgazun kales thleoraseis alla prepei na breis t montelo pu su tairiazei .Koita t contrast+tn analysh.Ine arketa shmantika se mia thleorash opws+h fwteinothta.Prosekse to mauro +t aspro na ine apolyta xwris kamia diaba8mish.Eidika mauro- mauro dn ine eukolo na breis se LCD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.