planelover Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για το Double Play της HOL. Όμως δεν ξέρω ποιο πακέτο να αγοράσω. Κοιτάξτε εδώ Δεν ξέρω όμως ποιο από τα δύο να επιλέξω. Μου έχουν πει ότι άμα έχω PSTN line και αγοράσω gia ISDN, τότε δεν θα λειτουργεί Πώς μπορώ να μάθω τι είδους line έχω? Ευχαριστώ
planelover Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Thanks, αλλά πάω στο Self care tis otenet και δε μου λέει τπτ για PSTN και ISND
Land_Of_Banania Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Ε για να ρωτάς μάλλον θα έχεις pstn... Το isdn το ενεργοποιείς εσύ και σου φέρνει ο ΟΤΕ μια συσκευή και έχεις δύο τηλεφωνικές γραμμές.
danaos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Καλό είναι να μιλήσεις πρώτα με τους γονείς σου σχετικά... Οι προσφορές έχουν καμιά φορά λεπτομέρειες όχι και τόσο ευχάριστες...
planelover Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Τι είναι το netmod? Εγώ ένα Speedtouch 530 έχω. Παλιά νομίζω έμπαινα στο internet με PSTN. Καλό είναι να μιλήσεις πρώτα με τους γονείς σου σχετικά...Οι προσφορές έχουν καμιά φορά λεπτομέρειες όχι και τόσο ευχάριστες... εάν εννοείς την ταχύτητα, ξέρω πως δε φτάνει τα 24 mbps. Όσον αφορά το τηλέφωνο, χρεώνονται μόνο τα κινητά. Τίποτα άλλο "πονήρο"?
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 an exeis speedtouch 530 kai oxi 530i exeispstn. an exeis netmod spiti kai ola ta til xekinane apo auto to koutaki tou netmod exeis isdn.an ixes filtra se ola ta tilefona tote ixes pstn.to grafei kai o logariasmos pano dexia i thinkk
FarCry Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα,Ενδιαφέρομαι για το Double Play της HOL. Όμως δεν ξέρω ποιο πακέτο να αγοράσω. Κοιτάξτε εδώ Δεν ξέρω όμως ποιο από τα δύο να επιλέξω. Μου έχουν πει ότι άμα έχω PSTN line και αγοράσω gia ISDN, τότε δεν θα λειτουργεί Πώς μπορώ να μάθω τι είδους line έχω? Ευχαριστώ to double play tis HOL einai epi to pleiston PSTN. an exeis me ton OTE isdn tote girnas se pstn. I moni periptosi gia ISDN einai an exeis shared LLU me isdn tote mporei na se afisoun se isdn karta kai na theleis annex B. se kathe periptosi ginetai antikatastasi tou eksoplismou an iparksei lathos annex. dont worry
teleiomenos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Ε για να ρωτάς μάλλον θα έχεις pstn... Το isdn το ενεργοποιείς εσύ και σου φέρνει ο ΟΤΕ μια συσκευή και έχεις δύο τηλεφωνικές γραμμές. Ακριβώς ! Χλωμο να εχεις isdn και να μην το ξερεις
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 sto isdn iparxei to koutaki mporoun na milane 2 atoma sto tilefono ka iola ta tilefona xekinane apo to netmod tou ote.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.