emsofia Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα, Εδω κα μερες αντιμετωπιζω προβλημα με την συνδεση σε mssql server 2000 - 2005 μεσω php (4 & 5 ). Συγκεκριμένα γράφω αυτό το connection string: $con = mssql_connect("server","sa","sa") or die("Cannot Connect"); Στην 4 δεν εχω καμία απόκριση από την γλώσσα. Δεν μου λέει δηλαδή "Cannot Connect". Στην 5 όμως μου λέει: "Warning: mssql_connect() [function.mssql-connect]: Unable to connect to server: "SERVERNAME" in c:\Inetpub\wwwroot\test.php on line 13 Cannot Connect". Εχω κάνει το απαραίτητο configuration μεσα στο php-ini (νομιζω), εβαλα και την καινουργια έκδοση του ntwdblib.dll (2000.80.194.0), αλλά τίποτα. Με εργαλεία ODBC συνδέομαι κανονικά αλλά από την php έχω 100% αποτυχία. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Αν με βοηθούσε κάποιος θα του ήμου ευγνώμων.... Ευχαριστώ, Σοφία
Γηρυόνης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Εχω κάνει το απαραίτητο configuration μεσα στο php-ini (νομιζω), εβαλα και την καινουργια έκδοση του ntwdblib.dll (2000.80.194.0), αλλά τίποτα. Πού το έχεις βάλει το ntwdblib.dll; Σιγουρέψου ότι είναι στο path. Επίσης σιγουρέψου ότι έχεις ενεργοποιήσει τα named pipes στον ms sql server.
emsofia Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 καλησπερα, το dll το εβαλα στον κατάλογο της php, καθώς και στον κατάλογο των Windows. Επίσης, πως καθορίζω τα named pipes που ανεφερες για το MSSQL? Αναμένω νεότερα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.