Nomikaria Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπερα!!Απο χθες το απογευμα,εκει που κοιταζα καποιο σελιδα στο ιντερνετ,ξαφνικα μου πεταχτηκε καποιο pop-up(το οποιο μαλιστα ελεγε "Windows Security") το οποιο με προειδοποιουσε οτι υπαρχει ιος και οτι ο υπολογιστης κινδυνευε!!Αν συνεχισεις,σου βγαζει να κανεις εγκατασταση ενα antispyware προγραμμα το οποιο κι εγκατεστησα,μου εκανε σκαναρισμα,μου εβγαλε 44 threats αλλα για να τα βγαλεις αυτα απο τον υπολογιστη επρεπε να αγορασεις το προγραμμα. Απο χτες,μου εχει εμφανιστει αυτο τουλαχιστον 3 φορες (εδω και 2 χρονια που καθημερινα ειμαι στο Ιντερνετ,δεν μου εχει τυχει ξανα κατι τετοιο).Εκανα και scanning με το Spybot Search & Destroy αλλα ακομα εμφανιζεται αυτο. Εχω οντως ιους ή απλα ειναι ενας εκνευριστικος τροπος διαφημισης αυτου του προγραμματος??Εχει τυχει σε εσας κατι παρομοιο?? Συγγνωμη αν σας κουρασα κι ευχαριστω εκ των προτερων.
ekeinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 ειναι ενα spyware προγραμμα που δεν επρεπε να το εγκαταστησεις.Στην καλητερη ειναι διαφημιστικό.Στην χειροτερη χακερ,και μπορει να εχει <σηκωσει>τα παντα απο το pc.Aν μπορεις απο τον πινακα ελεγχου κανε του απεγκατασταση,και χρησιμοποιησε το adware personal,καθως και το αντιβιωτικο σου (ενημερωμενο παντα)για καθαρισμο.Οπωσδηποτε.Αν δεν πετυχεις κατι,τοτε χρησιμοποιησε το online scan,αν και νομιζω να μην φτασεις ως εκει.
Soprano13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ειναι τιποτα,βαλε το Doctor Spyware καν'το μια ενημερωση, μετα scan και καθαρισες..
Nomikaria Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Nαι,το απεγκατεστησα αμεσως.Εκανα scanning με το Spybot και εβαλα και το AVG!!Προς το παρον ,ολα νορμαλ φαινονται.. Πως κι ομως τοσα χρονια δεν μου ειχε συμβει?? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας..
PETROS13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 αν σου πεταχτεί πάλι τέτοιο μήνυμα, κάνε και καμιά επαναφορά..βοηθάει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.