Προς το περιεχόμενο

Ποιο απο τα 2 κουτια προτεινετε σαν καλυτερο ;

MINDER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι μεταξυ των 2 παρακατων κουτιων και θα ηθελα γνωμες για την καλυτερη αγορα απο πλευρας ποιοτητας και χαρακτηριστικων ...

1) Coolermaster Cosmos RC-1000

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1011634

2) Thermaltake Armor VH6000BWS

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1025406

Ευχαριστω και καλες γιορτες σε ολους και ολες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχει ο αδερφός μου το πρώτο Armor (το καινούργιο νομίζω ότι έχει επιπλέον θέση για fan 25cm στο πλαι) και ομολογώ ότι έχω εντιπωσιαστεί με την ποιότητα του.

παρόλα αυτά και το case της Coolermaster δείχνει πολύ καλό (4χ120fan + 1x120 για τους σκληρούς; Wow! Pas mal, pas mal!)

Πανεμορφο το facelift του Armor αλλα εγω θα επαιρνα το Coolermaster πλεον αν και φανατικος armor-ακιας.Αν μπορεις πηγαινε σ'ενα Πλαισιο και δες τα.Το Coolermaster σου δινει στιβαροτερη αισθηση και καλυτερη ποιοτητα.

Πω πω πενταρα εφαγε το αρμορ απο το κοσμος ... κοντεψε να φτασει τον αρη που εφαγε εξαρα στην γερμανια ...

Πριν γραψω το θεμα ημουν ετοιμος να παραγγειλω το αρμορ και τσουπ πεταχτηκε καποιος δικος μου και μου εδειχνε το κοσμος σε ενα περιοδικο που το εβλεπε και του αρεσε.

Παρειγγειλα λοιπον το κοσμος απο το σιτε του πλαισιου.

Για τους δισκους που ανεφερε ο Innersense οντως ειναι πολυ εντιπωσιακα τα κουτακια τοποθετησης τους ... θα γλιτωσουν το βρασιμο οι αμοιροι απο το κουτι που τους εχω τωρα.

Οσο για τον rallistas να του πω οτι τωρα θα ειναι ανετα η evga 8800gt 512 lol ... καλες γιορτες σε ολους και παλι.

εμενα μ αρεσουν τα παλια αρμορ αλλα να ξερεις οτι ειναι θορυβωδη.επισης αυτη η πλαστικουρα στο πανω μερος με χαλαει.επισης να ξερεις οτι τα ασημενια ειναι αλουμινιου ενω τα μαυρα χαλυβα!

φιλαράκι η φωτογραφία μου προς απάντηση σου

<--------------------------- :lol::lol:

απλά τα σπάει.

με όλα τα συστήματα που βλέπεις απο κάτω στην υπογραφή μου και μετά απο κανα 3ωρο 4ωρο crysis η θερμοκρασία είναι στους 32!!!!

rallistas επειδη στα μυνηματα σου εχεις το σκορ που βγαζει στα βιστα η καρτα γραφικων για αυτο σου ανεφερα την συγκεκριμενη που εχω καθως το σκορ που βγαζει ειναι ακριβως το ιδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...