Προς το περιεχόμενο

10%

pixies451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(εψαξα για παλιοτερα θεματα αλλα δεν βρηκα κατι)

ξερει κανεις πως μπορω να κανω 10%?

ποτε περιπου πρεπει να καταθεσεις μηχανογραφικο?

εχει οριο στα ποσα χρονια μετα τις πανελληνιες μπορεις να το κανεις?

Δημοσ.

thanks αλλα δε με βοηθας...

το συκγκεκριμενο τοπικ δε λεει κατι που δεν ξερω ηδη.

εγω ρωταω που πρεπει να απευθυνθω και ποτε για να μη χασω τις προθεσμιες

Δημοσ.

οπς σορρυ...

νομίζω πως πρέπει να απευθυνθείς στο σχολείο που βρισκόσουν πέρυσι και να ρωτήσεις εκεί. Αυτοί ξέρουν

Δημοσ.

Το μηχανογραφικό το συμπληρώνεις μαζί με αυτούς που δίνουν πανελλήνιες τη χρονιά αυτή. Όριο δεν υπάρχει. Μπορείς να συμπληρώνεις κάθε χρόνο.

Δημοσ.

σίγουρα χρειάζεται κάποια στιγμή, νομίζω μέχρι ιανουάριο δηλώνεις, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος, μπορώ να μάθω όμως, και αν αυτό συμβεί θα σου πω!

Δημοσ.

Καλησπέρα Κατερίνα,

εάν θέλεις να δηλώσεις με το 10% πας το διάστημα που καταβάλλονται τα μηχανογραφικά (Ιούλιο συνήθως) και στο μηχανογραφικό έχει ένα κουτάκι που λέει "10%". Το μαρκάρεις και τελείωσε η υπόθεση. Ούτε χαρτιά ούτε επιπλέον δηλώσεις. Πας εκεί και τελείωσες (απλά πάρε κανένα μηχανογραφικό από το σχολείο, μην το συμπληρώνεις εκεί).

Έχω κάνει στο παρελθόν γι' αυτό ξέρω. Ο Φλεβάρης ισχύει σαν "deadline" μόνο εάν θέλεις να δώσεις ξανά εξετάσεις. Για το 10% είναι όπως ανέφερα παραπάνω.

Επίσης να έχεις κατα νού ότι οι βάσεις είναι πολύ υψηλότερες με το 10% απ' ότι με το 90%. Για παράδειγμα εάν μια σχολή το 2008 έχει βάση 14.000 μόρια, την ίδια χρονία για εσένα που εισάγεσαι με το 10% μπορεί να είναι και 16.000 μόρια. Αναλόγως τη ζήτηση της σχολής.

Δημοσ.

ακριβώς έτσι.και εγώ έκανα τη χρονιά που μας περασε με το 10% και απλα κατεθεσα ξανα απολυτήριο και βεβαίωση πρόσβασης και στο μηχανογραφικό συμπληρώνεις το κουτάκι 10%.

και όντως οι βάσεις ειναι κατα πολυ υψηλότερες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...