Προς το περιεχόμενο

Asus Maximum Formula Special Edition: Fusion Block: Optional ή όχι;;

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν στη συγκεκριμένη μητρική πρέπει να χρησιμοποιηθεί αναγκαστικά το Fusion block για το σύστημα watercooling ή απλά είναι optional;;; Ελπίζω να είναι optional, αλλιώς τη πάτησα! :/

Δημοσ.

OK. Ελπίζω να μην υπάρχει όντως κανένα πρόβλημα. Σε περίπτωση που θελήσω στο μέλλον να βάλω πάνω κάποιο watercooling ποιο θα μου προτείνατε;; Έχω το TT Armor Case οπότε πιστεύω και να χωράει άνετα κάτι τέτοιο μέσα στο κουτί.

Δημοσ.
άστο για το μέλλον θέλει λεφτά και δεν αξίζει να πας σε έτοιμο μόνο σε custom που κάποιο αξιόλογο θα σου πάει πάνω από 200 ευρώ

+1 σε αυτό!

Αναφορικά με την μητρική μην ανησυχείς καθόλου, παίζει κανονικά χωρίς να τις βάλεις νεράκι

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά την πήρα χτες τη μητρική αλλά παρατηρώ ότι η θερμοκρασίες είναι υψηλότερες σε σχέση με αυτήν που είχα πριν. Σκέφτομαι για νερό αλλά δεν έχω ιδέα τι θα χρειαστεί. Αν γνωρίζει κάποιος φίλος παρακαλώ ας πει! Σας ευχαριστώ! Η κάρτα είναι η ASUS Blitz Formula SE με το Fusion block.

Δημοσ.

Δηλαδή τι θερμοκρασίες έχει η mobo σου? Μην την πατήσεις με τα false alarms του προγράμματος που συνοδεύει την mobo. Γιατί και μένα μου βάραγε alarms αλλά έψαξα λίγο στο net και πρόβλημα δεν είδα με τα tems που είχα σε full load (περίπου 50c σε northbridge/southbridge). Φυσικά τώρα είναι χειμώνας και δεν γνωρίζω τι θα γίνει το καλοκαίρι....Υπάρχει ένα ανεμιστηράκι πάντως στην συσκευασία να το βάλεις στο chipeset αν θες.

Εγώ θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι να δω, αν και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα μιας και το air condition δουλεύει στο full. Αν πάλι δω probs ο vatos_locos να ναι καλά να μας καθοδηγήσει στο στήσιμο μιας σωστής υδρόψυξης :P

Δημοσ.

Νομίζω τα μπλέξαμε :D. Εγώ αναφερόμουν στην mobo και εσύ στην cpu.

Στο τελευταίο σου μήνυμα εννοείς 3-5 βαθμούς κελσίου στην cpu , ή 3-5 βαθμούς κελσίου περισσότερους από αυτούς που είχες συνηθίσει? Γιατί αν έχεις 3-5 βαθμούς με αέρα κερνάω καφέ, θέλω και εγώ :D (εγώ 17-20c παίζω σε idle).

Δημοσ.

Δικό μου λάθος εννοούσα 3-5 υψηλότερες του κανονικού θερμοκρασίες σε idle, και 5-7 σε stress test αντίστοιχα....δεν βρήκα κιτ αζώτου ακόμα αλλιώς μπορεί να έβλεπα και τρεις μέγιστη στο coretemp :) Στη mobo 35 αυτή τη στιγμή, με τους πυρήνες στους 34 με 37...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...