Kostas75 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Ξέρει κανείς αν στη συγκεκριμένη μητρική πρέπει να χρησιμοποιηθεί αναγκαστικά το Fusion block για το σύστημα watercooling ή απλά είναι optional;;; Ελπίζω να είναι optional, αλλιώς τη πάτησα! :/
Vatos_locos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 όχι δεν είναι αναγκαστικό παίζει και έτσι
Kostas75 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 OK. Ελπίζω να μην υπάρχει όντως κανένα πρόβλημα. Σε περίπτωση που θελήσω στο μέλλον να βάλω πάνω κάποιο watercooling ποιο θα μου προτείνατε;; Έχω το TT Armor Case οπότε πιστεύω και να χωράει άνετα κάτι τέτοιο μέσα στο κουτί.
Vatos_locos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 άστο για το μέλλον θέλει λεφτά και δεν αξίζει να πας σε έτοιμο μόνο σε custom που κάποιο αξιόλογο θα σου πάει πάνω από 200 ευρώ
MadSurfer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 άστο για το μέλλον θέλει λεφτά και δεν αξίζει να πας σε έτοιμο μόνο σε custom που κάποιο αξιόλογο θα σου πάει πάνω από 200 ευρώ +1 σε αυτό! Αναφορικά με την μητρική μην ανησυχείς καθόλου, παίζει κανονικά χωρίς να τις βάλεις νεράκι
yannis7777 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά την πήρα χτες τη μητρική αλλά παρατηρώ ότι η θερμοκρασίες είναι υψηλότερες σε σχέση με αυτήν που είχα πριν. Σκέφτομαι για νερό αλλά δεν έχω ιδέα τι θα χρειαστεί. Αν γνωρίζει κάποιος φίλος παρακαλώ ας πει! Σας ευχαριστώ! Η κάρτα είναι η ASUS Blitz Formula SE με το Fusion block.
chill Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δηλαδή τι θερμοκρασίες έχει η mobo σου? Μην την πατήσεις με τα false alarms του προγράμματος που συνοδεύει την mobo. Γιατί και μένα μου βάραγε alarms αλλά έψαξα λίγο στο net και πρόβλημα δεν είδα με τα tems που είχα σε full load (περίπου 50c σε northbridge/southbridge). Φυσικά τώρα είναι χειμώνας και δεν γνωρίζω τι θα γίνει το καλοκαίρι....Υπάρχει ένα ανεμιστηράκι πάντως στην συσκευασία να το βάλεις στο chipeset αν θες. Εγώ θα περιμένω μέχρι το καλοκαίρι να δω, αν και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα μιας και το air condition δουλεύει στο full. Αν πάλι δω probs ο vatos_locos να ναι καλά να μας καθοδηγήσει στο στήσιμο μιας σωστής υδρόψυξης
yannis7777 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 3-5 βαθμοί idle στους πυρήνες και σε στρες 5-7 υψηλότερες θερμοκρασίες.
chill Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Νομίζω τα μπλέξαμε . Εγώ αναφερόμουν στην mobo και εσύ στην cpu. Στο τελευταίο σου μήνυμα εννοείς 3-5 βαθμούς κελσίου στην cpu , ή 3-5 βαθμούς κελσίου περισσότερους από αυτούς που είχες συνηθίσει? Γιατί αν έχεις 3-5 βαθμούς με αέρα κερνάω καφέ, θέλω και εγώ (εγώ 17-20c παίζω σε idle).
yannis7777 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δικό μου λάθος εννοούσα 3-5 υψηλότερες του κανονικού θερμοκρασίες σε idle, και 5-7 σε stress test αντίστοιχα....δεν βρήκα κιτ αζώτου ακόμα αλλιώς μπορεί να έβλεπα και τρεις μέγιστη στο coretemp Στη mobo 35 αυτή τη στιγμή, με τους πυρήνες στους 34 με 37...
yannis7777 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Έκανα ένα lapping στο heatsink της ψύκτρας και στον Q6600 και ησύχασα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.