Προς το περιεχόμενο

Νέο PC

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Λέω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου αυτό το καιρό και να αγοράσω ένα PC. Βασικά το θέλω για κατεβαστήρι και για να σερφάρω στο Internet.

Δεν ήθελα να περάσει τα 300Ευρώ, αλλά τα πέρασα για λίγο και έφτασα στα 336Ευρώ. Το σύστημα που λέω να φτιάξω είναι με τα παρακάτω πράγματα:

2001569669880346803_th.jpg

Διάλεξα τη μητρική αυτή καθώς έχει ενσωματομένη κάρτα γραφικών που βγάζει DVI σήμα.

Ποια είναι η γνώμη σας?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ο,τι και να παρεις θα σου κανει, για να μην ξεπερασεις τα 300 παρε ενα κουτι πλαισιου που εχει μεσα ενα απλο τροφοδοτικο σε καμια περιπτωση δεν χρειαζεσαι 450 watt, με 300 εισαι κυριος

Δημοσ.

Σκέφτηκα να κάνω αυτό που λες, αλλά θέλω να είναι ποιοτικό το τροφοδοτικό. Όπως βλέπεις έχω κόλλημα με τα τροφοδοτικά. Θέλω να είναι μεγάλα. Πέρα από αυτό το υπόλοιπο σύστημα πως φαίνεται?

Επίσης θα χρειαστώ αυτό το καλώδιο το οποίο συνδέεις όλα τα περιφεριακά επάνω στο PC και διαλέγεις PC από το πληκτρολόγιο. Είχα τέτοιο, αλλά δεν ήταν με DVI... Καμία ιδέα?

Δημοσ.

μια χαρα ειναι το συστημα ακομα και p3 να μου λεγες οτι θα βαλεις πανω

για το αλλο που λες δεν καταλαβα τι εννοεις, θελεις να συνδεσεις δυο pc σε μια οθονη?

Δημοσ.

Θέλω όπως καταλαβαίνεις να έχω ένα mouse, ένα Keyboard, μία οθόνη. Είναι μία λαλακία που μου διαφεύγει τώρα που πατάς από το πλητρολόγιο ctrl+1 και σε πάει στο πρώτο PC, ctrl+2 σε πάει στο δεύτερο. Ξεχνάω πως λέγεται. Έχω, αλλά δεν είναι DVI... :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...