triantis7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Παλικάρια σώστε με μην χάσω αρχεία,θα τρελαθώ,εχω πολύτιμα αρχεία!! Σήμερα έβαλα ένα ακομα σκληρό 250άρι,δεν εχω προβλημα με αυτον απλα το αναφερω μπας και εχει καποιο νόημα.. Τεσπα εχω επίσης εναν ποιο παλιό IDE Maxtor 120αρη στον οποιο οπως ειπα εχω πολύτιμα αρχεία!! Όλα καλά κανένα πρόβλημα,ο σκληρός δουλεύει κανονικά!! Κάνω Install το partition magic για να χωρισω τον καινουριο μου (250) και την στιγμή που ανοίγει το PM κοιτάξτε τι μου βγάζει!! Επίσης το PartitionMagic τον εμφανίζει έτσι!! Ε οποτε λέω κεγώ να τα αντιγράψω όλα αλλού να τον κάνω φορματ και αν φτιάξει τα επαναφέρω... Ελα όμως που με το που πάω να κάνω αντιγραφή μου λέει: Παίδες δεν θέλω να χάσω δεδομένα!!!! Πείτε μου υπάρχει τρόπος να σώσω κάπου αλλού τα δεδομένα μου?? Υπόψην μπορώ να μπαινω στους φακέλους μου χωρίς κανενα πρόβλημα!! Δεν μου παρουσιάζει κάτι οταν είμαι μεσα στον σκληρό!! Σώστε με!!!!
NeoRanger Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Σκούρα τα πράγματα. Έκανες τα γνωστά (chkdsk, defragment);
triantis7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Όχι δεν τον πείραξα μην φάει καμια φλασιά!!! Να κάνω τα γνωστά λες ε??
triantis7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Τώρα το έβαλα να κάνει back-up με το back-up utility των Windows!! Μέχρι τώτα πάει μια χαρά! Θα τα σώσει σε ένα αρχείο *.bkf Μετά πως το ανοίγω το bkf?
triantis7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 To backup utility τελικα εκανε fail!!! Δώστε ενα χεράκι ρε παιδιά!! Πως μπορώ να σώσω τα αρχεία μου??
The_Judas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δοκίμασε να ανακτήσεις τα δεδομένα με το "GetDataBack for NTFS".
NeoRanger Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Και εννοείται να κάνεις chkdsk αν δεν έχεις κάνει ακόμη.
triantis7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπον παρατήρησα οτι ο δισκος δεν ειχε καθολου free space!! Ελευθερωσα χώρο και τώρα μπορώ να κάνω αντιγραφή!Θα κάνω αντιγραφη ολου του σκληρου μετά format στον δισκο και μετα θα επαναφέρω τα δεδομενα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.