Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα δημιουργιας dvd

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Ηθελα να ρωτησω το εξης.Σχετικα με τη δημιουργια dvd.Στο τελικο προιον θα εμφανιζεται το μενου οπου ο θεατης θα εχει τη δυνατοτητα να επιλεξει ποια ενοτητα επιθυμει να παρακαλουθησει.Αυτο ξερω να το κανω.Θελω ομως πριν απο αυτο το μενου να εμφανιζονται 2-3 εικονες οι οποιες να περιγραφουν τι περιεχει αυτο το dvd τελος παντων και που θα εμφανιζονται με το που αρχιζει να παιζει το dvd (κατι σαν τα warning που εμφανιζονται στις ταινιες).Με ποιο προγραμμα γινεται κατι τετοιο.Εχω τα NERO,CYBERLINK POWER DIRECTOR 6 και ULEAD video studio 11.Ισως η δυνατοτητα αυτη να παρεχεται σε καποιο απ αυτα τα προγραμματα αλλα ακομα και αν ειναι ετσι δε την εχω βρει εγω

Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου kastel για την απαντηση σου.Βρηκα το προγραμμα αλλα εχω ενα μικρο προβληματακι.Επειδη ο χρονος με πιεζει αφανταστα και δεν ειναι και ευκολο να μαθεις ενα τετοιο προγραμμα μεσα σε λιγες μερες,μηπως αυτο που ζηταω το εχεις κανει εσυ η ξερεις να μου πεις που να ψαξω στο menu βοηθειας για να το βρω??

Σ ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

με το nerovision γινετε φιλε..οταν εισαι στο κεντρικο μενου του nerovision ,πανω δεξια καπου σου λεει τι θες να εμφανιζετε στο dvd σου

Δημοσ.

φιλε optostyle...

σ ευχαριστω αλλα οσο κι αν ψαχνω τιποτα δε βρισκω.αν μπορουσες να με βοηθησεις.

και παλι ευχαριστω

Δημοσ.

Όταν ανοίγεις το DVDLab Pro, στο wizard που σου βγάζει επιλέγεις το 2ο (Advanced).

Και στο VMG Menu βάζεις είτε video είτε images. Το συγκεκριμένο menu παίζει ως intro πριν απ' το κυρίως menu.

snap018li2.th.gif

Δημοσ.

Αγαπητε φιλε μου kastel.ειλικρινα σ ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια.Ειδα την επιλογη στο προγραμμα.κατι παω να καταλαβω ,ωστοσο θελω παρα πολυ ψαξιμο ακομα.γι αυτο σου ζητω κατι που ξερω πως ειναι δυσκολο.Αν μπορεις να μου γραψεις αναλυτικα τι πρεπει να κανω...Ανοιξα το vmg menu αλλα μετα μπερδευτηκα.Ασε που οταν για δοκιμη πηγα να γραψω το project σε ενα dvd μου ειπε οτι υπαρχει καποιο προβλημα με τον ηχο.Τελος παντων.

Συγγνωμη για την ενοχληση και φυσικα δεν εισαι υποχρεωμενος να απαντησεις

Σ ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
Αγαπητε φιλε μου kastel.ειλικρινα σ ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια.Ειδα την επιλογη στο προγραμμα.κατι παω να καταλαβω ,ωστοσο θελω παρα πολυ ψαξιμο ακομα.γι αυτο σου ζητω κατι που ξερω πως ειναι δυσκολο.Αν μπορεις να μου γραψεις αναλυτικα τι πρεπει να κανω...Ανοιξα το vmg menu αλλα μετα μπερδευτηκα.Ασε που οταν για δοκιμη πηγα να γραψω το project σε ενα dvd μου ειπε οτι υπαρχει καποιο προβλημα με τον ηχο.Τελος παντων.

Συγγνωμη για την ενοχληση και φυσικα δεν εισαι υποχρεωμενος να απαντησεις

Σ ευχαριστω πολυ

http://forum.stuff.gr/viewtopic.php?t=6211

Κατέβασε τον οδηγό-βίντεο του salvador (πρώτο post πάνω πάνω) :-)

Δημοσ.

Στο ULEAD Video Studio, όταν φτάσει η ώρα του "Create Disc", έχει ένα κουτάκι να τσεκάρεις κατά την πρώτη φάση (στην ίδια καρτέλα που έχει και το κουτάκι "create menu"), το "use first clip as introductory video". Βάλε λοιπόν πρώτο πρώτο το επεξηγηματικό βίντεο πού θα έχεις ετοιμάσει απο πριν με τις εικόνες ή το κείμενο που θέλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...