Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμός Mighty Mouse

ManosBar13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι έχουμε Mighty Mouse τρελαινόμαστε την πρώτη στιγμή που το ακουμπάμε...

Τη στιγμή που χρησιμοποιούμε τη μπαλίτσα ακόμα περισσότερο.Όταν οι φίλοι μας ψάχνουν να βρουν τα 2 κουμπιά γελάμε ειρωνικά και ψηλώνουμε 2-3 πόντους...

Τι συμβαίνει όμως όταν μετά από 1 μήνα η μπαλίτσα κολλάει και δεν έχουμε scroll;;Βγάζουμε καπνούς από τα αυτιά,βρίζουμε(από μέσα μας) την Apple,που τόσο πολύ αγαπάμε(ή μήπως αγαπούσαμε) και ψάχνουμε στο Internet (και όχι μόνο) για να βρούμε τρόπους να το καθαρίσουμε!!!

είναι ένα βιντεάκι για να μάθετε πως καθαρίζεται σωστά αυτό το υπέροχο Mighty Mouse...

Το αρνητικό είναι ότι θα πρέπει να το σπάσουμε για να το καθαρίσουμε...Όμως το αποτέλεσμα μετράει!!

Δημοσ.

Είναι πολύ εύκολο...Τουλάχιστον εμένα δεν μου φάνηκε δύσκολο!

Τα μόνα δύσκολα σημεία είναι όταν πας για πρώτη φορά να βγάλεις το γκρι πλαστικό,και (αφού έχεις καθαρίσει τα διάφορα!) να ξαναβάλεις τα καλωδιάκια...

Κατά τα άλλα μπορεί ένας απλός χρήστης να το κάνει!

ΥΓ:Καλό θα είναι να έχετε οποιοδήποτε είδος κόλλας μαζί σας,ώστε να κολλήσετε μετά το γκρι ελλειψοειδές πλαστικό,μιας και δεν έχει τίποτα δοντάκια να κουμπώνει με το υπόλοιπο ποντίκι!

Από χθες που έσπασα/καθάρισα το ποντίκι μου,άρχισα να αγαπάω ακόμα περισσότερο την Apple.Η χαρά του 360scroll είναι απίστευτη! :) :) :)

Δημοσ.

Εγω αυτο που κανω οταν κολαει η μπιλια ,ειναι να το γυρναω αναποδα και να τριβω την μπιλια πανω σε μια λευκη κολλα Α4 και μετα ειναι ΟΚ..

Δημοσ.

Αν ανοίξετε το Mighty Mouse (το βιντεάκι δεν δείχνει πως είναι ένα βρώμικο ποντίκι...) θα δείτε ότι οι 2 άλλοι τρόποι που προτείνατε είναι κάτι ελάχιστο!

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τις 4 μαγνητικές ροδελίτσες που έχουν να κάνουν με το scroll του mouse.Εκεί ανάμεσα συσσωρεύεται όλη η σκόνη...

Και είναι λίγο δύσκολο να καθαριστεί αν δεν το ανοίξετε... :)

Τελοσπάντων,σίγουρα το βιντεάκι αποτελεί την ύστατη λύση αλλά για εμένα δεν δούλεψε τίποτα άλλο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...