Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για αγορά Motherboard....

petrostr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται,

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο pc μου (Motherboard, CPU, VGA Card).

Με ενδιαφέρει να αγοράσω Motherboard με Chipset Intel P35 και υποστήριξη για Επεξεργαστές Penryn.

Έχω τρείς ερωτήσεις:

1. Gigabyte P35-DS3 ή MSI P35 Neo2-FIR ποιο μου προτείνετε απ τα δύο?

2. Τί γνώμη έχετε για τα Motherboard της Foxconn?

3. Τί γνώμη έχετε για τα Motherboard της Asus? (έχω ακούσει ότι δεν είναι καλά...)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

3. Είναι η δεύτερη asus που έχω αγοράσει και θα αγόραζα ξανά και ξανά.

+ πάρα πολλοί φίλοι μου. Με δεύτερη προτίμηση σε GB.

Τι ακριβώς έμαθες?

Δημοσ.

1. Abit Ip35 Pro :P δοκιμασμένη λύση και προσφέρει πολλά για τα λεφτά που ζητάει

2. καλά είναι

3. Μεγάλο Vdroop μεγάλες τιμές αλλά είναι καλά και αυτά :-)

Δημοσ.

1.abit p35 pro

3.απο τις καλυτερες(και ακριβοτερες) εταιρειες αν συνηθιζεις να πουλας τα παλια parts σου ειναι η καλυτερη επιλογη γιατι στην ελλαδα υπαρχει μανια με τη συγκεκριμενη εταιρεια;)

Δημοσ.

εχω το MSI P35 Neo2-FIR πριν ειχα το asus p5k στα ιδια λεφτα το msi (ειναι πολυ ομορφο) ειναι πολυ πιο σταθερο κα γρηγορο με την συνθεση που εχω Q6600, HD 3870

Δημοσ.

Εχω gigabyte 965G-Ds3 και δεν θελω να ξανακουσω το ονομα gigabyte (ειναι και ηλιθιο)

1) Δεν λειτουργει ο αισθητηρας του ανεμιστηρα στο ξεκινημα και σφυραει μισο λεπτο.

ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ.

2) Δεν λειτουργει η κρατα δικτύου

ΕΒΑΛΑ PCI ΚΑΡΤΑ

3) Παιζει DVD και κολλάει μετα απο ωρα αρχιζει και χανει frames. Ειμαι 100% σιγουρος οτι φταιει η gigabyte διοτι ειχα και παλιοτερα gigabyte board (ολα τα αλλα ήταν διαφορετικα, amd, ati) και ειχα το ιδιο προβλημα.

---

Για να το παω πισω πρεπει να το αποσυναρμοληγήσω γιατι το πήρα κομματια και βαριεμαι. Σε 2,9 χρονια πριν ληξει η εγγυηση θα το κανω.

Tωρα θα παρω asus τον Ιανουαριο.

Δημοσ.

Πάντως όσο παέι και μπερδεύεται λίγο το θέμα... Γενικά από αυτά που μου λέτε παρατηρώ μία "συμπάθεια" σε Abit IP35 Pro (κοστίζει 119 ? με φπα) και μετά σε Asus. Σε Asus βρήκα την P5KC (στα ίδια χρήματα με την Abit).

Άρα επανέρχομαι με ερωτήματα...

1. Abit IP35 Pro ή Asus P5KC ? (είναι στα ίδια χρήματα).

2. Gigabyte και MSI να τις ξεχάσω ?

Δημοσ.
Πάντως όσο παέι και μπερδεύεται λίγο το θέμα... Γενικά από αυτά που μου λέτε παρατηρώ μία "συμπάθεια" σε Abit IP35 Pro (κοστίζει 119 ? με φπα) και μετά σε Asus. Σε Asus βρήκα την P5KC (στα ίδια χρήματα με την Abit).

Άρα επανέρχομαι με ερωτήματα...

1. Abit IP35 Pro ή Asus P5KC ? (είναι στα ίδια χρήματα).

2. Gigabyte και MSI να τις ξεχάσω ?

Σε αυτά τα χρήματα την Abit ;) η οποία είναι πάρα πολύ καλή μητρική για τα χρήματα της

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ δεν έχω εμπειρια απο Abit αλλα εχω μεγαλη εμπειρια απο ολες τις υπολοιπες. Asus κορυφη και παντα τους εχω μεγαλη αδυναμια, κοιτοντας ομως τις MSI μου φαινονται σαν ποιο τιμια επιλογη απο την αποψη value for money, κ εξισου καλες. Τις Gigabyte απλα τις μισω, και τις θεωρω μεγαλη απατη. Το ιδιο ισχυει και για τις INTEL. Σαν την πιο τιμια επιλογη θεωρω τις Aopen. Μιτρικες που γνωριζω αριστα. Πολυ γρηγορες αριστη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλες τιμες.

Δημοσ.

Για τις Abit απλά μου έχουν περάσει απαρατήρητες τόσα χρόνια, για τις Asus δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα απ την άποψη ποιότητα κατασκευής και ότι αυτά που προσφέρουν σε σχέση με την τιμή δεν αξίζουν. Απ την άλλη εδώ... βλέπω ότι μου τις προτείνετε όλοι γενικά ανεπιφύλακτα!

Όσο για Gigabyte... κάποιοι λένε καλές κάποιο όχι.

Και τέλος MSI... όλοι λένε είναι οκ σαν μητρικές χωρίς περεταίρω ανάλυση.

Δημοσ.

Μην μπαινετε σε αυτη την διαδικασια σκεψης. Καθε εταιρια βγαζει καλα και πολυ καλα μοντελα. Καλο θα ειναι να ψαχνουμε πολυ καλα πριν αγορασουμε κατι. Δεν μπορουμε να πουμε ασχημα λογια

Δημοσ.

Παιδία ρώτησα έναν γνωστό μου που έχει κατάστημα Πληροφορικής σχετικά με την αγορά Motherboard να μου πεί την γνώμη του... Μου είπε τα εξίς:

1. Η Foxconn είναι πάρα πολύ καλές (Τις υπόλοιπες τις θεωρεί σαβούρες).

2. Το Chipset P35 της Intel ΔΕΝ υποστηρίζει πραγματικά επεξεργαστές Penryn, αλλά το X38.

Καμμία γνώμη επί του θέματος?

Δημοσ.

ναι πες του να πάει να κάνει κανένα κρύο ντούζ

σαβούρες δεν είναι οι άλλες η Foxconn είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μητρικών πάρε όποιο board θες και δες τι γράφει πάνω στα σλοτ και το I/O πάνελ ;)

δεν είπε κανένας οτι δεν είναι καλά απλά δεν ήταν για Overclock τόσο καιρό τώρα μπαίνει στο παιχνίδι και μπαίνει πολύ δυναμικά :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...