Προς το περιεχόμενο

LG L246WH-BN 24" Η SAMSUNG SM 245B 24"

nikostz9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτες τις 2 εχω καταληξει το ξερω πως και οι 2 εχουν tn panel και δε με πειραζει.

και τις 2 στην ιδια τιμη πανω κατω τις βρισκω.

να πω επισης τωρα και κανα χρονο εχω την lg 204-bf 20'' παλι με tn panel kai εχω μεινει ευχαριστημενος, απλα θελω περισσοτερες ιντσες:-)

ποια λοιπον απο αυτες τις 2 24αρες μου προτεινετε?

Δημοσ.

Aπαντω πρώτος γιατι εχω την 246WH και στην προτεινω ανεπιφυλακτα ....πολυ καλο μαυρο , γωνιες θεασης και γενικα αν δεν το γνωριζες ,δεν προκειται να καταλαβενες οτι ειναι ΤΝ panel...

Εκτος του ότι εχει HDMI είναι και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικα καλύτερη απο την Samsung....

Και αυτο το λέω γιατί τις εχω δει και τις δυο να δουλευουν διπλα διπλα , αλλα και γιατι εχω και αλλες δυο 24" οθόνες με S-PVA (samsung 244T) και s-ips (imac 24")....

Ps : αν τελικά καταληξεις στην LG μην σε "xωσουν" και παρεις κανενα DVΙ to HDMI καλωδιο ....περιλαμβανονται ΟΛΑ μεσα στην συσκευσαια ;-)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ξεθάψω λίγο αυτό το θέμα μιας κ είμαι στο ίδιο δίλημμα κ θα ήθελα διαβάσω κάποιος ακόμα γνώμες!

Να πω πως δεν έχω δει καμία να δουλεύει απλά στο νετ σε κάτι τοπ 10 βρήκα πως οι Samsung έχουν σχεδόν πάντα την 2η θέση (κάτω από Eizo συνήθως) κ ακόμα ένας γνωστός μου μου είπε πως η Samsung που την έχει δει έχει πολύ καλά χρώματα!

Θα με βοηθούσε οποιοδήποτε πει κάτι :)

Δημοσ.

Και εμενα θα με ενδιεφερε η γνωμη καποιων που ειτε τις εχουν οι ιδιοι, ειτε τις εχουν δει να παιζουν.

Ειδικα για την lg.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...