dll.hal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 καλημερα παιδια και χρονια πολλα. εχω συνδεσει με καλωδιο δικτυου(cat 5) 2 pc, (Internet και και κοινα αρχεια) .στον χωρο ομως που υπαρχει το δευτερο pc δεν υπαρχει τηλεφωνικη πριζα.μπορω μεσω καποιου ανταπτορα,χρησιμοποιωντας αυτο το καλωδιο,να παρω τηλεφωνικη γραμμη? ευχαριστω.
titikos46 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Το βρισκω αδυνατο ,η τηλεφωνικη σου γραμμη η αρχικη που βρισκετε? και τι συνδεση internet εχεις.
zx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 αν δεν θες να εχεις 1000 Mbps lan και βολευεσαι με 100 Mbps μπορεις. απλα στο καλωδιο δικτυου(cat 5) που εχεις μπορεις να συνδεσεις το τηλεφωνο στα καλωδια 4,5 και 7,8 Note that pins 4, 5, 7, and 8 and the blue and brown pairs are not used in either standard οπως λεει και εδω http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm ετσι εχω κανει και εγω γιατι δεν προνοησα να αφησω 2 utp cat5 μπριζες σε καθε δωματιο.
dll.hal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 αν δεν θες να εχεις 1000 Mbps lan και βολευεσαι με 100 Mbps μπορεις. αυτο δεν το καταλαβα... το εικονιδιο μου λεει 100 Μbit/δευτ.... το καλωδιο ειναι ετσι συνδεδεμενο : τι ακριβως πρεπεινα κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.