Προς το περιεχόμενο

ΑΑΑΑ Δεν ανοίγει «ο Υπολογιστής μου» !!!

Tuff_P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Δεν ανοίγει «ο Υπολογιστής μου» και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα περιεχόμενα του αλλά τα προγράμματα λειτουργούν κανονικά όπως και το ιντερνετ.

Σε ασφαλής λειτουργία δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στο παρασκήνιο δεν τρέχει τπτ από όσο είδα. Έχω winXp sp2. Τι μπορεί να φταίει έχω φρικάριιιιιιιιι.

• Moderators
Δημοσ.
δηλαδη δεν μπορεις να μπεις απο normal mode στα xp ; Μηπως ηρθε η ωρα του format ;

Μπορει να μπει στο normal mode απλα οταν κανει κλικ στον εικονιδιο O Υπολογιστης μου δεν ανταποκρινεται.

Οταν πατησεις απο εναρξη-->εκτελεση-->c:\ μπορεις να μπεις στον σκληρο σου?

Δημοσ.

Οταν πατησεις απο εναρξη-->εκτελεση-->c:\ μπορεις να μπεις στον σκληρο σου?

Όχι μόνο όταν ανοίγω τον explorer μπορώ να μπω κανονικά παντού!

Και μάλιστα τώρα μου πετά και ένα σφάλμα του drwtsn32.exe

Sorry που άργησα να απαντήσω αλλά είχα πολύ δουλειά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις πάντως.

εχεις συνδεσει κανενα lan προσφατα? ή τουλαχιστον το καλωδιο δικτυου σου ειναι συνδεμενο καπου?

Ναι τον τελευτώ μήνα έβαλα ADSL και η κάρτα δικτύου είναι συνδεμένη με το router.

Η λύση για όλα τα προβλήματα !:devil:

ΟοΟΟΟΧΧχχχΧΧχχΙΙΙΙιιιιΙΙιι

Δημοσ.

Ειναι χαλασμενο το προφιλ σου και μπαινεις μονο σαν admin απο το safe mode. Μπες στο documents & settings και φόρτωσε το προφίλ του admin στο δικό σου με copy-paste και προσπαθησε να μπεις σε νορμαλ μετα έχει και αλλα.... αλλα που να σου λεω. Αν δε μπεις (που θα μπεις).... format γιατι κατι δεν παει καλα στο system/config, ή ιός (πιο χλωμό).

Δημοσ.

100 010 00 Από όσο καταλαβαίνω έχεις δίκιο γιατί όταν κάνω κλικ στον υπολογιστή μου και κολάι μετά παρατηρώ ότι ενεργοποιείτε η «Αυτόματη απόκρυψη της γραμμής εργασιών» μία επιλογή που είχα κάνει όταν άρχισα να έχω προβλήματα και που και αν απενεργοποίησα ενεργοποιείτε αυτόματα.

Τώρα για τη λύση που μου προτείνεις εννοείς να αντιγράψω όλα τα περιεχόμενα του φακέλου?

Δημοσ.

οχι δε διορθωνεται. πηγαινε στα προφιλ και κανε rename το δικο σου με του admin, αλλα δεν θα εχεις το ιδιο desktop και θες επανεγκατασταση τα περισσοτερα προγραμματα

Δημοσ.

αν θες δοκιμασε ρε φιλε και μια επαναφορα του pc σου ,και παντο κανα μηνα πισω....εγω την υποτιμουσα αυτη τη μεθοδο,αλλα τελικα με εβγαλε οκ σε πολλες περιπτωσεις,....(ισχυει αν εχεις ακομα δικαιωματα σαν admin)

Δημοσ.
και με f8 στην εκκινηση.... last known good configuration μπορει να σου παιξει

Το έκανα αυτό αλλά δεν υπάρχει restore point g@43to

Από ότι βλέπω θα κάνω format γιατί αν είναι να χάσω τα προγράμματα δεν έχει σημασία. Απλά το χρησιμοποιώ σαν Audio-midi PC και για να το setαρο θέλει καμία βδομάδα και εγώ σε μία βδομάδα έχω Live και πρέπει να τελειώσω κάτι instrumental.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...