Tuff_P Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Δεν ανοίγει «ο Υπολογιστής μου» και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα περιεχόμενα του αλλά τα προγράμματα λειτουργούν κανονικά όπως και το ιντερνετ. Σε ασφαλής λειτουργία δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στο παρασκήνιο δεν τρέχει τπτ από όσο είδα. Έχω winXp sp2. Τι μπορεί να φταίει έχω φρικάριιιιιιιιι.
DJ_WOODY Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 δηλαδη δεν μπορεις να μπεις απο normal mode στα xp ; Μηπως ηρθε η ωρα του format ;
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 δηλαδη δεν μπορεις να μπεις απο normal mode στα xp ; Μηπως ηρθε η ωρα του format ; Μπορει να μπει στο normal mode απλα οταν κανει κλικ στον εικονιδιο O Υπολογιστης μου δεν ανταποκρινεται. Οταν πατησεις απο εναρξη-->εκτελεση-->c:\ μπορεις να μπεις στον σκληρο σου?
aqwfag Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 εχεις συνδεσει κανενα lan προσφατα? ή τουλαχιστον το καλωδιο δικτυου σου ειναι συνδεμενο καπου?
spyrous62 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μηπως ηρθε η ωρα του format ; Η λύση για όλα τα προβλήματα !
Tuff_P Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Οταν πατησεις απο εναρξη-->εκτελεση-->c:\ μπορεις να μπεις στον σκληρο σου? Όχι μόνο όταν ανοίγω τον explorer μπορώ να μπω κανονικά παντού! Και μάλιστα τώρα μου πετά και ένα σφάλμα του drwtsn32.exe Sorry που άργησα να απαντήσω αλλά είχα πολύ δουλειά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις πάντως. εχεις συνδεσει κανενα lan προσφατα? ή τουλαχιστον το καλωδιο δικτυου σου ειναι συνδεμενο καπου? Ναι τον τελευτώ μήνα έβαλα ADSL και η κάρτα δικτύου είναι συνδεμένη με το router. Η λύση για όλα τα προβλήματα ! ΟοΟΟΟΧΧχχχΧΧχχΙΙΙΙιιιιΙΙιι
100 010 00 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Ειναι χαλασμενο το προφιλ σου και μπαινεις μονο σαν admin απο το safe mode. Μπες στο documents & settings και φόρτωσε το προφίλ του admin στο δικό σου με copy-paste και προσπαθησε να μπεις σε νορμαλ μετα έχει και αλλα.... αλλα που να σου λεω. Αν δε μπεις (που θα μπεις).... format γιατι κατι δεν παει καλα στο system/config, ή ιός (πιο χλωμό).
Tuff_P Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 100 010 00 Από όσο καταλαβαίνω έχεις δίκιο γιατί όταν κάνω κλικ στον υπολογιστή μου και κολάι μετά παρατηρώ ότι ενεργοποιείτε η «Αυτόματη απόκρυψη της γραμμής εργασιών» μία επιλογή που είχα κάνει όταν άρχισα να έχω προβλήματα και που και αν απενεργοποίησα ενεργοποιείτε αυτόματα. Τώρα για τη λύση που μου προτείνεις εννοείς να αντιγράψω όλα τα περιεχόμενα του φακέλου?
Tuff_P Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως γνωρίζεις αν αυτό διορθώνεται μέσα από το Repair του CD των WinXp?
100 010 00 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 οχι δε διορθωνεται. πηγαινε στα προφιλ και κανε rename το δικο σου με του admin, αλλα δεν θα εχεις το ιδιο desktop και θες επανεγκατασταση τα περισσοτερα προγραμματα
optostyle Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 αν θες δοκιμασε ρε φιλε και μια επαναφορα του pc σου ,και παντο κανα μηνα πισω....εγω την υποτιμουσα αυτη τη μεθοδο,αλλα τελικα με εβγαλε οκ σε πολλες περιπτωσεις,....(ισχυει αν εχεις ακομα δικαιωματα σαν admin)
100 010 00 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 και με f8 στην εκκινηση.... last known good configuration μπορει να σου παιξει
Tuff_P Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 και με f8 στην εκκινηση.... last known good configuration μπορει να σου παιξει Το έκανα αυτό αλλά δεν υπάρχει restore point g@43to Από ότι βλέπω θα κάνω format γιατί αν είναι να χάσω τα προγράμματα δεν έχει σημασία. Απλά το χρησιμοποιώ σαν Audio-midi PC και για να το setαρο θέλει καμία βδομάδα και εγώ σε μία βδομάδα έχω Live και πρέπει να τελειώσω κάτι instrumental.
kiriak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 http://www.internetinspiration.co.uk/roguefix.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.