Προς το περιεχόμενο

22άρα ή 24αρα οθόνη και ποιά...

Apateonas_69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι αναποφάσιστος.Πρέπει να βρώ πιά απο τις 2 να αγοράσω...Μιά 24αρα ή μια 22αρα και γιατί...Βασικά έχω σαν κάρτα γραφικών την ATI 2600XT DDR3 512MB και θα ήθελα να ξέρω εάν θα έχω κάποιο πρόβλημα εαν επιλεξω 24αρα οθόνη.Σηκώνει αυτή η κάρτα τέτοιες διαστάσεις.Δέν με απασχολεί το gaming την θέλω για βλέπω καθαρα καλα και ακούραστα οταν κάνω επεξεργασία video.Μέχρι τα 500 ευρώ και με όχι ΤΝ πάνελ πια μου προτείνεται να διαλέξω και άν τελικά πάω σε 22 με ΤΝ πάνελ πιά θα είναι αυτή.Σας ευχαριστώ και περιμένω την βοήθεια σας.

Πάντως στην 37"αρα TV SUMSUNG HD Ready 3x HDMI που εχω, στην 2η εξοδο της κάρτας γραφικων παίζει μια χαρά με την ATI .Απο την κάρτα γραφικών με καλώδιο dvi σε HDMI και φυσικά όταν γυρίζω το pc να παίζει απο την ΤV παθαίνω πλάκα...Απλά διάβασα για δυνατο μηχάνημα για 24αρι μονιτορ και etc και ψιλοφοβήθηκα.

Δημοσ.

βασικα καπου ακουσα οτι οι drivers της ati εχουν ενα προβλημα με τις wide αναλυσεις και αυτες που δεν ειναι εγγενεις wide (πχ1024*768) οταν τις κανεις full screen παραμορφωνει η οθονη το ειδωλο και δεν εχεις επιλογη απο το menu της οθονης να το διορθωσης ( οι γνωστες του θεματος ας με λογοκρινου λιγακι γιατι δεν το ξερω καλ πολυ καλα το θεμα)....

αλλιως προτιμησε κατι σε samsung με S-PVA-klp panel

Εδω : http://www.prad.de μπορεις να δεις αναλυτικα τα specs απο ΚΑΘΕ τυπο οθονης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...