antreas18 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Καλημερα,εχω εγκαταστησει το xampp και μολις παταω start στον apache δεν ξεκιναει,κανει start για μισο sec και μετα τπτ..μια δουλευει και αλλες 10 οχι.δεν εχω τικαρισμενο το svc...sql ξεκιναει κανονικα...τι μπορει να φταιει?
Eusebius Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Για πολλούς λόγους μπορεί να συμβαίνει. Ίσως είναι κατειλημμένη η 80. Μήπως έχεις ανοιχτό Skype ή τίποτε άλλο που ακούει στην 80; Εκτέλεσε το xampp-portcheck.exe για να δεις τί γίνεται από πόρτες. Εδώ έχει και άλλες πιθανές αιτίες: http://www.apachefriends.org/en/faq-xampp-windows.html
antreas18 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 σωστος ρε μαγκα,ειχα skype thanks a lot
Eusebius Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Πολλοί την παθαίνουν έτσι με το Σκάιπ και ψάχνονται. Είναι οι εξυπνάδες που κάνει το Σκάιπ για να περνάει μέσα από αυστηρά firewalls. Δεν είναι ανάγκη να το κλείσεις. Μπορείς να το ρυθμίσεις κάπως έτσι, δηλ. να του ορίσεις μία άλλη πόρτα και να του πεις να μη χρησιμοποιεί τις 80 και 443:
antreas18 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 σωστος,και κατι τελευταιο,τα foreign keys πως τα βαζω στο phpmyadmin?τα primary ok αλλα τα foreign δε βλεπω πως να τα ορισω και πως να κανω references σε καποιον πινακα...και επισης θελω να δημιουργησω λινκ σε php δηλαδη τι εννοω: εχω πχ την προταση /αν θελετε να αγορασετε το προιον πατηστε εδω/ θελω μολις ο χρηστης πατησει στο "εδω" να ενεργοποιηθει ενα αλλο php κλπ κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.