gherudos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Φυσικά και έβαλε το χέρι της,οι τεχνικοί της που ξεχνούσαν τα jigkick και mms μέσα στα επισκευασμένα PSPs.
dkmaster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Κοίταξε δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά που μάλλον έτσι το λες τέλος πάντων, εγώ ανάπτυξα την γνώμη μου που φυσικά μπορεί να έχω άδικο αλλά δεν πιστεύω πως είναι όλα τυχαία.
kabamaru21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 .μπλα μπλα Είναι σαν τις κάρτες γραφικών ενώ οι εταιρίες ζημιώνονταν απο τις κόπιες οι κάρτες γραφικών για κάποιο λόγο πουλούσαν ασταμάτητα. μπλα μπλα το διαβασα 8 φορες και δεν μπορώ να καταλάβω τη σκεφτοσουνα οταν το εγραφες. ( no flame )
dkmaster Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εννοώ τις εταιρίες παραγωγής παιχνιδιών που δικαιολογημένα λένε πως ζημιώνονται απο τις κόπιες αλλά οι εταιρίες hardware γι'αυτόν τον λόγο έχουν παρει την ανιούσα σε πωλήσεις.
Toufas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 ναι ειναι γνωστο οτι οι εταιριες που κανουν καρτες εχουν λογαριασμο στην εθνικη για τον απορο developer
gherudos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Κοίταξε δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά που μάλλον έτσι το λες τέλος πάντων, εγώ ανάπτυξα την γνώμη μου που φυσικά μπορεί να έχω άδικο αλλά δεν πιστεύω πως είναι όλα τυχαία. Μα δεν μιλάω ειρωνικά.Ένας κινέζος τεχνικός ξέχασε να αφαιρέσει το jigkick και το mms από ένα επισκευασμένο PSP και από εκεί ξεκίνησε το project pandora.Χρειάστηκε πολύ χρόνος και πολύ reverse engineering ώστε να καταλάβει ο Αλέκος πως λειτουργεί και μόλις λίγες ημέρες για να δημιουργήσει το δικό του IPL
dkmaster Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Συγγνώμη τότε gherudos αλλα δεν το ήξερα το περιστατικό.
jimmy_the_dog Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Τελικά υπάρχει κάποιος τρόπος να χακαρουμε το ps3 ?
chaplin1981 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ποιος ειναι αυτος ο κορινθιος που εδωσε αυτες τις πληροφοριες?Για δωσε κανα στοιχειο να τον περιποιηθω καταλληλα τωρα στην πασχαλινη αδεια?(καταγομαι απο κορινθο γαρ)Γιατι ρε αλητη κορινθιε μας το εκανες αυτο ε?Ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.