Jimmy_BlinD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 αφου το ps3 κατασκευάστηκε με την προοπτική να μην καταντήσει σαν το ps2 όσον αφορά τις κόπιες...τον χαμό που γινόταν. γι αυτο και τα blueray,τα internet,αγορά μέσω ίντερνετ φθηνότερα κλπ. τώρα όλο και κάποιος θα υπάρξει που θα σκαρφιστεί κάτι.. ΕΙΝΑΙ νωρίς για να βγει κάτι αξιόπιστο που να εφαρμόζει σε όλα τα games.. οπότε υπομονή για κανα 6μηνο-χρόνο ακόμα.
Mr V Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 καταρχας για την εκδοση των 20 γβ που λεει πιιο πανω ο gerudos να επισημανω οτι δεν εχει hdmi.... επιπλεον το νωρις δεν μπορω να καταλαβω που το ειδατε?παμε για τον 2ορο χρονο της κονσολας και απ οτι εχω διαβασει δεν θα σπαστει ποτε για να συνεχιστει να υπαρχει το ενδιαφερον των εταιριων που βγαζουν games και γιατι οσοι εχουν μπροστα στην διασκεδαση τους δεν υπολογιζουν τα 70 ευρω που σκανε καθε φορα......αρα τα συμπερασματα δικα σας...
Udontneed2know Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 καταρχας για την εκδοση των 20 γβ που λεει πιιο πανω ο gerudos να επισημανω οτι δεν εχει hdmi.... δεν υπαρχει εκδοση ps3 χωρις hdmi, και δεν υπηρξε και ποτε. επιπλεον το νωρις δεν μπορω να καταλαβω που το ειδατε?παμε για τον 2ορο χρονο της κονσολας και απ οτι εχω διαβασει δεν θα σπαστει ποτε για να συνεχιστει να υπαρχει το ενδιαφερον των εταιριων που βγαζουν games γιατι ποιος το κανονιζει αυτο? αν μπορουσαν να το σπασουν θα το ειχαν σπασει, τοσο απλο ειναι, δεν μπορουν γιαυτο δεν εχει βγει τιποτε.
Vamire666 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Τα παντα σπανε το θεμα ειναι γιατι να κανουν ενα δωρο αδωρο??? 300 και ? πραγμα οποιος το εχει παρει εχει στανταρ ? για games! Συν της αλλης το οτι δεν εχει κανει πωλησεις το ps3 δεν σας προβληματιζει??? Ειμαι 100 τα 100 σιγουρος οτι θα βγει τσιπακι η boot cd απο την ιδια την sony οπως εγινε στο ps2! Βλεπε dreamcast το οποιο ηταν 1ο αλλα οταν βγηκε chip για ps2 τοτε πατωσε και μαζι του και η SEGA! Νο1 xbox 360 No2 wii No3 ps3
darklordvader77 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Βλεπε dreamcast το οποιο ηταν 1ο αλλα οταν βγηκε chip για ps2 τοτε πατωσε και μαζι του και η SEGA! Εεε βασικα το Dreamcast δεν χρειάζονταν καν τσιπ! Επαιζε τις κόπιες. Απλά πάτωσε λόγω GD-ROM (κατι σαν 900ΜΒ CD-ROM) που ηταν σπανιο να βρεις/να μετατρεψεις. GD-ROM=Blu-Ray(μεεεεχρι να γινει προσιτο θα χει βγει το PS4)
Federer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Ειμαι 100 τα 100 σιγουρος οτι θα βγει τσιπακι η boot cd απο την ιδια την sony οπως εγινε στο ps2! Υπαρχει καποια αποδειξη?Καποιο αρθρο?Καποιο link που τεκμηριωνει κατι τετοι??Οχι απλα να το λεει...να το τεκμηριωνει...γιατι εμενα μου ακουγονται μπαρουφες οτι η sony "εσπασε" το ps2...ειναι δηλωσεις του στυλ η Chelsea/Man. United/Barcelona εστησε τον ημιτελικο του Champions League για να τα κονομησει!!Δηλαδη καφενειακου επιπεδου
Vamire666 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχει καποια αποδειξη?Καποιο αρθρο?Καποιο link που τεκμηριωνει κατι τετοι??Οχι απλα να το λεει...να το τεκμηριωνει...γιατι εμενα μου ακουγονται μπαρουφες οτι η sony "εσπασε" το ps2... Ειναι σαν να μου λες να σου βρω link που να λεει ποιος εφτιαξε το τσιπακι στο ps1 επωνημα!Ε δεν γινεται ολα στο Internet δεν μπορεις να τα βρεις καποια πραγματα περνανε απο στομα σε στομα απο κει και περα αμα θες πιστευεις! Το οτι εχω δει ΑΤΙΑ πρεπει να κανω καποιο blog λετε??? Α οσο για το dreamcast να πω οτι πατωσε λογο Sega's και οχι γιαυτο που αναφερεις! To οτι δεν χρειαζοταν καν τσιπ εκανε ολους οσους φοβουντε να βαλουν τσιπ η γενικα ειναι ασχετοι με το θεμα να κανουν απλα μια κοπια απο τα cd στο video club και να τα παιζουν! Με αποτελεσμα να μπει μεσα η sega και παραλιγο να κλεισει και ολας! Κριμα παντως γιατι αν δεν ειχε γινει κατι τετοιο τα video games τωρα θα ηταν ενα βημα παρα πανω!
darklordvader77 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 ναι, το ιδιο πραμα λεμε, συμφωνω πως κ τα 2 ενηργησαν κατα της.. (δυστηχως) btw φανταζομαι τη Sega σήμερα ότι θα ταν κατι μεταξυ Sony κ Nintendo.. οχι κ ασχημος συνδυασμος!
Optron Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 το ότι εδώ και 2 χρόνια δεν έχει "σπάσει" λέει πολλά...στην τελική και να το καταφέρουν φαντάζομαι θα κοστίζει ακριβά λόγω πολυπλοκότητας
darklordvader77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 εγω ειχα ακουσει πριν βγει πως θα χει παρομοιο Firmware με του PSP.. οποτε ειχα υποθεσει πως θα σπαγε σχετικα ευκολα! αμ δε..
Federer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχει καποια κονσολα μεχρι στιγμης που δεν εσπασε στην εποχης της?Το saturn οταν μεσουρανουσε (κι ας ηταν 2ο σε πωλησεις) με το ps1 ηταν σπασμενο?
BucketheadGR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχει καποια κονσολα μεχρι στιγμης που δεν εσπασε στην εποχης της? Gamecube. Από ό,τι θυμάμαι, τους είχε βγει αρκετά η πίστη...
gtsamour Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Έλεος ρε παιδιά με τη Sega μη λέτε ανακρίβειες. Η Sega πάτωσε επειδή ακολούθησε τελείως λάθος τακτική marketing στην προώθηση των κονσολών της. Δεν της έφταιξε ούτε το Dreamcast (που είναι φοβερή κονσόλα, πολύ μπροστά από την επόχή της και μόνο με PS2 μπορεί να συγκριθεί) ούτε το Saturn που μπορεί από 3D να μην έλεγε και πολλά αλλά σε 2D παιχνίδια μόνο με το NeoGeo συγκρίνεται. Μην ξεχνάτε ότι μπορεί η Dreamcast να μην είχε κλείδωμα λόγω GDROM και να έπαιζε πετσοκομμένα παιχνίδια (ώστε να χωράνε σε CDs) αλλά τότε το internet με τα 5 kb/s δεν ήταν και ότι καλύτερο για να κατεβάζεις 700 mb παιχνίδι ούτε και υπήρχαν για κατέβασμα. Αντιθέτως σήμερα η dreamcast είναι μια κονσόλα διαμάντι με φοβερά παιχνίδια που στέκονται μια χαρά να τα παίξει κανείς ακόμα και σήμερα (resident evil code veronica, sonic adventure, Hydro thunder κλπ), την έχω και τη χαίρομαι (με όλα της τα παιχνίδια ) ενώ επίσης έχω και τη Saturn τσιπαρισμένη με φοβερά 2D παιχνίδια (in the hunt, Dracula X κλπ).
@nte_13- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ξεθαβω, γιατι θελω να μαθω αν εχουμε νεοτερα απ'αυτο το θεμα. Επισης θελω να ρωτησω αν αξιζει μονο και μονο γι'αυτον τον λογο (τσιπαρισμα) να αγορασει καποιος xbox και οχι ps3...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.