Προς το περιεχόμενο

PS3 Chip

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Den xerw an kanw vlakia pou to anigw, mporei na exei ksana sizitithei, ala mou fanike periergo. prin leges ores sinantisa enan gnosto mou apo korintho kai ekei mou ipe iparxei kapios pou vazei chip se ps3.

Den kserw an einai alithia oute kserw an exei vgei chipaki gia ps3, apla to akousa kai to anaferw giati itan 1000% sigouros gia auto.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Den xerw an kanw vlakia pou to anigw, mporei na exei ksana sizitithei, ala mou fanike periergo. prin leges ores sinantisa enan gnosto mou apo korintho kai ekei mou ipe iparxei kapios pou vazei chip se ps3.

Den kserw an einai alithia oute kserw an exei vgei chipaki gia ps3, apla to akousa kai to anaferw giati itan 1000% sigouros gia auto.

Επειδη ολα αυτα ειναι ραδιο-αρβυλα, γιατι δε μαθαινεις το τηλεφωνο αυτου που τα τσιπαρει?Θα πεσει γελιο!:lol:

Δημοσ.

Για chip δεν ξέρω αλλά μπορείς να το κάνεις να παίζει τα παιχνίδια από το σκληρό δίσκο ή αντιγραμμένα.

Δημοσ.

θα πει το πιο απλο(που δν δουλευει...)τα κατεβαζεις απο το ραφη του "θειου"και τα φωρτωνεις απο τον σκληρο(δν δουλευει ¨()

Δημοσ.

δεν ξέρω πως γίνεται αλλά με 150 ευρώ μπορεί να μου το κάνει κάποιος και μου είπε ότι γίνεται όπως το psp

Δημοσ.

lpn exo akousei kati tora dn 3ero ama einai siguro(mn arxisete na lete oti dn iparxei k tetia ego apla leo t 3ero k t akusa) oti dn prepei na exeis balei fw pano apo 1.51 k oti ta games dn einai se blue ray alla 8.5gb dvd!!k einai k enas p me 100euro s bazei tsip k leei oti meta agorazeis t ka8e game se blue ray!afta tora t kata poso einai ali8ies i m@lkies dn 3ero!

Δημοσ.

παπαριες κια τουμπανα.Θα σου ανοιξουνε και θα το ξανακλεισουνε το ΠΣ3 για να παρουνε 100 και 150ευρω.Και οταν πας σπιτι χαρουμενος θα δεις δν δουλευει και θα σου πουνε εεε τωρα το πληρωσες.

Δημοσ.

Υπάρχει chip για το ps3,το έχει φτιάξει η ομάδα infectus και το μόνο που κάνει είναι να κάνει downgrade σε firmware 1.00 οποιοδήποτε ps3.

Αντίγραφα ασφαλείας ps2 παίζουν σε ps3 με τον γνωστό τρόπο Swap Magic.Αντίγραφα ασφαλείας ps3 παίζουν σε ps3 αλλά μόνο στην 20GB έκδοση που ποτέ δεν ήρθε στην ελλάδα.Πριν αρχίσετε τις ερωτήσεις θα σας απαντήσω σε κάποια πράγματα:

-Όχι δεν παίζουν ps3 backup games σε 40GB/60GB/80GB version.

-Τα παιχνίδια που παίζουν είναι μετρημένα στα 2 χέρια,το σύνολό τους 10 και είναι γραμμένα σε dvd-r.

-Το μέγεθος των παιχνιδιών είναι κάτω του 4.37GB.

-Τις πειραγμένες κονσόλες 20GB μπορεί κάποιος να τις προμηθευτεί μόνο από κάποια πολύ γνωστά μαγαζάκια της Μαλαισίας και της Κίνας.

-Όχι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για τις υπόλοιπες κονσόλες 40GB/60GB/80GB version.

Νομίζω σας κάλυψα.

Δημοσ.
παπαριες κια τουμπανα.Θα σου ανοιξουνε και θα το ξανακλεισουνε το ΠΣ3 για να παρουνε 100 και 150ευρω.Και οταν πας σπιτι χαρουμενος θα δεις δν δουλευει και θα σου πουνε εεε τωρα το πληρωσες.

Sorry που θα στο πω αλλα αυτη ειναι λογικη... πενταχρονου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...