Προς το περιεχόμενο

Youtube, λήμμα Greece

Commentator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρησα οτι γραφοντας στην αναζητηση του youtube την λεξη "greece"

και μετα πατησεις view count θα δεις βιντεο οπως:

-αυτοκινιτιστικα ατυχηματα

-οπαδικα συνθηματα

-τον τραγουδιστη Σαρμπελ

-ποδοσφαιρικα παιχνιδια της Ελλαδας

-Η Μακεδονια ειναι Ελληνικη

-στρατο

-Μπουτια,στρινγκακια

...

Συμπερασμα: Tιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα...:P

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οσο ναναι δειχνει ενα δειγμα απτην ποιοτητα της χώρας μας

Αν βάλεις USA ή United Kingdom θα βγάλει μεγάλα πολιτιστικά δρώμενα ή μεγάλους συγγραφείς/ιστορικούς/φιλοσόφους ???

Δημοσ.
Αν βάλεις USA ή United Kingdom θα βγάλει μεγάλα πολιτιστικά δρώμενα ή μεγάλους συγγραφείς/ιστορικούς/φιλοσόφους ???

Αυτοί κ να ηθελαν να βαλουν δεν εχουν τετοιους ανθρώπους και τετοια ιστορία.

Νταξει στο youtube συνηθως μπαινουν σαχλαμαριτσες και οτι του κατεβει του καθενα κατα κυριο λογο κ μετα ολα τα αλλα.Δεν μπορεις να κρίνεις.

Απλα η ουσια ειναι στα views, δλδ αμα εχει βιντεο του καζαντζιδη πχ. καλο θα ηταν να ειχε περισοτερα views απο τα video της ταμτα, αυτο θέλω να πώ.

Δημοσ.
Απλα η ουσια ειναι στα views, δλδ αμα εχει βιντεο του καζαντζιδη πχ. καλο θα ηταν να ειχε περισοτερα views απο τα video της ταμτα, αυτο θέλω να πώ.

Δηλαδή οι μεσημεριανές εκπομπές ή ο Λαζόπουλος που πιάνουν τρελά νούμερα είναι πιο ποιοτικές εκπομπές από όλες τις άλλες εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης.

Δημοσ.

Συμφωνω φιλε....Αλλα πολυ δυσκολο να φανουν... Ο κοσμος δεν τα βλεπει και δεν τα προωθει.

Και πλεον δεν καταλαβαινει τη δυναμη της καλης ελληνικης μουσικης(λαικα, δημοτικα, και αλλα.) ,το βλεπει σαν κατι μουσειακα "παραδοσιακο" γιατι εαν καταλαβαινε εστω και λιγο, δε θα χρυσωνε το ρουβα, την ταμτα

,κατα τα αλλα γλυκια και ταλαντουχα,το Σαρμπελ..

τη μπεζαντακου, τη θωδη που καμια σχεση δεν εχει με την καλη παραδοσιακη μουσικη, και αλλους,πολλους...

Θα εψαχνε καζαντζιδη, διονυσιου , καρναβα , πυργακη , κολλητηρη, τασια(οχι χαρα) βερα, τζιμα, και αλλους,πολλους...

Αλλα δε φταινε αυτοι παιδια.Οχι.

Εμεις φταιμε ,που τους κανουμε μαγκες.

Τα βιντεακια πχ εμεις τα βαζουμε...

Και αυτοξεφτιλιζομαστε.

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω, το youtube είναι μέσο προώθησης και προάσπισης πολιτισμού; Ο κάθε χρήστης ανεβάζει το video του αρέσει/βρίσκει αστείο/βρίσκει παράξενο/βρίσκει γελοίο κτλ. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω τα videos του youtube να αντιπροσωπεύουν τον πολιτισμό μιας χώρας.

Δημοσ.

Οχι φιλε,αλλα θελω οταν πατησω "ελλαδα" να δω κατι που αφορα την ελλαδα και οχι την βλακεια της.

Θα μου πεις βεβαια, και η βλακεια αυτη, της ελλαδας ειναι.. αλλα οχι και σε προτεραιοτητα..

Δημοσ.
Δηλαδή οι μεσημεριανές εκπομπές ή ο Λαζόπουλος που πιάνουν τρελά νούμερα είναι πιο ποιοτικές εκπομπές από όλες τις άλλες εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης.

Μαλλον δεν καταλαβες καλα αυτο που εγραψα.

Δημοσ.
Οχι φιλε,αλλα θελω οταν πατησω "ελλαδα" να δω κατι που αφορα την ελλαδα και οχι την βλακεια της.

Θα μου πεις βεβαια, και η βλακεια αυτη, της ελλαδας ειναι.. αλλα οχι και σε προτεραιοτητα..

Μα πραγματικά το youtube περιμένεις για να δεις τα "σωστά" της Ελλάδας;

Εξάλλου αυτό το count βασίζεται στα views του κάθε video. Αν δεις από τα comments κάτω από τα συγκεκριμένα video έχει ξεσπάσει "πόλεμος" μεταξύ των εθνών για αυτό και τα τόσα views... Αυτό είναι πιο ανησυχητικό

Δημοσ.
Μα πραγματικά το youtube περιμένεις για να δεις τα "σωστά" της Ελλάδας;

Εξάλλου αυτό το count βασίζεται στα views του κάθε video.

να και κατι ακομα ανησυχητικο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...