Προς το περιεχόμενο

Κρυφες Χρεωσεις απο itunes???

vintage's_lover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια προχθες πηρα το ipod classic 160G και οπως ειναι φυσικο,αυτες τις μερες περναω συνεχεια τραγουδια κτλ απο το iTunes,οταν εκανα την ενεργοποιηση,μου ελεγε πως επρεπε να γινω μελος κ να δωσω τα στοιχεια της πιστωτικης κ εγω τα εδωσα.Το θεμα ειναι πως μολις παρατηρησα οτι δεν σου δινει τα album artworks για τα cover flows αν δεν εισαι μελος,κ σκεφτηκα γτ να μην τα δινει αν δεν εισαι μελος? Μηπως τα χρεωνει? Γενικα υπαρχει περιπτωση να εχω χρεωθει για κατι? Σιγουρα δν κατεβασα κατι οπως τραγουδι,σειρα κτλ.Αλλα μηπως αφου εχει ηδη ολα τα στοιχεια μου αλλες υπηρεσιες που δν ηταν free τις χρεωσε κανονικα χωρις να με ενημερωσει? Δεν μπορω να δω καπου αν εχω αγορασει κατι??Heeeeeeeeeeeeelp:shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσ.

Αν και δεν χρησιμοποιώ το Store, είναι απίθανο να σε χρέωσαν κάτι χωρίς να σε ενημερώσουν. Για να δεις αν χρεώθηκες ή αγόρασες κάτι, πήγαινε στο Store και βρες ιστορικό συναλλαγών. Σίγουρα θα υπάρχει.

Δημοσ.
Που παω για να το απενεργοποιησω??? Τον αριθμο της καρτας που μπορω να τον αφαιρεσω?

itunes>preferences>parental control (tab)>disable store

gia tin karta den xerw...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία χρέωση για τα covers.

Χρεώνεσαι μόνο αν πατήσεις την επιλογή buy.

Σκέψου πως ακόμη και αν πατήσεις διπλό κλικ πάνω σε ένα τραγούδι απλά ακούς κάποια δευτερα free.

Υπάρχουν βέβαια και οι επιλογές που σου είπαν οι συμφορουμίτες....

Κάτι τελευταίο....δεν υπερασπίζω καμία Apple αλλά δεν είναι και πολύ σχετικο το κρυφές χρεώσεις στον τίτλο με αυτό που μας είπες.

Φιλικά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σημερα ημουν στο στο site της apple στα trailers και πατησα να κατεβασει το trailer για ipod και αρχισε αμεσως και μου το περασε στο podecasts και μου ειχε ανοιξει και το itunes store,χωρις ομως να με ρωτησει κατι.Εχω την εντυπωση οτι χρεωθηκα,γνωριζει κανει αν τα trailer που προσφερουν διαφορα official sites για ipod χρεωνουν κανονικα? Γτ αλλιως γτ να μου ανοιξει το itunes και μαλιστα το itunes store ????

Δημοσ.
Σημερα ημουν στο στο site της apple στα trailers και πατησα να κατεβασει το trailer για ipod και αρχισε αμεσως και μου το περασε στο podecasts και μου ειχε ανοιξει και το itunes store,χωρις ομως να με ρωτησει κατι.Εχω την εντυπωση οτι χρεωθηκα,γνωριζει κανει αν τα trailer που προσφερουν διαφορα official sites για ipod χρεωνουν κανονικα? Γτ αλλιως γτ να μου ανοιξει το itunes και μαλιστα το itunes store ????

δεν νομίζω να υπάρχει εταιρία που να χρεώνει trailer!

• Super Moderators
Δημοσ.

Αγοράζω εδώ και 2 χρόνια μουσική από το Itunes και ΠΟΤΕ μέχρι τώρα δεν παρατήρησα επιπλέον χρεώσεις στην κάρτα μου εκτός από την αναγραφόμενη τιμή του κάθε κομματιού. Τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζω που και που, είναι όταν η τράπεζά μου δε λεει να καταλάβει πως οι μικροχρεώσεις στην κάρτα μου (1 ευρώ κλπ) είναι από το itunes και μου την μπλοκάρει και με παίρνουν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν ότι κάποιος με ...κλέβει B). Σε αυτή την περίπτωση το itunes με αφήνει μεν να κατεβάσω το κομμάτι αλλά δεν γίνεται η χρέωση, μέχρι την επόμενη φορά που θα συνδεθώ στο λογαριασμό μου στο itunes και πατήσω την εκκαθάριση.

Σχετικά με τα Podcasts, trailers κλπ, αναγκαστικά στα κατεβάσει μέσα από το itunes store αλλά σε καμία περίπτωση δε σε χρεώνει το παραμικρό! Επίσης στις ρυθμίσεις, τσέκαρε την επιλογή να μη σου κατεβάσει τα τραγούδια με τη μία αλλά να χρησιμοποιεί το shopping cart. Έτσι θα μαζεύεις ότι σε ενδιαφέρει και θα έχεις στο τέλος άλλη μια ευκαιρία να αποφασίσεις ποια τελικά θέλεις να αγοράσεις!

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...