sfakattack Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας παίδες.Καιρό τώρα παιδεύομαι να πάρω ενα μηχανάκι της προκοπής.Να διευκρινίσω ότι το laptop θα το θέλω και για παιχνίδια,αλλά και για τη δουλειά μου.(Πληροφορικός ειμαι...) Ωστόσο είναι η πρώτη μου φορά που πάω για laptop λόγω της δουλειάς μου.Οπότε επειδή δεν έχς πρότερη εμπειρία είμαι πολύ επιφυλακτικός Πριν 1 μήνα είχα καταλήξει σε ένα multirama αλλά το απέφυγα λόγω προτροπών τρίτων για ποιότητα κλπ... Τώρα από περιέργεια και με την προτροπή πολλών μπήκα στο site της Dell και έκανα ένα μηχανάκι SYSTEM COLOR Jet Black edit PROCESSOR Intel® Core™ 2 Duo T7500 (2.2GHz/800Mhz FSB/4MB cache) OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Basic Edition edit DISPLAY High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch display (1680x1050) VIDEO CARD 256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT edit MEMORY 2GB Shared Dual Channel DDR2 at 667MHz HARD DRIVE Size: 160GB SATA Hard Drive (5400RPM) INTERNAL OPTICAL DRIVE CD / DVD writer (DVD+/-RW Drive) WIRELESS NETWORK CARDS Intel® 3945 802.11a/g Mini-card BLUETOOTH AND WIRELESS USB Built-in Bluetooth capability (2.0 EDR) INTEGRATED WEBCAM Integrated 2.0M Pixel Webcam edit BATTERY OPTIONS 85Whr Lithium Ion Battery (9 cell) SOUND OPTIONS High Definition Audio 2.0 +3 χρόνια εγγύηση μου βγαίνει περίπου 1800 $ Δηλαδή περίπου 1200ευρω.Είναι δυνατόν; Μήπως κάνω κάπου λάθος; Κοιτάξτε λίγο και εσείς ρε παιδιά και πείτε μου γιατι μου φαίνεται πολύ συμφέρουσα αγορα,συν του ότι έχω ακούσει τα καλύτερα για την Dell και το service της. Αυτά.Σας περιμένω...
lamarko Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 για να μας βοηθούσες περισσότερο θα ήθελα να μας πεις το μοντελο, πχ dell 1730,η να μας δώσεις το site που το είδες... πάντως το μηχάνημα μου φένεται πόλύ καλό για την τιμή του αν είναι dell οσο αφορά το gaming έχει ένα καλό επεξεργαστή(καθόλου ασχημο) έχει gf8600gt(θα προτιμούσα με 512 mb ή gts) (αλλά γενικότερα σου προτείνω απο gf8600 gt και πάνω, η σειρά πάει ως εξής απο την χειρότερη προς την καλύτερη gs-->gt-->gts) έχει και γρήγορο σκληρο 5400(προσοχή όχι 4200)... δηλαδή το λαπτόπ θα παίζει καλά παιχνίδια αλλά μην περιμένεις και το crysis(πολύ απαιτητικό παιχνίδι) σε καλές αναλύσεις.. Γενικότερα αν η τιμή του είναι αυτη και είναι dell, η χαμηλή τιμή του οφείλεται σε άλλους παράγοντες που θα μας βοηθούσε αν μας έδινες το site που το είδες... από αυτό που βλέπω τώρα η χαμηλή τιμή οφέιλεται στο 1)επεξεργαστη(έχει βγει 2,4 2,6 και 2,8) 2)στην κάρτα γραφικων(έχει βγεί 8700,8800(δεν ξέρω αν έχει μπει σε λαπτοπ) 3)το dvd δεν λέει αν είναι για dual 4)15αρα οθόνη(πράγμα που σε συμφέρει στην φορητότητα) σαν εταιρία είναι πάρα πολύ καλή και μου την προτείνει και ένας φίλος μου που έχει κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών στα Χανια(INTERACTIVE)
21century Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Πάντως ειναι περισσότερο επαγγελματικά μηχανήματα με τον αναλογο προσανατολισμο αλλλα λιγο ακριβουτσικα και σερβις μονο στην Αθηνα.
strudel7878 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Πάντως ειναι περισσότερο επαγγελματικά μηχανήματα με τον αναλογο προσανατολισμο αλλλα λιγο ακριβουτσικα και σερβις μονο στην Αθηνα. Κάνεις λίγο λάθος. Service σε όλη την Ελλάδα on-site την επόμενη εργάσιμη..
random Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Φίλε, πρέπει να μπεις στο site της DELL και να επιλέξεις πρώτα Ελλάδα. Μετά φτιάξε τη σύνθεση σου και να βγαλει τις τιμές σε Ευρώ. (μετα αν θες να καραφλιάσεις, μπες και στο αμερικάνικο και φτιάξε την ιδια σύνθεση και τιμη σε δολλάρια. Αν βρεις ακριβώς τα ίδια μέρη, γιατι σε μια χωρα δινουν στανταρ πχ. τα xp pro Eng, σε άλλη τα vista home GR. (Στη μινιμουμ τιμή εννοώ. χωρις καμια επιβαρυνση) θα δείς ,και θα μάθεις π.χ. ....Dell Latitude D530 χωρις κανενα εξτρα. βασικη συνθεση. Intel Core 2 Duo T7250 (2.00GHz) 2M L2 Cache, 800Mhz Dual Core Genuine Windows® XP Home, SP2, with media 15 inch Standard Aspect Screen XGA LCD Panel MEMORY 1.0GB, DDR2-667 SDRAM, 2 DIMMS HARD DRIVE 80GB Hard Drive, 9.5MM, 5400RPM OPTICAL DRIVE 24X CD-RW/DVD w/ Cyberlink PowerDVD™ VIDEO CARD Intel® Integrated Graphics Media Accelerator X3100 WI-FI WIRELESS CARD Intel® 3945 802.11a/g Dual-Band Mini Card My Accessories BATTERY 6 Cell Primary Battery WARRANTY & SERVICE USA: 1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service Greece: Standard Warranty 1 Year European Collect and Return Service USA Starting Price $1,087 Instant Savings $338 Subtotal $749 Ελλάδα Συνολική τιμή ? 1.041,30 Σύνολο με Φ.Π.Α. ? 1.239,15
strudel7878 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως υπερβάλλουμε λίγο? Εχω το d630 με τη παρακατω σύνθεση D630 Intel Core 2 Duo T7500 (2.2GHz/4MB/800MHz) with nVidia Quadro NVS 135M 14.1 WXGA+ (1440 X 900 resolution) Wide Aspect Ratio display PalmRest Standard Euro - Ship Accessories and Power Cord Microsoft Windows XP Label 1.0GB, 667MHz DDR2 SDRAM Memory (1 x 1024MB) 80GB SATA 7200rpm Hard Drive 8x DVD+/- RW Drive PowerDVD 7.0 - Vista Compatible Roxio Creator 9.0 (with Media) - Vista Compatible 65W AC Adapter 6 Cell 56WHr Primary Battery No Carry Case UK - 56.6k V.92 Capable Internal Modem & Adapter XP/Vista Downgrade - Internal Dell 360 Bluetooth Card Core 2 Duo - Dell Wireless 1505 802.11a/g/n (draft n) Greek - Dual Pointing Internal Keyboard Software Drivers D630 XP Resource CD English - Genuine Windows XP Pro SP2 (No Media) English - Genuine Windows XP Pro SP2 Media/Recovery CD Dell Latitude Support No Anti-Virus Software Base warranty 3Y NBD International (Next Business Day) On-site και μου στοίχισε 1000? χωρις ΦΠΑ. Πολύ φθηνότερο από το αντίστοιχο ΗΡ που είχε μόνο ενα χρόνο εγγύηση. Η αγορά έγινε τον Σεπτεμβρη....
pavlosman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 να ρωτήσω κάτι γιατί ενδιαφέρομαι να πάρω καινούργιο φορητό, και είμαι μεταξύ ντελ και τοσιμπα. από άποψη τιμής, συμφέρει να το πάρω από Αγγλία ή εδώ; απ'ότι διάβασα εδώ, (με κάποιες επιφυλάξεις) η εγγύηση σε καλύπτει όπου και να το'χεις αγοράσει, όπου και να είσαι!
disqualified Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 sfakattack μαλλον για το inspiron ή το vostro μιλας, μην κοιτας τιμες στο site τιμη θα σου πουν αυτοι αλλη, και ειναι κριμα να μην επιλεξεις σκληρο στις 7200 στροφες
panos2000gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Πάντως ειναι περισσότερο επαγγελματικά μηχανήματα με τον αναλογο προσανατολισμο αλλλα λιγο ακριβουτσικα και σερβις μονο στην Αθηνα. 1. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά. Εκτός αν η σύγκριση γίνεται με μηχανήματα τύπου Innovator, Acer, LG κτλ. Αν πάμε σε πιο ποιοτικές εταιρείες όπως IBM, SONY, TOSHIBA τότε θα διαπιστώσεις ότι παίζουν στα ίδια επίπεδα τιμών. 2. Την επόμενη εργάσιμη που θα δηλώσεις βλάβη έρχεται ΣΠΙΤΙ σου τεχνικός για επιδιόρθωση. Ισχύει για όλη την Έλλαδα. Σε θέματα service η DELL έχει ξεφύγει κατα πολύ από τον ανταγωνισμό.
Sirios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 DELL με κλειστα ματια . Στην εταιρεια που ειμαι εχουμε 40+ DELL (D530 610 830 M 1330) αστερια, και φυσικα κανενα παραπονο απο το service ,την επομενη μερα ειναι εδω και δουλευει το LAPTOP. Τελειο service (δεν τα παιρνω απο την DELL αλλα πολλες φορες μ εχει σωσει)
Members gsarig Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Members Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Κι εγώ πιστεύω πως αν η διαφορά 2 μηχανημάτων σε τιμή/χαρακτηριστικά είναι πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα, το καλύτερο είναι να προτιμήσεις Dell (εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα).
sfakattack Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 πήγα να μπω να κάνω ένα μηχανάκι και στο ελληνικό site αλλά τα πράγματα είναι περιορισμένα. http://www1.euro.dell.com/content/default.aspx?c=gr&l=el&s=gen&~ck=cr Ξέρει κανείς άλλο τρόπο να το κάνω;Γιατί από αυτό το site δεν έβγαλα άκρη.
PETROS13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 μπες σε ξένο site της Dell, έχει περισσότερες επιλογές..απλά το ελληνικό site δεν είναι και τόσο καλά φτιαγμένο
pavlosman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 στο ελληνικό έχουν αλλάξει τη δυνατότητα σύνθεσης, αναρωτιέμαι γιατι... πάντως η σελίδα που φορτώνει όταν πας για customize είναι απαράδεκτη, όπως επίσης και το ότι έχουν μόνο ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ για πελάτες grow up people...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.