Προς το περιεχόμενο

προβλημα

stiv78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολο το φορουμ και ευχομαι καλες γιορτες σε ολους.σημερα αγορασα ενα εξωτερικο σκληρο lacie 500 gb και το προβλημα μου ειναι οτι οταν τον σβηνω για να τον βγαλω απο το λαπτοπ μετα απο λιγο το λαπτοπ μου βγαζει μπλε οθονη και κανει επανεκινηση.ο σκληρος συνδεεται με usb.ξερει κανεις τι κανω λαθος?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Όταν τον σβήνεις, ποιά ακριβώς διαδικασία ακολουθείς; Ίσως είναι λίγο απίθανο, αλλά δοκίμασες πρώτα από την ασφαλή κατάργηση συσκευών υλικού, και μετά να τον βγάλεις από το ρεύμα;

Δημοσ.

Πάντως ενώ σε windows δεν μου λέει τίποτα, σε linux άμα τον κλείσω χωρίς unmount με "μαλώνει". Βέβαια το linux δεν έχει μπλε οθόνες :D Αυτό θα είναι...

Δημοσ.
Καλησπέρα. Όταν τον σβήνεις, ποιά ακριβώς διαδικασία ακολουθείς; Ίσως είναι λίγο απίθανο, αλλά δοκίμασες πρώτα από την ασφαλή κατάργηση συσκευών υλικού, και μετά να τον βγάλεις από το ρεύμα;

την εχω δοκιμασει και την ασφαλη καταργηση αλλα τα ιδια.εχω δοκιμασει και να τον κλεισω πρωτα και κατευθειαν να βγαλω το usb αλλα τιποτα....εστειλα και μνμ στη lacie και περιμενω....

Δημοσ.
μηπως εχει περασμενο καποιο προγραμμα που ειχε αρχεια στον συγκεκριμενο σκληρο και τα εσβησες με λαθος τροπο?

οχι απο την αρχη μου το κανει αυτο.μολις τον αγορασα περασα τους οδηγους και τον διαμορφωσα σε ntfs .ο σκληρος ηταν εντελως αδειος....και τωρα περασα μονο βιντεο και φωτο..

Δημοσ.

mhpws tn syndeeis se HUB +oxi kateu8eian sth Usb?Akugetai xazo alla emena m ekane kati tetoio g auto tn logo.Epishs koita t partition na ine primary ine kalitero asxeta an lene oti ta Windows dn mporun na diaxeiristun polla primary ntfs mazi....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η μπλε ο8ονη τι σου λεει ακριβος????κοιτα λογικα τα windows εχουν κατα πασα πι8ανοτητα το προβλημα!!!οποτε το καλυτερο που εχεισ να κανεις ειναι να το τσεκαρεισ και σε ενα αλλο pc!!!αν ΠΑΛΙ κανει το ιδιο καντου ξανα ενα format δεν εχεις να χασεις κατι λιγα λεπτα μονο!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...