Προς το περιεχόμενο

LG VIEWTY το απολυτο κινητο

xolloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

konnak thanx for the reply...

Πάνω κάτω είναι ότι έχω διαβάσει και σε άλλα reviews αριστερά-δεξιά, αλλά με ανησύχησε κάπως η "απλά αξιοπρεπής κάμερα", και το "photo spoiler flash" ( :-D ) , γιατί γενικά είχα δει πολύ καλά λόγια και για τα δύο.

Η αυτονομία αναμενόμενη, και με τα SonyEricson που παλεύω τα τελευταία χρόνια ~ τόσο κρατάει...

Επίσης αυτό που με ενδιέφερε κυρίως και αποδυκνυεται σε βάθος χρόνου, είναι η ποιότητα κατασκευής γιατί γενικά είμαι λίγο ...απρόσεκτος.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν περισεύει σε κάποιον το ανταλλακτικό screen protector που υπήρχε μέσα

στο κουτί του viewty και μπορεί να μου το πουλήσει/χαρίσει,

αε μου στείλει ένα πμ.. :-)

Δημοσ.
konnak thanx for the reply...

Πάνω κάτω είναι ότι έχω διαβάσει και σε άλλα reviews αριστερά-δεξιά, αλλά με ανησύχησε κάπως η "απλά αξιοπρεπής κάμερα", και το "photo spoiler flash" ( :-D ) , γιατί γενικά είχα δει πολύ καλά λόγια και για τα δύο.

ΟΚ, ίσως να ήμουν λίγο υπερβολικός με το flash - φαντάζομαι αν αλλάξω το white balance σε λάμπα πυρακτώσεως ή φθορίου τα χρώματα θα είναι καλύτερα. Η κάμερα είναι μεν καλή αλλά δεν εντυπωσιάζει, και είναι σαφώς χειρότερη από τα Cybershot κινητά ανάλογων megapixel με auto-focus. Αλλά αυτό δεν την κάνει κακή. Φαντάζομαι την καλή κάμερα την θες -όπως και εγώ- όχι για αντικαταστάτρια της ψηφιακής μηχανής, αλλά για να μπορείς να πάρεις καλές σχετικά φωτο σε φάσεις που δεν κουβαλάς μαζί την ψηφιακή. Ε, αυτό το κάνει (και με το παραπάνω - και παίρνει και απίστευτο βίντεο, που μπορεί να αποδειχθεί γενικά πιο χρήσιμο για τέτοιες περιπτώσεις που θα χρειαστώ το κινητό για να "κρατήσω" κάτι μη αναμενόμενο). Απλά εγώ περίμενα περισσότερα λόγω του κάπως επώνυμου φακού, των πολλών megapixel, του auto-focus και των πολλών ρυθμίσεων. Ίσως να είναι και λίγο υποκειμενικό - είμαι λίγο ευαίσθητος με τις χρωματικές αποδόσεις στη φωτογραφία :-).

Η αυτονομία αναμενόμενη, και με τα SonyEricson που παλεύω τα τελευταία χρόνια ~ τόσο κρατάει...

Σε σχέση με τα SE w810i και w580i που είχα παλιότερα, κρατάει 1,5 και 1 μέρα λιγότερη πάντως. Εγώ είδα διαφορά.

Επίσης αυτό που με ενδιέφερε κυρίως και αποδυκνυεται σε βάθος χρόνου, είναι η ποιότητα κατασκευής γιατί γενικά είμαι λίγο ...απρόσεκτος.

Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, από τον φίλο μου είχε πέσει από κινούμενο αμάξι (!), χωρίς screen protector και δεν έπαθε τίποτα... Και η οθόνη δεν είναι η γυάλινη του iPhone που είναι σαν να έχει γραμμένη πάνω τη λέξη "ΕΥΘΡΑΣΤΟ", οπότε φαντάζομαι δε θα σπάει με το που πέσει από λίγο ύψος.

Αν περισεύει σε κάποιον το ανταλλακτικό screen protector που υπήρχε μέσα

στο κουτί του viewty και μπορεί να μου το πουλήσει/χαρίσει,

αε μου στείλει ένα πμ.. :-)

Είχα λίγο άγχος για αυτό το θέμα, και αποδείχθηκε βάσιμο :-). Αφού είχα ψάξει στο YouTube βοηθητικά βιντεάκια (με πιστωτική κάρτα για να μην μείνουν φυσαλίδες), δεν έβαλα καλά αυτό που είχε στο κουτί (και φυσαλίδες και σκόνη - μου πήρε κάμποσο!), πήρα αυτό του φίλου μου που δεν το είχε βάλει και πάλι έμειναν φυσαλίδες. Παρήγγειλα από εδώ ένα άλλο (φαίνεται και ποιοτικότερο, πιο λεπτό, κτλ.) αλλά μου φαίνεται και με αυτό θα κάνω κακή δουλειά. Στάνταρ κάποια στιγμή θα το βγάλω τελείως και θα ησυχάσω - έτσι και αλλιώς για κανα χρόνο το πολύ θα το έχω.

Δημοσ.

Στο viewty μπορείς μόνο να βλέπεις κείμενα ως εικόνα ή μπορείς να κάνεις και serch?

Υπάρχει κανένας τρόπος να κάνεις search?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...