Προς το περιεχόμενο

LG VIEWTY το απολυτο κινητο

xolloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το iphone το κριτικαρα απο τα δικα σαs σχολια,οχι σαν ποιοτητα συσκευηs,αλλα για το απαραδεκτο κλειδωμα.

και τωρα τα ιδια πιστευω για την φιλοσοφια τηs apple,εξω απο τιs ελειψειs που εχει σαν κινητο στον τομεα των εφαρμογων.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μαs το θαψεs ρε φιλε το κινητο,και οχι τιποτα αλλο μιαs και τοχω κανα μηνα,ασε να μιλησει γιαυτο καποιοs που το εχει και μπορει να εκφερει εμπεριστατωμενη γνωμη.

αυτοι που το πηραν σε πληροφορω,ειναι ολοι ευχαριστημενοι και μακαρι να βγαλουν και οι αλλεs εταιριεs[nokia-ericsson]κανα touchscreen με τετοια οθονη που να αξιζει τον κοπο να σερφαρει καποιοs στο ιντερνετ,και οχι να βγαζει τα ματια του για να δει μια σελιδα.

Για δες και το HTC Touch Cruise .. :lol::-D;)

• Moderators
Δημοσ.
το iphone το κριτικαρα απο τα δικα σαs σχολια,οχι σαν ποιοτητα συσκευηs,αλλα για το απαραδεκτο κλειδωμα.

και τωρα τα ιδια πιστευω για την φιλοσοφια τηs apple,εξω απο τιs ελειψειs που εχει σαν κινητο στον τομεα των εφαρμογων.

Οπως και στο τοπικ για το iphone,δεν αντιλεγω.Καθενας οπως βολευεται σου ειχα πει και κει.Αλλο σχολιαζω ομως:αυτο που λες στον dimokritos,το εκανες και συ χωρις να το χεις στα χερια σου το iphone.

Δημοσ.

μα δεν σχολιασα εαν ειναι καλο η κακο το iphone,την φιλοσοφια τηs apple σχολιασα,αυτο διαφερει.

δεν θα μαλωσουμε βεβαια για τα κινητα,δεν αξιζει και τον κοπο.

καταληγω σε κατι που ειπεs εσυ.

ο καθεναs παιρνει οτι του αρεσει.

Δημοσ.

Εγώ δεν το έχω δει live αλλά φαίνεται πολύ καλό. Ιδίως η κάμερα. Θεωρώ οτι το αρνητικό είναι η μπαταρία του (όπως και στα άλλα κιν με την ίδια τεχνολογία) και η έλλειψη wifi.

Δημοσ.

2-3 μέρες εάν κράταγε δεν νομίζω να γκρίνιαζε κανείς αλλα δεν νομίζω απο ότι έχω ακούσει κιόλας οτι δεν ξεπερνάει την 1.5 μέρα! Αλλα ας μας πουν αυτοί που το έχουν!

Δημοσ.

μα τοχω εγω.

ετσι για πλακα μιλαω;

μολιs ειδα και το νεο samsung f490 που μαλλον θα κυκλοφορησει συντομα και ακολουθει τον δρομο του viewty,camera 5mpixel,3,2inches κ.λ.π.

ειδατε τι καλο κανει ο ανταγωνισμοs;

photo view

post-73974-129062958572_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

μολιs ειδα και το νεο samsung f490 που μαλλον θα κυκλοφορησει συντομα και ακολουθει τον δρομο του viewty,camera 5mpixel,3,2inches

..χωρις wifi,με λιγο χωρο(προσωπικη αποψη παντα)χωρις το radio που εχει το viewty.Δεν φαινεται να ναι και κατι ξεχωριστο.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω και ρωτώ.

Έχω όπου να'ναι επιδότηση 200+κάτι €.

Το γλυκοκοιτάζω.

Αξίζει πλέον σε αυτά τα λεφτά?

Με ενδιαφέρει καλή κάμερα, δεν με ενδιαφέρει WiFi/bluetooth.

Mε ενδιαφέρει touchscreen, αλλά με ενδιαφέρει και η ανθεκτικότητα.

Όσοι το έχουν τόσο καιρό, αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα?

Το μόνο σοβαρό αρνητικό που βλέπω είναι η extra μνήμη, που δεν μπορεί να ξεπεράσει και τα 2Gb, και η έλλειψη Gps που θα ήταν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο.

Δημοσ.

καιεγω το εχω βρε παιδια κι ειναι φανταστικο...!φυσικα καλυτερο απο το αη φοουν..μακαρι ολεσ οι ετεριες να εβγαζαν τοσο ομοφα κινητα τηλεφωνα οπωσ η lg

Δημοσ.
Δεν ειναι και αρκετα οκγωδες?

το σκεπτομαι κι εγω μαζι με το LG KP500 Cookie

Kι εγώ μεταξύ των 2 ήμουν, αλλά το KP500 δείχνει να χάνει "στα σημεία".

Δίνω μεγάλη βάση στην camera, αν κάποιον των ενδιαφέρει η μέγιστη αποδεκτή μνήμη περισσότερο π.χ, θα κατέληγε στον KP500.

Τώρα "ψιλογκουμούτσες" είναι και τα δύο, αλλά εύχρηστη touch screen και μικρό μέγεθος δεν πάνε μαζί δυστυχώς...

Δημοσ.

Το έχω εδώ και κανα μήνα.

Ογκώδες δεν είναι, προσωπικά αν και έχω συνηθίσει σε μικρά κινητά δεν με χάλασε το ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος. Βοήθησε σε αυτό το γεγονός ότι δεν είναι χοντρό (πάχος ~ 14 mm) και η ποιοτική και στιβαρή κατασκευή.

Από 'κει και πέρα, ένα σύντομο review:

• Μικρή αυτονομία. 2,5 μέρες είναι το περισσότερο που μου έχει κρατήσει, με πολύ λίγη χρήση. Το εξαντλεί η οθόνη αφής, μάλλον και οι πολλές κλήσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι η αναπαραγωγή DivX δεν μειώνει δραματικά τον χρόνο αναμονής - μπορεί κάποιος άνετα να δει μια-δυο δίωρες ταινίες με φορτισμένο κινητό (όχι ότι ενδείκνυται)
  • Η οθόνη αφής ούτε καν πλησιάζει την αντίστοιχη των iPhone/iPod Touch. Πριν το πάρω διάβασα τα καλύτερα για την οθόνη αφής και τις λειτουργίες του κινητού (π.χ. scroll) που την εκμεταλλεύονται. Αν όντως οι οθόνες αφής των υπόλοιπων κινητών είναι τόσο χειρότερες από του Viewty, τρομάζω. Όχι ότι είναι δύσχρηστη, απλά σε κάποια συγκεκριμένα μενού είναι πιο αργή η απόκρισή της με συνέπεια να είναι λίγο κουραστική (π.χ. μηνύματα, όταν έχεις πάνω από 50 στο inbox), ενώ σε άλλα μενού πάει σφαίρα (π.χ. scroll στις επαφές). Ωστόσο όσοι κάνουν συγκρίσεις με το iPhone μάλλον ποτέ δεν το έχουν πιάσει στα χέρια τους.
  • Η φωτογραφική. Χμμ. Εδώ περίμενα περισσότερα. Με 5 MP, Auto Focus, και χίλιες διαθέσιμες ρυθμίσεις η ποιότητα δεν πλησιάζει την ποιότητα των καλών CyberShot κινητών. Παρ' όλα αυτά είναι σχετικά αξιοπρεπείς οι φωτογραφίες χωρίς φλας (το οποίο καταστρέφει την ισορροπία του λευκού σε κάθε φωτογραφία που είναι ενεργοποιημένο).
  • Το βίντεο: ΟΚ, εδώ υποκλίνομαι. Καταπληκτική ποιότητα (λέγε με DivX) και ανάλυση, μακράν καλύτερη επίδοση από οποιοδήποτε άλλο κινητό έχω δει.
  • Η σουίτα διαχείρισης της LG: Α-Θ-Λ-Ι-Ο λογισμικό, με πήγε πίσω πάρα πολλά χρόνια (είχα συνηθίσει και στο MyPhoneExplorer με το προηγούμενό μου SE κινητό). Αντ' αυτού χρησιμοποίησα το MobilEdit για να κάνω κάποιες βασικές δουλίτσες - μεταφορά/συγχρονισμό επαφών - όμως η διαχείριση μηνυμάτων, κτλ. είναι μάλλον αδύνατη.

Συνοπτικά:

Θετικά:

+ Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (αλουμινένιο σώμα, με ελάχιστα πλαστικά μέλη τα οποία είναι πολύ καλής ποιότητας), εργονομικός σχεδιασμός, στιβαρό

+ Πολύ εύχρηστο virtual πληκτρολόγιο, δυνατότητα και για QWERTY virtual πληκτρολόγιο. Εύκολη συγγραφή μηνυμάτων και εισαγωγή πληροφοριών

+ Σταθερό (αν και κλειστό) λειτουργικό, μέχρι τώρα δεν έχει κολλήσει ούτε έχει κάνει κάτι παράξενο. It just works, lol. Καλοσχεδιασμένο μενού, δυνατότητα ουσιαστικά για δύο μενού: κλασσικό (12 συντομεύσων σε grid) και ενός δεύτερου με tabs στο δεξί μέρος (προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό)

+ αίσθηση hitech και λειτουργική οθόνη αφής

+ Εκπληκτική ποιότητα βίντεο (και αποθήκευση σε DivX).

+ Καλή ποιότητα αναπαραγωγής DivX, δεν προκαλεί battery drain.

Αρνητικά:

- Αυτονομία. Με νορμάλ προς λίγη χρήση μέχρι τώρα (και έχοντας κάνει 3 πλήρεις αποφορτίσεις) έχω high score 2,5 μέρες. Συνήθως στις 2 θέλει πάλι φόρτισμα - τουλάχιστον είναι συνεπές! Μιλάμε για ακριβώς δυο μέρες, μου πέταξε μήνυμα για χαμηλή μπαταρία και το έβαλα να φορτίσει Δευτέρα 1:00, Τετάρτη 1:10 και Παρασκευή 1:15! Πάντως συνήθεια είναι, κάθε βράδυ επιστρέφει στη βάση του άλλωστε.

- Απόκριση οθόνης αφής καθυστερεί σε συγκεκριμένα μενού (Μηνύματα, Ρυθμίσεις Τηλεφώνου) ενώ σε άλλα πάει σφαίρα (Επαφές).

- Δεν έχει Wifi.

- Η κάμερα είναι απλά αξιοπρεπής, το φλας είναι photo spoiler!

- Για να αναπαράγει κάποιο βίντεο πρέπει να είναι DivX (και όχι Xvid) και σε divx ή 3gp container (τουλάχιστον εμένα μου έβγαλε σφάλμα σε όποιο avi του έβαλα - και ας ήταν DivX και μέσα στις επιτρεπόμενες διαστάσεις - 640χ480).

Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα το προσθέσω. Πάντως για την τωρινή τιμή του είναι πολύ καλή περίπτωση. Ωστόσο αν το είχα πάρει πριν ένα χρόνο που είχε πρωτοβγεί και είχα δώσει 400+ ευρώ όπως ένας φίλος μου θα είχα απογοητευτεί. Βέβαια, μετά από ένα χρόνο του δουλεύει μια χαρά, δεν είχε κανένα πρόβλημα, η οθόνη αφής δουλεύει όπως στην αρχή και γενικά αποδείχθηκε αξιόπιστο. Ελπίζω να βοήθησα.

ΥΓ: Δεν μπορώ να καταλάβω την ψυχολογία των fanboys παραπάνω που το συγκρίνουν με το iPhone και λένε ότι είναι καλύτερο! Βοηθήστε τον κόσμο να αποφασίσει τι να πάρει και μην προσπαθείτε να κάνετε τη δική σας αγορά να φαίνεται κορυφαία. Μάθετε να είστε πιο απαιτητικοί καταναλωτές. Έλεος πια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...