Προς το περιεχόμενο

LG VIEWTY το απολυτο κινητο

xolloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πηρα χθεs και εχω παθει πλακα.

μιλαμε για φανταστικο κινητο touchscreen, απιθανεs λειτουργιεs,3G,καμερα 5 megapixel, εγγραφη βιντεο μεχρι 120 frames,με απιθανο συστημα για οποιο εικονικο εικονιδιο πατησειs εχει μια ελαφρα δονηση,απειρεs εφαρμογεs,monitor 3inch,πολυτελη συσκευασια,και πολυ πιο πληρεs απο το iphone.

μπραβο στην LG που καταφερε να παει τοσο μπροστα και να φταξει ενα πανεμορφο κινητο ,πολυ μπροστα απο πολλα αλλα.

για τουs γνωστεs των κινητων συσκευων με οσουs εχω μιλησει το θεωρουν το καλυτερο κινητο τηs αγοραs που πολλοι απο μαs δεν το εχουν παρει ειδηση.

στα περισσοτερα μαγαζια ερχεται κατοπιν παραγγελιαs.

το προτεινω με κλειστα τα ματια για οσουs μπορουν να διαθεσουν το λογικο ποσο των 495 ευρω,που το θεωρω λιγο για αυτο το high-end κινητο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το βιντεο ειναι τρομερο? ακομα και αν κουνας το κινητο οταν γραφει εχει καλη ποιοτητα?

gps εχει? κατι παρομοιο?

απο εφαρμογες μπορεις να βαλεις οποια java υπαρχει ετσι? περα απο java? τα παιχνιδια κανονικα απλα τα περνας στην καρτα μνημης ετσι?

γιατι ειναι τοσο φτηνο?

bluetooth εχει?

Δημοσ.

Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό γιατί και εγώ αυτό το κινητό έχω.

Παρόλα αυτά είναι υπερβολικό να λέμε οτι είναι πιο πλήρες από το iPhone.

Καταρχήν δεν έχει WiFi οπότε δεν είναι πιο πλήρες. Το καταπληκτικό πάντως σε αυτό

το κινητό είναι η κάμερα. Το βίντεο είναι άπαιχτο και έχει και TV Out ! (το καλώδιο δεν

συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία)

Δημοσ.

Και εγω το εχω μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλο,απλα περιμενουμε να γινει κανα καλο hack ωστε να μπορουμε να βαλουμε custom θεματα κτλ.Επισης το μονο που με ενοχλει ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις μεγαλυτερη καρτα απο 2gb...

Δημοσ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά και λοιπές πληροφορίες

Network: HSDPA / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900

Size Dimensions: 103.5 x 54.4 x 14.8 mm

Weight: 112 g

Display Type: TFT touchscreen, 256K colors

Size: 240 x 400 pixels, 3 inches

- Flash UI

- Downloadable wallpapers

Ringtones Type: Polyphonic (40 channels), MP3

Customization: Composer, Download

Vibration: Yes

Memory Phonebook: 500 entries, Photocall

Call records: 40 dialed, 40 received, 40 missed calls

Card slot microSD: (TransFlash), buy memory

- 100 MB shared memory

Data: GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps

HSCSD: No

EDGE: Yes

3G: HSDPA, 3.6 Mbps

WLAN: No

Bluetooth: Yes, v1.2 with A2DP

Infrared port: No

USB: Yes, v2.0

Messaging: SMS, EMS, MMS, Email

Browser: WAP 2.0/xHTML

Games: Yes

Colors: Black

Camera: 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, video(VGA 30fps, QVGA up to 120fps), strobe flash; secondary VGA videocall camera

- Java MIDP 2.0

- MP3/MPEG4/WMV/AAC/DivX player

- FM radio with RDS

- Organiser

- Voice memo

- Built-in handsfree

Battery: Standard battery, Li-Ion 1000 mAh

Stand-by Up to 430 h

Talk time Up to 4 h

Πηγή: http://www.gsmarena.com/lg_ku990_viewty-2070.php

Δημοσ.

Παιδια σκεφτομαι κι εγω να παρω αυτο το κινητο. Θα ηθελα αν εχεται τη διαθεση να μου πειτε εντυπωσεις κατα τη διαρκεια της χρησης του.

• Moderators
Δημοσ.
no wifi

bluetooth is extra

2gb memory

no gps (i think)

αυτα ειναι τα αρνητικα του πιστευω

Same here.Τα ιδια περιπου λεω και εγω εδω

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1941546&postcount=873

Παρ ολα αυτα μ αρεσει που μπορει να παιξει divx απο την μαμα του και το ραδιοφωνο που εχει.Βεβαια η χωρητικοτητα και η ελειψη wifi ειναι που με χαλανε πολυ.

Δημοσ.

το τηλέφωνο στο χερί είναι απίστευτο. πολύ ωραία αίσθηση, στιβαρό με ποιοτικά υλικά. αρκετά μαζεμένο αναλογικά με την τεράστια οθόνη του. πολύ καλή κάμερα σε φώς ημέρας. σε κλειστούς και σκοτεινούς χώρους δεν είναι κάτι ιδιαιτερο. μάλλον κακή ποιότητα θα έλεγα. υπερέχει το k800 της ericsson. το κινητό χρησιμοποιήται αποκλειστικά με τα χέρια. παρόλαυτα η συσκευασία περιέχει και μια γραφίδα-μπρελοκ όλα τα λεφτά. πανέμορφη...

gps δεν έχει, όπως δεν έχει και πολλές δυνατότητες όσον αφορά τις εφαρμογές. (γιαυτό και προτίμησα το ks20) bluetooth φυσικά και έχει. το πήρε ο κολλητός και είχα την ευκαιρία να το δω λίγο.

αν κάποιος δεν τον ενδιαφέρει η εγκατάσταση προγραμμάτων και δίνει σημασία το desigh το viewty είναι μονόδρομος, με κλειστά μάτια.

Δημοσ.

μαs το θαψεs ρε φιλε το κινητο,και οχι τιποτα αλλο μιαs και τοχω κανα μηνα,ασε να μιλησει γιαυτο καποιοs που το εχει και μπορει να εκφερει εμπεριστατωμενη γνωμη.

αυτοι που το πηραν σε πληροφορω,ειναι ολοι ευχαριστημενοι και μακαρι να βγαλουν και οι αλλεs εταιριεs[nokia-ericsson]κανα touchscreen με τετοια οθονη που να αξιζει τον κοπο να σερφαρει καποιοs στο ιντερνετ,και οχι να βγαζει τα ματια του για να δει μια σελιδα.

Δημοσ.

καλά, δεν θα έλεγα ότι το έθαψα. κάθε άλλο. δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά προτίμησα το ks20 μόνο για τα win mobile που έχει. σε οτιδήποτε άλλο είναι μπροστά. και σίγουρα δεν μπορείς να ξέρεις πόσο εμπεριστατωμένη είναι η άποψή μου.

Δημοσ.

ο καθεναs επιλεγει οτι νομιζει καλυτερο σε σχεση αποδοση/τιμη.

σε αυτον τον τομεα ,θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο αυτην την στιγμη στην αγορα.

εγω LG ακουγα και εστριβα στενο,αλλα με εχει κερδισει σαν εταιρια με το συγκεκριμενο μοντελο που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο την nokia,ericsson,αντιθετωs θαλεγα τουs δειχνει πωs θα ειναι τα καλα κινητα απο δω και μπροs.

το μονο μειον του εν συγκρισει με τουs αλλουs ειναι η τεχν.υποστηριξη που δεν ξερω σε περιπτωση updates,δεν ta υποστηριζει απευθειαs απο το λινκ τηs.

Δημοσ.

εγώ παρατηρώ τόση ώρα τώρα ότι συμφωνούμε πως το κινητό φυσάει, αλλά για κάποιο λόγο δεν το βλέπουμε... :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.
μαs το θαψεs ρε φιλε το κινητο,και οχι τιποτα αλλο μιαs και τοχω κανα μηνα,ασε να μιλησει γιαυτο καποιοs που το εχει και μπορει να εκφερει εμπεριστατωμενη γνωμη.

Eχμ,sorry κιολας αλλα δεν διεκρινα τετοια ευαισθησια οταν εθαβες το iphone.Εκτος και αν τοτε δεν ισχυε το"ασε να μιλησει γιαυτο καποιοs που το εχει και μπορει να εκφερει εμπεριστατωμενη γνωμη."

Δημοσ.

Όντως είναι πολύ καλό και ήδη το χω προτείνει σε 2 φίλους και το πήραν. Αλλά κι εγώ προτίμησα το KS20 λόγω WM. Τουλάχιστον μέχρι να ρθεί το iPhone επίσημα στην Ελλάδα.

Πάντως σύγκριση μεταξύ Viewty και iPhone δεν υφίσταται. Από τη μια είναι ένα από τα καλύτερα "θνητά" κινητά(Viewty) και από την άλλη το "θεϊκό" iPhone.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...