xolloth Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 το πηρα χθεs και εχω παθει πλακα. μιλαμε για φανταστικο κινητο touchscreen, απιθανεs λειτουργιεs,3G,καμερα 5 megapixel, εγγραφη βιντεο μεχρι 120 frames,με απιθανο συστημα για οποιο εικονικο εικονιδιο πατησειs εχει μια ελαφρα δονηση,απειρεs εφαρμογεs,monitor 3inch,πολυτελη συσκευασια,και πολυ πιο πληρεs απο το iphone. μπραβο στην LG που καταφερε να παει τοσο μπροστα και να φταξει ενα πανεμορφο κινητο ,πολυ μπροστα απο πολλα αλλα. για τουs γνωστεs των κινητων συσκευων με οσουs εχω μιλησει το θεωρουν το καλυτερο κινητο τηs αγοραs που πολλοι απο μαs δεν το εχουν παρει ειδηση. στα περισσοτερα μαγαζια ερχεται κατοπιν παραγγελιαs. το προτεινω με κλειστα τα ματια για οσουs μπορουν να διαθεσουν το λογικο ποσο των 495 ευρω,που το θεωρω λιγο για αυτο το high-end κινητο.
Exoskeletor Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 το βιντεο ειναι τρομερο? ακομα και αν κουνας το κινητο οταν γραφει εχει καλη ποιοτητα? gps εχει? κατι παρομοιο? απο εφαρμογες μπορεις να βαλεις οποια java υπαρχει ετσι? περα απο java? τα παιχνιδια κανονικα απλα τα περνας στην καρτα μνημης ετσι? γιατι ειναι τοσο φτηνο? bluetooth εχει?
Acex Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό γιατί και εγώ αυτό το κινητό έχω. Παρόλα αυτά είναι υπερβολικό να λέμε οτι είναι πιο πλήρες από το iPhone. Καταρχήν δεν έχει WiFi οπότε δεν είναι πιο πλήρες. Το καταπληκτικό πάντως σε αυτό το κινητό είναι η κάμερα. Το βίντεο είναι άπαιχτο και έχει και TV Out ! (το καλώδιο δεν συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία)
nyne Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Και εγω το εχω μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλο,απλα περιμενουμε να γινει κανα καλο hack ωστε να μπορουμε να βαλουμε custom θεματα κτλ.Επισης το μονο που με ενοχλει ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις μεγαλυτερη καρτα απο 2gb...
Exoskeletor Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 no wifi bluetooth is extra 2gb memory no gps (i think) αυτα ειναι τα αρνητικα του πιστευω
leukonas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Τεχνικά χαρακτηριστικά και λοιπές πληροφορίες Network: HSDPA / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Size Dimensions: 103.5 x 54.4 x 14.8 mm Weight: 112 g Display Type: TFT touchscreen, 256K colors Size: 240 x 400 pixels, 3 inches - Flash UI - Downloadable wallpapers Ringtones Type: Polyphonic (40 channels), MP3 Customization: Composer, Download Vibration: Yes Memory Phonebook: 500 entries, Photocall Call records: 40 dialed, 40 received, 40 missed calls Card slot microSD: (TransFlash), buy memory - 100 MB shared memory Data: GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD: No EDGE: Yes 3G: HSDPA, 3.6 Mbps WLAN: No Bluetooth: Yes, v1.2 with A2DP Infrared port: No USB: Yes, v2.0 Messaging: SMS, EMS, MMS, Email Browser: WAP 2.0/xHTML Games: Yes Colors: Black Camera: 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, video(VGA 30fps, QVGA up to 120fps), strobe flash; secondary VGA videocall camera - Java MIDP 2.0 - MP3/MPEG4/WMV/AAC/DivX player - FM radio with RDS - Organiser - Voice memo - Built-in handsfree Battery: Standard battery, Li-Ion 1000 mAh Stand-by Up to 430 h Talk time Up to 4 h Πηγή: http://www.gsmarena.com/lg_ku990_viewty-2070.php
sakis111 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Παιδια σκεφτομαι κι εγω να παρω αυτο το κινητο. Θα ηθελα αν εχεται τη διαθεση να μου πειτε εντυπωσεις κατα τη διαρκεια της χρησης του.
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 no wifibluetooth is extra 2gb memory no gps (i think) αυτα ειναι τα αρνητικα του πιστευω Same here.Τα ιδια περιπου λεω και εγω εδω http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1941546&postcount=873 Παρ ολα αυτα μ αρεσει που μπορει να παιξει divx απο την μαμα του και το ραδιοφωνο που εχει.Βεβαια η χωρητικοτητα και η ελειψη wifi ειναι που με χαλανε πολυ.
dimokritos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 το τηλέφωνο στο χερί είναι απίστευτο. πολύ ωραία αίσθηση, στιβαρό με ποιοτικά υλικά. αρκετά μαζεμένο αναλογικά με την τεράστια οθόνη του. πολύ καλή κάμερα σε φώς ημέρας. σε κλειστούς και σκοτεινούς χώρους δεν είναι κάτι ιδιαιτερο. μάλλον κακή ποιότητα θα έλεγα. υπερέχει το k800 της ericsson. το κινητό χρησιμοποιήται αποκλειστικά με τα χέρια. παρόλαυτα η συσκευασία περιέχει και μια γραφίδα-μπρελοκ όλα τα λεφτά. πανέμορφη... gps δεν έχει, όπως δεν έχει και πολλές δυνατότητες όσον αφορά τις εφαρμογές. (γιαυτό και προτίμησα το ks20) bluetooth φυσικά και έχει. το πήρε ο κολλητός και είχα την ευκαιρία να το δω λίγο. αν κάποιος δεν τον ενδιαφέρει η εγκατάσταση προγραμμάτων και δίνει σημασία το desigh το viewty είναι μονόδρομος, με κλειστά μάτια.
xolloth Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 μαs το θαψεs ρε φιλε το κινητο,και οχι τιποτα αλλο μιαs και τοχω κανα μηνα,ασε να μιλησει γιαυτο καποιοs που το εχει και μπορει να εκφερει εμπεριστατωμενη γνωμη. αυτοι που το πηραν σε πληροφορω,ειναι ολοι ευχαριστημενοι και μακαρι να βγαλουν και οι αλλεs εταιριεs[nokia-ericsson]κανα touchscreen με τετοια οθονη που να αξιζει τον κοπο να σερφαρει καποιοs στο ιντερνετ,και οχι να βγαζει τα ματια του για να δει μια σελιδα.
dimokritos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 καλά, δεν θα έλεγα ότι το έθαψα. κάθε άλλο. δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά προτίμησα το ks20 μόνο για τα win mobile που έχει. σε οτιδήποτε άλλο είναι μπροστά. και σίγουρα δεν μπορείς να ξέρεις πόσο εμπεριστατωμένη είναι η άποψή μου.
xolloth Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 ο καθεναs επιλεγει οτι νομιζει καλυτερο σε σχεση αποδοση/τιμη. σε αυτον τον τομεα ,θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο αυτην την στιγμη στην αγορα. εγω LG ακουγα και εστριβα στενο,αλλα με εχει κερδισει σαν εταιρια με το συγκεκριμενο μοντελο που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο την nokia,ericsson,αντιθετωs θαλεγα τουs δειχνει πωs θα ειναι τα καλα κινητα απο δω και μπροs. το μονο μειον του εν συγκρισει με τουs αλλουs ειναι η τεχν.υποστηριξη που δεν ξερω σε περιπτωση updates,δεν ta υποστηριζει απευθειαs απο το λινκ τηs.
dimokritos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 εγώ παρατηρώ τόση ώρα τώρα ότι συμφωνούμε πως το κινητό φυσάει, αλλά για κάποιο λόγο δεν το βλέπουμε...
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 μαs το θαψεs ρε φιλε το κινητο,και οχι τιποτα αλλο μιαs και τοχω κανα μηνα,ασε να μιλησει γιαυτο καποιοs που το εχει και μπορει να εκφερει εμπεριστατωμενη γνωμη. Eχμ,sorry κιολας αλλα δεν διεκρινα τετοια ευαισθησια οταν εθαβες το iphone.Εκτος και αν τοτε δεν ισχυε το"ασε να μιλησει γιαυτο καποιοs που το εχει και μπορει να εκφερει εμπεριστατωμενη γνωμη."
dali13gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Όντως είναι πολύ καλό και ήδη το χω προτείνει σε 2 φίλους και το πήραν. Αλλά κι εγώ προτίμησα το KS20 λόγω WM. Τουλάχιστον μέχρι να ρθεί το iPhone επίσημα στην Ελλάδα. Πάντως σύγκριση μεταξύ Viewty και iPhone δεν υφίσταται. Από τη μια είναι ένα από τα καλύτερα "θνητά" κινητά(Viewty) και από την άλλη το "θεϊκό" iPhone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.