Προς το περιεχόμενο

Enermax Liberty 620, DEAD?

Dark_Sage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης pc:

E6600

Asus P5W DH Deluxe

2*1GB Kingstone 800

Enermax Liberty 620 watt

Το εχω περίπου 9 μηνες και του κάνω καθημερινή χρήση. Μια φορά σβήνω τον υπολογσιτή αλλα όταν πήγα να το ξανανοίξω δεν άναβε καθόλου ο υπολογιστής. Η μητρική έπαιρνε ρεύμα το εβλεπα στο λαμπάκι αλλα κατα τα άλλα το pc ίχνος ρεύματος... τελείως νεκρό.. κανω clear Μos, αλλα τίποτα... μετα απο πολλά reset στο κουμπί και πολλες προσπάθειες στο κουμπί Power ξαφνικά παίρνει μπροστά. Οταν το συμαζεύω και το κλείνω παω να το βάλω στη πρίζα και πάλι δεν ανοιγε... μετα απο 2-3 πατήματα στο κουμπί άναψε... Η επόμενη μέρα κυλούσε καλά... και την τρίτη μέρα το κλεινω το βράδυ και το πρωί δεν ξαναάναψε... τι λέτε παιδιά? αν φταίει το τροφοδοτικό πως γίνεται να χάλασε? είναι κορυφαίο και έχω και πολύμπριζο για κεραυνούς.. τι λετε? :cry:

Δημοσ.

αφού τπτ δεν παίρνει ρεύμα αλλά το ρεύμα πηγαίνει στην μητρική όταν δεν ξεκινάει ενώ αντίθετα όλα παίρνουν ρεύμα κανονικά όταν τελικά ξεκινάει, μήπως φταίει το κουμπί? θα ταν λογική εξήγηση

Δημοσ.

πάντως έχω ξανακούσει για την σειρά ''liberty'' να παραδίδει πνεύμα εν ώρα καθήκοντος...

είναι όμως πιθανό να μην φταίει το τροφοδοτικό.

σε αυτές τις περιπτώσεις, καλό είναι να μην παίζεις με αυτό το σύστημα, αν κάτι δεν πάει καλα.

εγώ στην θέση σου, θα το έβαζα σε ένα παλιό pc για δοκιμή, να δω πως θα συμπεριφέροταν, και αν έκανε πάλι τα ίδια... RMA

αν έχει όντως πρόβλημα, προτίμησε να πάρεις πιστωτικό, και να δώσεις κάτι παραπάνω να πας στην σειρά infinity. ;)

Δημοσ.

τα ιδια επαθα και εγω με ενα noname τροφοδοτικο πριν μια εβδομαδα...Εδινε για λιγο ρευμα και μετα εκλεινε...Ξηλωθηκα και πηρα ενα infinity και τωρα ολα οκ!Οποτε 99,9% το τροφοδοτικο σου παρεδωσε πνευμα...

Δημοσ.

Dustuxws h "korufaia" etairia Enermax kai ta 150 euros pou eskasa me prodwsan.... :(

Einai kathara to trofodotiko....

Me ena thermalatake 450 to pc doulepse mia xara...

Koubwsa to liberty se mia dfi enos filou... kai nekro...

To piga gia rma sto eshop... :( :( :(

As elpisoume na gurisei grigora... Tha psaxsw to thema me to infinity....

Giati Enermax? Giati Liberty? :cry: :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

To piga gia rma sto eshop... :( :( :(

As elpisoume na gurisei grigora... Tha psaxsw to thema me to infinity....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν περιμένεις από το eshop να επιστρέψει γρήγορα, ΚΑΗΚΕΣ!!!

Με το νέο έτος θα είναι σίγουρα... Απλά δεν ξέρω αν θα είναι το 2008 ή το 2009... :-)

Δημοσ.

Εχω παθει το ιδιο προβλημα και τελικα ειχαν καει κατι πυκνοτες της μητρικης μου! Κοιταξε μηπως εχει σκασει κανενας πυκνοτης πανω στην μητρικη!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Εχω παθει το ιδιο προβλημα και τελικα ειχαν καει κατι πυκνοτες της μητρικης μου! Κοιταξε μηπως εχει σκασει κανενας πυκνοτης πανω στην μητρικη!!

an prose3eis merika posts pio panw leei pws dokimase allo trofodotiko sto pc tou kai anavei mia xara...

epishs dokimase to enermax se allo pc kai DEN koukou...

Δημοσ.

anaferesai se mhtriki P5W DH Deluxe? auti eixes?

Δημοσ.

Βασικά εχει ελλιπές OVP με αποτέλεσμα αν υπάρξει απότομη αύξηση της τάσης στο δίκτυο μπορει/μαλλον να καει κατι. Πάντως καμία σχέση με το εν λόγο περιστατικό. Δυστυχώς όσα λεφτά και αν στάξεις παντα μπορει να πετύχεις τέτοια περίπτωση. Εγω πάντως προτείνω Etasis, Silverstone, Seasonic και PC P&C για υψηλών απαιτήσεων συστήματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...