elteo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 [....]με τα πολλα ακρη δεν εβγαζα και ετσι ακυρωσα την παραγγελια.Και απο e-bay να τα επαιρνα σε 15 μερες θα ερχονταν....αν ειναι δυνατον 15 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ για 2 κουτια dvd και κανα 2 stickakia.[....] δεν έχω ξανααγοράσει και δεν πρόκειται να ξαναγοράσω από αυτό το online μαγαζί. όχι μία αλλά τρεις φορές έγινε αυτό. Την τρίτη τα ακύρωσα και δεν ξανασχολήθηκα. πάντως μου έκανε εντύπωση όταν τους ζήτησα ακύρωση η άμεση εκτέλεση της εντολής μου λες και τους ανακούφισα από έναν κόπο. ούτς μα ούτε μου ούτε τίποτα. plaisio, play247 και eAcorn εγώ μόνο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 egw pantws mia zwh mpam mpam ta epairna apo eshop (xalandriou) mono autes tis meres ka8ysterei enas diskos alla to 3era giati pareiggeila e3antlhmeno proion edit: telika ton parelava shmera deutera yay mia xara
Sadman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 εγω παλι ειμαι σε διλημα(ενω ποτε δν ειχα προβλημα με προοιντα απο εμαγαζο)εχει εδω και 2 μερες που στο καταστημα θεσσαλονικης δν σηκωνουνε τηλ.Θελω να παραγγειλω(παρω)μια 3850 να πουμε και να κατεβω ΠΛΑΙΣΙΟ δν λεει(με τα εργα κλπ)και ελεγα να παραγγειλω απο e-shop αλλα οταν δν σηκωνουνε τηλ αυτοι παντα κατι στραβο γινετε.
DioNiSis_000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 εγώ όποτε και να παρήγγειλα κάτι με παράδοση στο κατάστημα Πάτρας ερχόταν πάντα την επομένη άντε μετά 2 μέρες. πριν 14 μέρες παρήγγειλα ένα router και ακόμα περιμένω. τους περνώ τηλ. και μου λένε ότι δεν γνωρίζουν την αιτία καθυστέρησης αφού όλα είναι διαθέσιμά λένε ίσως επειδή υπάρχουν πολλές παραγγελίες λόγω Χριστουγέννων και ότι δεν ξερουν τι γίνεται στην αποθήκη και το μονό που μπορούν να κάνουν είναι να τους στείλουν ένα μήνυμα επίσπευσης της παραγγελιάς αφού ούτε τηλεφωνά δεν σηκώνουν όταν τούς καλούν οι ίδιοι.
titikos46 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Τελικα ολοι εχουν παραπονα και πανε παλι.
elteo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 λάθος...εγω ποτέ ξανά. τρίτη και φαρμακερή που λέμε. Δεν το έχω καν στα bookmarks μου.
i_lpt Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Θελω να προσθέσω και το θέμα των άτοκων δόσεων.Στο e-shop πρέπει να έχεις κάποια συγκεκριμένη πιστωτικη .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 e siga...vgazeis thn pistwtikh karta mpam mpam an den exeis...kai gia tous prwtous 12 mhnes einai xwris syndromh... etsi kai alliws ews 6 mhnes einai oi atokes pou prosferei to eshop...prolavaineis xalara kai ta e3ofleis kai akyrwneis thn karta prin arxisei h syndromh...
21century Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Για Πλαισιο και 247 συμφωνω απολυτα, σε πολλα φορουμ διαβαζω παντου παραπονα που δεν εχουν πραγματικα τελος, φυσικα απο τις 6/12 περιμενω ακομα και σημερα μια παραγγελία μου..
gust Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Τελικα ολοι εχουν παραπονα και πανε παλι. Ποτε ξανα! Δεν ειμαι μαζοχιστης. Αφου μπορω να τα βρω και αλλου! Φιλε μου ουδεις αναντικαταστατος....
KANTAFY2002 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 παντωσ εγω παιδια που ειμαι συχνοσ τουσ πελατησ και ειμαι απο βορεια ελλαδα συγκεκριμενα κοζανη εχω τησ αποστολεσ το πολυ σε 2 μερεσ πιστευω εχει να κανει με τα κατατοπουσ point καταστηματα τησ αλυσιδασ και οχι με το συνολο
S2Katana Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Σιγουρα παιζουν ρολο τα points. Ας πουμε, αυτο στην Κηφισιας εχει τα χαλια του.Αυτο στην Συγγρου ομως ειναι γρηγορο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 sthn khfisias? dld to kentriko tou Xalandriou? mia zwh mpam mpam ta fernei...
S2Katana Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Aσε Thresh, εγω απο εκει τρωω φρικη... Δεν ξερω τι και πως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.