Προς το περιεχόμενο

3870 επείγον!

TurgonGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω 3870 και δεν βρίσκω πουθενά (σε καλή τιμή φυσικά). Έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα αθήνα;;

και μία ερωτησούλα: Συμφέρει να πάω σε 1900ΧΤΧ crossfire ή μία 3870 όσον αφορά τις επιδόσεις. Το DX10 προς το παρόν δεν με "καίει" τόσο...

Δημοσ.

μαλλον εννοεις 2900χτ και οχι 1900χτ.Η 3870 παταει και φτηνει το πτωμα της 2900χτ οποτε πανε για την 3870.Η 3850 παντως εχεις τις ιδες επειδοσεις με μια 2900χτ.

Δημοσ.

Εννοώ 1900ΧΤΧ. Έχω ήδη μία και έχω βρει μία crossfire edition με 90 ευρά. Ρωτάω εάν αξίζει τον κόπο το crossfire ή να πάω σε 3870 κατευθείαν και βλέπουμε....

Δημοσ.

δν αξιζει με τπτ τον κοπο.Κατευθειαν σε μια 3870.

Τουλαχιστον 50% πιο γρηογρη ειναι ειναι 3870(κατα την αποψη μου).Αν δν σου φτανει παντως μια 3870 εκει να κανεις cf(σε X38 μοβο για ψφ se χ16 kai oi 2 καρτες)

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά αλλά ΔΕΝ υπάρχει πουθενά 3870!!!! Πουθενά όμως! Έψαξα παντού! και 8800GT αρχίζει να ψιλοέχει έλειψη....

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=Radeon+3870

Δες εδω μονο αυτες εχουνε μεινει.

8800γτ απο την μερα που ειρθανε εχουνε ελλειψη.

Τωρα παρε τηλ. σε κανα Πλαισιο και ρωτα ποτε θα εχουνε νεες παραλαβες αλλιως περιμενεις λιγο ή περνεις μια 8800γτ(πολυ πιο ενοργοβορα και θορυβοδες,αλλα και λγι πιο γρηγορη)η την 3850 που ειναι ελαχηστα καλυτερη απο μια 2900χτ.

Δημοσ.

kosmas δν χρειαζετε αλλαγμα η μανησια ψυκτρα.

Απλα κατεβασε το RivaTuner(atitool δν την υποστηριζει ακομα)και ανεβαζε στροφες στον ανεμηστηρα γτ στο Crysis με 20% θα βραζει.

Δημοσ.

Ερώτηση. Το xfire με 2 3870 σε Asus p5w dh deluxe αξίζει; Εννοώ επειδή πέφτουν οι pci-e σε 8χ μήπως πέφτουν και οι επιδόσεις; Ευχαριστώ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ερώτηση. Το xfire με 2 3870 σε Asus p5w dh deluxe αξίζει; Εννοώ επειδή πέφτουν οι pci-e σε 8χ μήπως πέφτουν και οι επιδόσεις; Ευχαριστώ.

apo oti 8ymamai kapoioi exoun psiloapogohteutei apo CF se P35...twra gia 975X den mporw na eimai sigouros...

Δημοσ.

Παιδιά μην αλλάζετε τις μανίσιες ψήκτρες δεν υπάρχει λόγος! Με το stock bios το fan είναι ρυθμισμένο στο 20% κάτι πολύ κοντινό σε passive cooling μιας και δεν ακούγεται καθόλου. Κυκλοφορεί updated bios με διορθωμένα fan profiles και χωρίς τον κόφτη των 862Mhz στην gpu :) Ενδεικτικά τρέχω Crysis με 891/1386 Mhz με θερμοκρασίες <70C (βοήθησε λίγο και η mx-2 βέβαια ;) )

Δημοσ.

φιλε sadman αυτά που λες για την 3870 και την 2900ΧΤ απλά δεν υπάρχουν.

από άποψη επιδόσεων, η 2900ΧΤ ειναι οριακά καλύτερη της 3870

από άποψη τιμής η 3870 ειναι value for money.

μην μπερδεύεις τον κόσμο με αυτά που λες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...