Diablos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα. Θα ήθελα τη συμβουλή σας όσον αφορά την αγορά ενός έγχρωμου laser εκτυπωτή. Με ενδιαφέρει να είναι κάτι οικονομικό, αλλά επειδή δεν έχω ψαχτεί με αυτούς τους εκτυπωτές και ακούω διάφορα ότι οι περισσότεροι δεν δέχονται μη original μελάνια και θέλουν κάτι σαν "τσιπάρισμα" για να τα δεχτούν (διορθώστε με αν είμαι λάθος) κ.ο.κ., αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάποιο printer που να μην έχει τέτοιους περιορισμούς, θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Τελικα τι εκανες? Ψαχνω και εγω για color laser printer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 ποιον απο τους 2 λετε ? http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=23&Category=69978130&Products=961280%2c829153 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.