Vatos_locos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 για το guru ναι έχεις αμοντάριστο board και έχει Vdroop τα δικά μοθ Gtref είναι στο 60% και τα 2 αλλά έχουμε διαφορετικά cpu και το καθένα παίζει διαφορετικά
after Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Α ναι σωστα, εχεις τον 4300 Αυτο το 60% τι ακριβως κανει? Ριχνει τα cl ή κατι τετοιο? Δηλαδη ενεργει στις μνημες ή στον επεξεργαστη Υπ'οψιν εχω μνημες 800mhz, και τωρα τρεχουν στα 760 Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ζοριζονται Το DDR V ειναι για τας χρονισω πιο πανω απο τις κανονικες ταχυτητες Σορρυ για ολες τις ερωτησεις, απλος ειμαι παλιος overclockακιας, αλλα τοτε δεν ειχαμε τιποτα αλλο εκτος απο vcore και sdr volt, οποτε ολα αυτα τα νεα settings μου ειναι αγνωστα Δυστυχως(?) καπου στα 380 πρεπει να ειναι το οριο μου οπως ειδα, οποτε με βλεπω με ενα fsb στα 370 να ειμαι stable Bεβαια εννοειται θα παρω και αλλη ψυχτρα Εχω δει 2-3 θερια που μου αρεσουν
Vatos_locos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 τα Gtref μου ειναι στο 60% και τα 2 τι κάνουν ακριβός και εγώ το ψάχνω μέχρι τώρα ξέρω οτι σου δίνουν σταθερότητα δίνεις VTT και τα κατεβάζει ενώ δίνουν fsb αν τα ανεβάζεις την τάση στις μνήμες στο είπα γιατί δεν παίζουν unlinked ανεβάζοντας fsb ανεβαίνουν ασχέτως τον διαιρέτη και επειδή δεν είπες ποιες έχεις σκέφτηκα μήπως σε κόβουν αυτές
after Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Τελικα κατεληξα στα 370mhz fsb Στα 380 μου κρασαρε πανω στο 3dmark Στα 370 δουλευει πολυ καλα, αλλα η θερμοκρασια παει στους 75 βαθμους, οποτε ψυχτρα θεριο συντομα Εβγαλα 10800 3dmark2006 μαζι με μια 3870 με μαμα clocks, καλα ειναι πιστευω Βρε μανια παλι με το overclock τωρα στα γεραματα....:lol::lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Thermalright Ultra 120 Extreme h kalytera se neraki...
Sadman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 τον πινακα δν εβαλες ρε σι Ανεβασε και λιγο την 3870 τι τη λυπασε ?
after Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δεν την λυπαμαι Ηδη την εχω παει μεχρι 855/2500, απλα ηθελα να δω διαφορες με μαμα clocks πρωτα Ποιον πινακα λες?Το guru panel?Mιας και το ειπαμε, υπαρχει στην αγορα? Αυτη η thermalright ειναι οπως ακριβως την θελω την ψυχτρα Να μπορει να μπει ενας 120mm ανεμιστηρας στο πλαι, και του κουτιου να ρουφαει και να διωχνει Εχεις υπ'οψιν σου, τιμη και διαθεση? Φανταζομαι checkmate,ram/hac shop?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 variomoun kai den yphrxe logos tbh...kalytera na paei se watercooling... kai eshop kai plaisio...(ram shop ekleise nomizw) 42-45 euro apo oti 8ymamai...
after Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Thermalright Ultra 120 Extreme h kalytera se neraki... Ωχ, μολις ειδα οτι για να μπει, χρειαζεται να μπει μια βασουλα απο την πισω μερια του mobo Δεν παιζει αυτο με τιποτα, βαριεμαι μεχρι αηδιας να τα ξαναβγαζω ολα!!!! Υπαρχει κατι που γνωριζεις, που να μπαινει χωρις αυτη την διαδικασια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 oi kales psyktres to xreiazontai logo varous...den yparxei allos tropos...
after Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Βρηκα την arctic cooler freezer 7 pro η οποια μπαινει χωρις μοντες, και εχει και αθορυβο ανεμιστηρακι, στα 23? μονο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650428 Απο οτι εψαξα σε reviews εχει την ιδια αποδοση με πολυ ακριβοτερες Το καλο ειναι οτι με μοντες θα παιρνει και μεγαλυτερο ανεμιστηρα απο τον 92 που φοραει Θα την δοκιμασω, την παιρνω σημερα κιολας Παντως με την μαμα ψυχτρα, με 2 prime95 να τρεχουν (1 για τον καθε πυρηνα), η θερμοκρασια χτυπησε 80 βαθμους, και υστερα εκανε restart
after Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπον την πηρα την ψυχτρα, και η αποδοση της ειναι πολυ καλη 33 βαθμους idle, απο 43 που ηταν πριν 70 βαθμους full load με prime95/orthos, και με voltage στα 1.6250 Βαζω να τρεξουν 2 prime 95, ενα για καθε πυρηνα, και ολα stable μετα απο 5 τεστ, το οποιο το κλεινω Το orthos ομως μου βγαζει ενα μυνημα: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file. Torture Test ran 2 minutes 55 seconds - 1 errors, 0 warnings. Execution halted. Eιναι ανησυχητικο? Που μπορει να προκαλεσει προβλημα? Μηπως να σηκωσω και αλλο την ταση? Πριν που την ειχα στο 1.6150 to prime95 μου εβγαζε το ιδιο μυνημα Αληθεια, καποιο game θα τραβηξει τοσο πολυ ενεργεια απο την cpu? edit: Οκ, εβαλα την ταση στο 1.6350(το abit guru διαβαζει 1.60-1.61) και ολα rock stable Η θερμοκρασια παραμενει στους 70 βαθμους full load Με το riva tuner ειδα οτι στο 3dmark, αν εξαιρεσουμε το cpu test, ο επεξεργαστης δεν χρησιμοποιειται ποτε πανω απο 55-75% στο 3d, για κανεναν απο τους 2 πυρηνες Θα βαλω και το crysis να κανω εναν ελεγχο και με αυτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Απο οτι εψαξα σε reviews εχει την ιδια αποδοση με πολυ ακριβοτερες den exei alla tespa...kalorizikh...
after Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 den exei alla tespa...kalorizikh... Ευχαριστω Και εγω, δεν ειμαι απο αυτους που καταπινουν τα reviews(τα φιδια) του Internet, αλλα χαλαλι οι 2-3 βαθμοι περισσοτεροι, εφοσον μιλαμε για μιση τιμη και γρηγορη τοποθετηση
after Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Bρε παιδια θα τρελαθω Βαζω τις μνημες στα 888, και δουλευουν μια χαρα(υπ'οψιν εχω 800αρες μνημες, τις corsair 5-5-5-18) Τις βαζω στα 926, και δουλευουν επισης Εκανα καποια mem test με τa prime/orthos Τωρα τις εχω στα 1110(555χ2) και αρχιζω τις δοκιμες!!!! Χαιρομαι που ειχα επιλεξει αυτες που εχουν και καποιες ψυχτρες επανω, τις XMS2 Λετε να ειναι stable να τις αφησω μονιμα ετσι? Παντως το superpi πηγε απο ~19'' στο 17.85'' μονο και μονο απο την αλλαγη αυτη Υ.Γ. Αυτα δεν τα γραφω για να το παιξω μαγκας, αλλα σαν αρχειο, ετσι ωστε να παρουν καποιοι παραδειγματα, οπως πηρα και εγω απο τον φιλο VATOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.