DJJordan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 γειά σας, να το θέσω λίγο διαφορετικά: 1 μήνα τώρα κάνω ξανά και ξανά format, το πρόβλημα είναι ότι εντελώς τυχαία και εφνίδια έπειτα απο 1-2 μέρες, κατά την εκκίνηση του υπολογιστή αχρηστεύονται τα αρχεία που βρίσκονται στη διαδρομή c:\windows\system32\config (είτε σε XP είτε σε vista) με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη κάθε προσπάθια εκκίνησης. έχω ρωτήσει πολύ κόσμο και πολλούς τεχνικούς υπολογιστών και όλοι μου λένε ότι δεν ξέρουν τι προκαλεί την απώλεια αυτών των αρχείων και συγκεκριμένα του αρχείου SYSTEM, μου λένε επίσης ότι ο σκληρός δίσκος μπορεί να είναι ελατωματικός, εγώ όμως βλέπω ότι όσες φορές μεταφέρω ή εγκαταστήσω διάφορα ή ακόμα κάνοντας διάφορες επανεκκινήσεις, δεν παθαίνει τίποτα μέσα σε ένα εικοστετράωρο κανένα αρχείο δεν καταστρέφεται, παραμόνο μετά απο 1-2 μέρες όπως ανέφερα και παραπάνω, έχω αλάξει μέχρι και IDE καλώδιο 2 φορές με ακριβό κιόλας (στρογκυλό με θωράκιση). Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορεί να είναι το πρόβλημα; γιατί εδώ και καιρό ξοδεύω αδικαιολόγητα πολύ χρόνο για να περνάω ξανά και ξανά windows και τις εφαρμογές που χρειάζομαι, νομίζοντας κάθε φορά ότι δεν θα ξανασυμβεί το ίδιο!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μηπως οντως ειναι ο σκληρος δισκος το προβλημα?Δοκιμασες να βαλεις καποιον αλλο?Τα αρχεια εννοεις πως γινονται corrupted?
vasilis-kristin Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ κάποτε είχα το ίδιο πρόβλημα , και μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ότι ήταν μια pci eguip usb 2.0 από τότε εδώ και 6 μήνες κανένα πρόβλημα
com_hs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 1 Ελεγξε εαν το παρουσιαζει μετα απο εγκατασταση σιγκεκριμενου σοφτγουερ . 2 Κανε ενα τσεκ ντισκ 3 Ανοιγε για μερικες μερες το πσ σε σαφε μοουντε 4 Μην εγκαταστησεις κανενα περιφερειακο
gdp77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Να κατεβάσεις το διαγνωστικό πρόγραμμα από την εταιρεία κατασκευής τους δίσκου σου (όλα αυτά είναι boot-able) και να ελέγξεις το δίσκο σου. Το chkdsk δε θα σου δείξει τυχόν hardware πρόβλημα.
geothrin Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Πιστεύω πως θα το βρεις με το εργαλείο που πάντα μου έλυνε τα χέρια και λέγεται Hiren's Boot CD. 1) Διαγνωστικά hardware για να είσαι καλυμμένος από εκεί 2) F-Prot για έλεγχο ιών, κυρίως στο MBR (το έχω δει κι αυτό!!!) Ξεκίνα μ' αυτά και περιμένουμε νέα!!!
wert Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Κάνε απλά έλεγχο δίσκου και αποκατάσταση σφαλμάτων. Αν μετά περάσουν αρκετές μέρες και δεν στο ξανακάνει τότε θα ξέρεις ότι ο δίσκος κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξεις δίσκο ή να μην εγκαθιστάς windows σε αυτόν. Εχω ξαναδεί την περίπτωση σε ένα φίλο μου. Του έβαλα ένα live cd (ακατανόμαστο) και από εκεί επιλέξαμε να γίνει έλεγχος και επιδιόρθωση σφαλμάτων. Μετά το τέλος ξαναάνοιξαν επιτέλους τα περιβόητα windows. bad sectors μου μυρίζει
DJJordan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 λοιπόν εχθές αφού ξανάβαλα vista στον "προβληματικό" δίσκο έκανα διαρκώς restart ακόμα και reset χωρίς λόγο, για να "προκαλέσω" το πρόβλημα αλλά ξεκίναγε windows δίχως πρόβλημα. Σήμερα επανέλαβα τη διαδικασία αλλά μόνο κλείνωντας και ανοίγωντας το pc μετά από λίγες ώρες, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, μέχρι που άνοιξα για πρώτη φορά το media player 11 το οποίο κόλησε όταν πήγα να το κάνω minimize (χωρίς να σταματήσει να παίζει κάποιο mp3 που είχα βάλει) με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να πτήσω reset (αφού το pc δεν υπάκουε ούτε το πληκτρολόγιο) οπότε ο δίσκος crashαρε ξανά! Αυτή τη στιγμή έχω έναν μικρότερο δίσκο συστήματος πάλι με εγκατεστημένα vista, αν συμβεί ξανά το ίδιο, τότε θα αρχίσω να τρέχω διαγνωστικά κλπ. Οτιδήποτε προκύψει θα το αναφέρω..
DJJordan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά, το θέμα έληξε, ο σκληρός είναι χτυπημένος! έβαλα για δίσκο συστήματος τον εξωτερικό, και αγόρασα έναν εξωτερικό στο 1ΤΒ, οπότε τώρα είμαι κομπλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.