Προς το περιεχόμενο

monitor+tv tuner

maryjay18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia sas paidia!!xreiazomai thn voh8eia sas epigontws!!!!

exw ena monitor lg L192ws kai thelw na vlepw kai thleorash xwris na exw omws to pc anoixto.to monitor exei mono d-sub exodo.vrhka sto plaisio to Avermedia

TV Box 7 pou exei exodo s-video kai to Avermedia

TV DVI Box 7 pou exei exodo dvi!!!

poio apo ta 2 kanei gia to monitor mou???

xerete eseis kamia allh lish????

plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz help

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω ένα παρόμοιο πρόβλημα. Σκέφτομαι να πάρω ένα monitor 20" κι ένα TV tuner.

Αυτό της Aver φαίνεται ενδιαφέρον, καθώς και το αντίστοιχο TV Box 9.

Προσοχή, το PiP που αναφέρει η Aver αφορά PiP μεταξύ δύο εισόδων του box (π.χ. PC και TV)και όχι μεταξύ δύο καναλιών, δεδομένου ότι το tuner δεν είναι διπλό.

Επίσης, σε κάποιο forum ο κόσμος γκρίνιαζε ότι δεν υπάρχει τρόπος τακτοποίησης των καναλιών, με αποτέλεσμα να πρέπει να θυμάσαι ότι ΕΤ1=27, ΑΝΤ1=3, ...

Τα προίόντα της Aver φαίνονται ΟΚ όμως γιατί να πληρώσω ένα τόσο σύνθετο tuner (με components input, DVI ή ότιδήποτε άλλο έχει) όταν χρειάζομαι ένα απλό tuner με έξοδο VGA ?

Να προσθέσω ακόμη ότι το teletext του TV Box 9 είναι optional. Θα πρέπει το κουτί να έχει ένα sticker που να λέει ότι υποστηρίζει teletext. Δεν ξέρω ποια έκδοση έρχεται Ελλάδα.

Σχετικά με τα tuners που προτείνεις όποιο και να πάρεις κάνεις δουλειά. Το TV Box 7 δεν έχει μόνο S-video (που άλλωστε περιορίζει την ανάλυση στο 800χ600) αλλά και VGA(=RGB=Dsub) οπότε το συνδέεις με απλό καλώδιο οθόνης με την TV. Για το δεύτερο χρειάζεσαι είτε α) απλό καλώδιο DVI->VGA ή β) απλό καλώδιο DVI->DVI και adaptor DVI->VGA.

Επιμένω όμως στο αρχικό σχόλιο. Ολα αυτά τα διαστημικά που κάνουν τα Aver standalone TV Boxes γιατί να τα πληρώσω όταν ούτε teletext θα έχω ούτε κανονικό PiP ?

Δημοσ.

@gagvas: Σωστός σε όλα.

Η κατάταξη των καναλιών είναι όντως εκνευριστική, προσωπικά το ξεπερνάω προσθέτοντας τον αριθμό μνήμης σαν prefix (1=01_ET1, 4=04_MEGA κλπ.) Τώρα άν έχεις φάει στο κεφάλι το σαδιστικό συντονισμό των Pinnacle, αυτά φαίνονται αστεία προβλήματα.

Ακόμη πιό φτηνό, χωρίς όλες αυτές τις ...χάντρες για τους Ινδιάνους ήταν κάποτε το "5", η αλήθεια είναι ότι τελευταία οι αναζητήσεις μου γυρνάνε αποκλειστικά "7" ή "9".

Δημοσ.

Τα TV Boxes της AVER είναι stadalone. Ποια είναι επομένως η διαφορά τους από τις κάρτες TV-Capture ? Προφανώς το να μην απαιτείται το PC. Ελα όμως που οι καλλιτέχνες της AVER αφού εξέτασαν την αγορά, έφτιαξαν ένα κουτί το οποίο θα μπορεί να συνδέεται ΚΑΙ με το PC καθώς και με οποιαδήποτε άλλη συσκευή video, κάτι σαν ενισχυτής με μπόλικες video inputs. Λες και τα standalone tuners τα παίρνουμε για να τα βάλουμε στο PC. Μα αν ήταν έτσι, θα έπερνα κατευθείαν μια κάρτα που κοστίζει το 1/3. Το αποτέλεσμα ; Εκατό άχρηστες είσοδοι και διακόσιες άχρηστες έξοδοι, ένα δύσκολο σύστημα χειρισμού των καναλιών, απλό (όχι διπλό) tuner, άχρηστο PiP (λες και θέλω να βλέπω TV την ώρα που δουλεύω) και teletext κατά παραγγελία ...

Ακόμα και στο e-bay που έψαξα δεν βρήκα τίποτα που να μοιάζει με ένα απλό tuner με RF είσοδο και dsub έξοδο. Δεδομένου ότι το tuner το θέλω για το γραφείο σε LCD ανεξάρτητη από αυτήν του PC, ψάχνω και για FM radio. Ονειρο θερινής νυκτός ...

Καμία ιδέα εκτός από τα διαστημόπλοια της Aver ?

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...