evagelos_21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Εχω κάποιο πρόβλημα με το XBOX360 και την σύνδεση του με τα win VISTA που έχω. Κατάβασα το καινούργιο update της microsoft που σου δείναι την δυνατότητα να παίζεις αρχεία τύπου DIVX. Το θέμα μου όμως είναι ότι δεν έχω και πολλά αρχεία DIVX αλλά XVID. Οταν ανοίγω κάποιο φάκελο απο το XBOX που περιέχει αυτά τα αρχεία ξαφνικά χάνετε η σ'υνδεση και στα VISTA πετάει αυτό το μύνημα: "Windows Media Player network sharing service stopped working...." και μετά Problem caused by DivX Codec This problem was caused by DivX Codec. DivX Codec was created by DivX, Inc.. DivX, Inc. is aware of this problem and working as quickly as possible to make a solution available. Recommendation Στα αρχεία AVI και mp3 δεν έχω πρόβλημα. Εχω VISTA BUSINESS με όλα τα updates και συνδέομαι στο XBOX360 με καλώδιο. Το έχει κανείς άλλος αυτό;
furious99 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς το media center? Δοκίμασε το tversity...
evagelos_21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Τα VISTA BUSINESS δεν έχουν media center αλλά media connect (media player)
furious99 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Πάντως αυτές τις ανοησίες της MS μια φορά τις χρησιμοποίησα και πλέον μόνο tversity.... Εγκατέστησε το και κάνε add folder στο tversity τους φακέλους που έχεις τα αρχεία στο pc , και μετά άλλαξε source για τα video στο 360 και επέλεξε tversity...
evagelos_21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Ναι αλλά σε αρχεία HD τί υπολογιστή θα θέλω για να γίνει ON-LINE το convert ;
furious99 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δεν παίζω τέτοια, οπότε δε μπορώ να σου πω... http://www.google.gr/search?hl=el&q=tversity+hd+video&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.