kristigr21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σε ολους! Διαβασα μια προηγουμενη σηζητηση σε σχεση με το εαν τα ιεκ να μπουν στα τει.. Και θα ηταν σπουδαιο να γινοταν αυτο αρκει να εμπαιναν αυτη που .. διαβαζαν! Ειλικρινα δεν καταλαβαινω... στις ποιο πολλες χωρες της εωρωπαικης ενωσης η παιδία ειναι δωρεαν.. Μπορουν ολοι να μπουν στα πανεπιστημια βεβαια θα παραμεινουν αυτοι που διαβαζουν.. εμενα η ξαδερφη μου μαθητρια του 14 σε λυκειο της γαλλιας μπηκε στο πενεπιστημιο για πολιτικος μηχανικος κ τωρα το τελειωνει@.. και εκει δουλεια ((δεν ειναι οπως εδω) βρισκεις αμεσως!! με μισθο καλο 1500- 2.000ε.... Εγω εχω τελειωσει εικονογραφος σκιτσογραφος σε ιεκ δεν νομιζω να υπαρχει αυτη η ειδικοτητα σε τει.. και τωρα εχω αρχισει τεχνικος διακοσμησης στα ιεκ.. η βαση για τει τεχνικος διακοσμησης ειναι 18.6 νομιζω... Παντα ημουν του καλλιτεχνικου... Και εχω ανχωθη παρα πολυ γενικα με το αν.. θα βρω δουλεια.. με το τι θα κανω στη ζωη μου.. ειμαι κ 21 χρονων,, δεν με παιρνει για πολλα..σκεφτομαι μηπως παω εξωτερικο για κατι καλυτερο.. εχετε να μου προτινετε κατι? Ελπιζω να μην σας κουρασα!!!
Chrisxxx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Κοιτα και στο εξωτερικο ανεργια εχει απλα οι μισθοι ισως ειναι καλυτεροι όπως και η περιπτωση αν το αξιζεις να πας ψηλα. Άλλωστε εδω οι κλαδοι που παρουσιαζουν μεγαλη ανεργια ειναι αυτη που απαιτουν πτυχιο τί να κανουμε παμε ολοι και σπουδαζουμε για 600 ευρω ενώ ο υδραυλικος της γειτονιας κυκλοφοραει με mercedes και αν δεν εχεις μεγαλη ζημια στο σπιτι τη φτιαχνεις μονος γιατι δεν ασχολειται. Κατα βαση στα πανεπιστημια του εξωτερικου πληρωνουν διδακτρα περνωντας δανειο με εξαιρετικα ευνοικους ορους ομως. Φερνω και ενα παραδειγμα απο τη μακρινη Αυστραλια οπου μια γνωστη μου σπουδαζει πληρωνωντας 1000 δολαρια για μια τρυπα σε εστια και διδακτρα για τη σχολη. Για την περιπτωση σου δεν εχω ιδεα τι μπορει να κανεις ας σε βοηθησει καποιος που ξερει καλυτερα μη σε παρω στο λαιμο μου.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Χμμμ... Κανένα μάθημα ορθογραφίας; ΥΓ: Ναι ξέρω, ο Aledjo δε μου έμαθε τίποτα.
kristigr21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 sorry ρε φιλε δεν το ηξερα να κανω ορθογραφικο ελενχο!!!! thanks Chrisxxx απλα εχω λιγο ανχωθει .... Για το εξωτερικο το σκεφτομαι σοβαρα.. πιστευω οτι ειναι καλη λυση!
Lighter122 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Βαλε και καμια εικονα να δουμε τι φτιαχνεις... Φανταζομαι οι περισσοτεροι εδω μεσα γουσταρουμε... Πηγαινε εδω και δειξε μας την δουλεια σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.