Προς το περιεχόμενο

Καποιο σαν το witcher????

anpetsalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
to kotor2 den to vrhkes ligo proxeirodouleia se sxesh me to 1o? den 3erw alla eidika to ending htan kapws 3enera...

Προχειροδουλειά μπορείς να το πεις μόνο αν σκεφτείς ότι βγήκε αμέσως μετά το πρώτο KOTOR και δεν είχε τρελές αλλαγές και βελτιώσεις. Αλλά από την άλλη το παιχνίδι ήταν ήδη πολύ καλοσχεδιασμένο. Εγώ έπαιξα το 2 στο καπάκι μετά το 1 και με ξένισε λίγο αυτό, αλλά χειρότερο δεν θα το έλεγα. Οπότε θα πρότεινα να ασχοληθεί με ένα μόνο από τα δύο, αφού είναι και αυτοτελή. Ύστερα, είναι τόσες οι επιλογές σε RPG-style που δεν λέει να αφιερώσει χρόνο σε δύο τόσο όμοια παιχνίδια. Αν πάλι του αρέσει τόσο πολύ το ένα μπορεί μετά να πιάσει και το άλλο...

Όσο για το τέλος του KOTOR 2 , η αλήθεια είναι ότι δεν το θυμάμαι, όπως δεν θυμάμαι το φινάλε πολλών παιχνιδιών που έχω παίξει. Γενικά νομίζω ότι σε ένα RPG το φινάλε δεν μετράει τόσο πολύ στην γενική αξιολόγηση. Ειδικά αν μέχρι τότε έχω ευχαριστηθεί τις δεκάδες ή και εκατοντάδες(λίγες anyway :shock:) ώρες πού έχω περάσει....imo πάντα.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με το όσα ειπώθηκαν για το Oblivion..Ειδικά αν παίξεις Morrowind και μετά Oblivion η διαφορά στο rp είναι πολύ μεγάλη..

Για καθαρό rpg πάμε σε Baldurs Gate(όλα), Icewind Dale, Temple of elemental evil..

Αν δεν θες να εμβαθύνεις τόσο Sacred, Diablo(αααχχχ)..(ότι πρότειναν και οι υπόλοιποι +sacred)

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγω κάτι εδω... Μιας και το θέμα είναι "κάτι σαν το Witcher" και επιδή με το witcher ασχολήθηκα μόνο καμια ώρα, το witcher είναι Hardcore RPG!!!! Γιατί δεν μου μιάζει καθόλου για τέτοιο.

Εγω θα έλεγα ότι το Witcher είναι κάτι σαν το Oblivion.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...