Προς το περιεχόμενο

Καποιο σαν το witcher????

anpetsalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα μου αρεσε παρα πολυ το witcher αλλα ηταν μικρο και τερματιστικε γρηγορα... εχετε κανενα αλλο rpg σαν το witcher???

Thanks και περιμενω προτασεις...

Δημοσ.
βασικα μου αρεσε παρα πολυ το witcher αλλα ηταν μικρο και τερματιστικε γρηγορα... εχετε κανενα αλλο rpg σαν το witcher???

Thanks και περιμενω προτασεις...

Οχι και μικρο το Witcher.Δεν θα το ελεγα αυτο.Δοκιμασε το Oblivion και ενα πιο παλιο το οποιο μου θυμιζει σε καποιες φασεις το Witcher και λεγετε Fable the lost chapter.

Δημοσ.

δεν ξερω μου φανηκε μικρο...λεγοντας μικρο το τερματησα σε εναν μηνα... απλα δεν ξερω πως να το περιγραψω , δεν ηταν πολυ δυσκολο αλλα ηταν πολυ της αγγαριας. τρεξιμο απο την μια μερια στην αλλη , αρκετα καλο story αλλα σε δυο - τρια σημεια με δυσκολεψε και εκανα μαζεμενα καμια δεκαρια loadings...

Δημοσ.
λεγοντας καλο μηχανημα???? κανενα τερας θελει???

Αφού σου έτρεξε το Witcher δεν θα έχεις πρόβλημα εφόσον το Gothic 3 είναι και πιο παλιό. Δοκίμασε αυτά που σου πρότειναν τα παιδιά για να περάσεις καλά μέχρι να βγεί και το Assassin's Greed!!!

Δημοσ.

Το Oblivion είναι το καλύτερο σε αυτό το είδος και δεν νομίζω να ξεπεραστεί σύντομα. Το Fable είναι ακόμα πιο μικρό και πολύ "κονσολάδικο" (port απο Xbox) Είναι καλούτσικο όμως. To Gothic 3 πολύ καλό και ατμοσφαιρικό αλλά γεμάτο bags.

Τέλος, το Assassin's Greed δεν νομίζω οτι ανήκει στα RPG.

Δημοσ.

Με αυτήν την σειρά προτίμησης: Gothic II - Gothic I - KOTOR - KOTOR II - Morrowind - Arx Fatalis. To Gothic III δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό αν έχεις πάνω από 2 GB RAM. Το Oblivion για να γίνει πραγματικά enjoyable θέλει ένα κάρο mods - check το παλιό thread. Αν σου αρέσουν και τα party-based δες το Neverwinter Nights II καθώς και τα παλιά διαμάντια: BG, BGII (ΙΜΟ το καλύτερο RPG ever το θεϊκό expansion του), ID, IDII, Planescape Torment, Neverwinter Nights (κυρίως το δεύτερο expansion του).

• Super Moderators
Δημοσ.
Kati kalutero, mpa. Kai den einai kai toso mikro to Witcher. Nomizo einai pano apo 50 ores. Anyways Oblivion.

to Oblivion einai toso rpg oso einai kai to bioshock :P

Το Oblivion είναι το καλύτερο σε αυτό το είδος και δεν νομίζω να ξεπεραστεί σύντομα. Το Fable είναι ακόμα πιο μικρό και πολύ "κονσολάδικο" (port απο Xbox) Είναι καλούτσικο όμως. To Gothic 3 πολύ καλό και ατμοσφαιρικό αλλά γεμάτο bags.

nai enw to Oblivion einai hardcore rpg...

...DEN

ore trizoun ta kokkala twn atomwn pou epai3an Baldur's Gate kai Planescape Torment :P

Δημοσ.

Κανένας δεν είπε ότι το Oblivion είναι Hardcore RPG.

Τώρα τι σχέση έχει το Oblivion με το Bioshock δεν κατάλαβα ακριβώς. Κάτι μου ξεφέυγει εδω....

Δημοσ.

Σωστά, αλλά αυτό δεν μειώνει το Oblivion ως παιχνίδι.

...Όταν λές "παίζει DnD" ενοείς επιτραπέζιο με βιβλία και τέτοια πράγματα? ή απλώς πιο hardcore RPGs...

Δημοσ.
to Oblivion einai toso rpg oso einai kai to bioshock

nai enw to Oblivion einai hardcore rpg...

...DEN

ore trizoun ta kokkala twn atomwn pou epai3an Baldur's Gate kai Planescape Torment

Κανένας δεν είπε ότι το Oblivion είναι Hardcore RPG.

Τώρα τι σχέση έχει το Oblivion με το Bioshock δεν κατάλαβα ακριβώς.

...το τάδε πιο RPG από το δείνα και το έτσι λίγο πιο λίγο action-RPG από το γιουβέτσι...

Eλάτε κύριοι (μικροί και λίγο πιο μικροί)! Ο topic starter ζήτησε τις προτάσεις σας για να αρχίσει κάποιο RPG μετά από το Witcher και εσείς πάτε να το κάνετε ας-μετρήσουμε-ποιο-RPG-την έχει-πιο-μεγάλη kind of thing.

Δηλαδή αν πιάσει το Oblivion μετά το Witcher θα του πέσει "ελαφρύ"???

mmm...ούτε κι εγώ το νομίζω;)

Για να δώσω κι εγώ μερικές ιδέες λοιπόν:

Morrowind, Oblivion, Gothic 2, Arx Fatalis, Dungeon Lords

και αν θες να μπεις στο μαγικό κόσμο των team-based RPGs δώσε βάση στην πενιά:

Baldur's Gate 2, Wizardry 8, KOTOR 2 ...και καναδυό ακόμα που μόλις τα θυμηθώ θα κάνω edit

• Super Moderators
Δημοσ.
Σωστά, αλλά αυτό δεν μειώνει το Oblivion ως παιχνίδι.

...Όταν λές "παίζει DnD" ενοείς επιτραπέζιο με βιβλία και τέτοια πράγματα? ή απλώς πιο hardcore RPGs...

oi rpg fans 8a diafwnisoun me auto pou les omws :-)

nai me vivlia zaria ktlp ktlp...

Για να δώσω κι εγώ μερικές ιδέες λοιπόν:

Morrowind, Oblivion, Gothic 2, Arx Fatalis, Dungeon Lords

και αν θες να μπεις στο μαγικό κόσμο των team-based RPGs δώσε βάση στην πενιά:

Baldur's Gate 2, Wizardry 8, KOTOR 2 ...και καναδυό ακόμα που μόλις τα θυμηθώ θα κάνω edit

to kotor2 den to vrhkes ligo proxeirodouleia se sxesh me to 1o? den 3erw alla eidika to ending htan kapws 3enera...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...