Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέο gaming pc!!!!

oinoikoz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά.Τώρα τα χρειστούγενα πρόκειται να πάρω ένα νέο gaming pc στα 2000?.Επειδή έχω χάσει λίγο την μπάλα, θα σας είμουν ευγνώμον εάν μπορούσατε να μου προτείνεται κάποια σύνθεση.Το μόνο που θέλω να πώ είναι οτι θέλω cpc intel και ένα όσο πιο αθόρυβο κουτί γίνεται.Ευχαριστώ:-)

Δημοσ.
Για σας παιδιά.Τώρα τα χρειστούγενα πρόκειται να πάρω ένα νέο gaming pc στα 2000?

ποιος ο λογος που δεν επιλεγεις μια κονσολα,που θα εχει και καλυτερα γραφικα χωρις κολληματα,μπλε οθωνες,κρακ κτλ και επιλεγεις ενα pc το οποιο θα σου κοστισει 2-3 μισθους?

sorry για το ποστ μου,απλα δεν καταλαβαινω το νοημα της λεξης ...gaming pc.

Δημοσ.
ποιος ο λογος που δεν επιλεγεις μια κονσολα,που θα εχει και καλυτερα γραφικα χωρις κολληματα,μπλε οθωνες,κρακ κτλ και επιλεγεις ενα pc το οποιο θα σου κοστισει 2-3 μισθους?

sorry για το ποστ μου,απλα δεν καταλαβαινω το νοημα της λεξης ...gaming pc.

Αν δε καταλαβαίνεις, άνοιξε ένα τοπικ και ρώτα :P

Πέρα από την πλάκα ειλικρινά αν δε καταλαβαίνεις ανήκεις απλά σε άλλο είδος gamers. Τόσο απλά μη το ψάχνεις άλλο

Δημοσ.
Αν δε καταλαβαίνεις, άνοιξε ένα τοπικ και ρώτα :P

Πέρα από την πλάκα ειλικρινά αν δε καταλαβαίνεις ανήκεις απλά σε άλλο είδος gamers. Τόσο απλά μη το ψάχνεις άλλο

οταν λες αλλο ειδος gamer τι εννοεις? αλλη κατηγορια παιχνιδιων? γιατι το pc ολο αντιγραφες του 360 και του ps3 βγαζει...

απλα ισως να μην εχετε καταλαβει ποιο το νοημα του να εχεις εναν υπολογιστη.

και μην το ψαχνεις.πλεον ειμαι κατοχος και 8800GT,(δεν την αγορασα,αλλα ηταν δωρο απο καποια αλλη αγορα παρτ που εκανα φυσικα),και 360 επισης.

Δημοσ.

Εγώ νομίζω το να σκάσεις τόσα λεφτά μαζεμένα για ενα pc gaming είναι πεταμένα λεφτά. Δώσε γύρω στα 1300 και κράτα για πιθανή αναβαθμιση στο μέλλον. Η πάρε και playstation3 και xbox μαζί!

Δημοσ.
Εγώ νομίζω το να σκάσεις τόσα λεφτά μαζεμένα για ενα pc gaming είναι πεταμένα λεφτά. Δώσε γύρω στα 1300 και κράτα για πιθανή αναβαθμιση στο μέλλον. Η πάρε και playstation3 και xbox μαζί!

σωστος ο φιλος.

Η πάρε και playstation3 και xbox μαζί!

που θα σου κτατησουνε και 5-6 χρονια τουλαχιστον +bluray drive!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...