frenzy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 offtopic , αντι να τιμωρησεις τον Ελληνικο οργανισμο τηλεπικοινωνιων καλυτερα αρχισε με καμια αμερικανικη εταιρια και μετα συνεχιζεις την τιμωρια σε οποια Ελληνικη. Οχι φίλε μου, κάνεις λάθος. Πρώτα θα φτιάξω το σπίτι μου και μετά θα κρίνω τα σπίτια των άλλων.
The_Judas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Να μην ξεχνάμε ομως και το παρελθόν του ΟΤΕ... που αλλού παίρναμε και αλλού μας συνέδεε, που είχε παράσιτα, που φωνάζαμε για ακουστούμε. Λογικό είναι μετά από τόσες δεκαετίες να έχει αποκτήσει την κορυφαία υποδομή σε πολλούς τομείς. Με τα δικά μας πάγια έγινε μεγάλη και ισχυρή επιχείρηση ο ΟΤΕ. Αν περιμέναμε απο τον ΟΤΕ να οδηγήσει τις εξελίξεις σήμερα θα είχαμε ακόμη dial-up συνδέσεις. Να μην ξεχνάμε και την φοβερή εκστρατεία του ΟΤΕ για να διαφημίσει το ISDN πριν απο λίγα χρόνια... προωθώντας έτσι τις νέες τεχνολογίες και τις υψηλές ταχύτητες Οσον αφορά το σήμερα, απλά προτιμάμε την πιο συμφέρουσα πρόταση με βάση τα προσωπικά μας κριτήρια. Οι νεες τιμές του ΟΤΕ είναι αρκετά καλές. Αν και το ζήτημα είναι να ρίξει λίγο και τα πάγια του. Αν όμως συνεχίσει να προωθεί τα προιόντα του με την γνωστή υπεροψία θα χάσει και άλλους πελάτες.
nske Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 offtopic , αντι να τιμωρησεις τον Ελληνικο οργανισμο τηλεπικοινωνιων καλυτερα αρχισε με καμια αμερικανικη εταιρια και μετα συνεχιζεις την τιμωρια σε οποια Ελληνικη. Offtopic και λάθος. Από τη στιγμή που ο ΟΤΕ αντιμετωπίζει τους Έλληνες με καπιταλιστική νοοτροπία, όπως και ή κάθε εταιρία, έχει χάσει αυτόματα το προνόμιο της ευμενούς προδιάθεσης. Δεν απευθύνεται σε Έλληνες, αλλά σε Καταναλωτές και δεν είναι "ο δικός μας οργανισμός" αλλά μια πολυεθνική εταιρία της οποίας τα κέρδη δεν επενδύονται καν απαραίτητα στην Ελλάδα.. Πιο μεγαλη τιμωρια στον οτε, ηδη ειναι η αποχωρηση περιπου 6000 συνδρομητων την εβδομαδα που αναμενουν συνδεσεις σε εναλλακτικους. Μα για τέτοιου είδους τιμωρία μιλάω. και την ....μιση ποιοτητα ομως ετσι? Η ποιότητα δε μετριέται καθόλου ούτε αξιολογείται έτσι απλά. Πώς μπορείς να αποδείξεις ότι όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι έχουν χειρότερη ποιότητα υπηρεσιών από τον ΟΤΕ; Και τι βαρύτητα δίνει ο καθένας σε κάθε ποιοτικό χαρακτηριστικό, ώστε να αποφανθεί στο τέλος για τη συνολική ποιότητα; Γιατί δεν είναι απαραίτητο ο ίδιος πάροχος να έχει τα πρωτεία σε κάθε τομέα. Για μένα λ.χ., η αξιοπιστία στην παραδοσιακή τηλεφωνία έχει ελάχιστη βαρύτητα, ενώ στην ADSL και το Internet μέγιστη. Από προσωπική εμπειρία, έχω συμπεράνει ότι όντως ο ΟΤΕ έχει μεγαλύτερη συνέπεια στις συμβατικές του υποχρεώσεις με τους πελάτες του από ότι οι: HOL, Forthnet, Tellas, Vivodi. Δε μπορώ να ισχυριστώ ότι έχει τεχνικά καλύτερο δίκτυο από αυτούς τους παρόχους γιατί δε ξέρω: δεν είχα περισσότερα προβλήματα με αυτούς παρά με τον ΟΤΕ, απλά ο ΟΤΕ δε με κούρασε για την επίλυσή τους. Όμως έχω επίσης συμπεράνει ότι έχει τη χειρότερη συνέπεια -και μάλιστα σκόπιμα- στις υποχρεώσεις του έναντι των άλλων παρόχων. Πρόσφατα έμεινε ξάδελφός μου που είχε Forthnet 2Play 2 εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο και Internet. Η εξήγηση της Forthnet ήταν ότι πρόκειται για πρόβλημα στο Last-mile, για το οποίο έχει ενημερωθεί ο ΟΤΕ που είναι και ο υπεύθυνος. Εσύ αν θέλεις πες μου, τι από τα παρακάτω πιστεύεις: α) Ήταν καθαρά πρόβλημα για το οποίο ήταν υπεύθυνη Forthnet, έλεγε ψέματα τόσο καιρό. β) Ήταν όντως πρόβλημα για το οποίο ήταν υπεύθυνος ο ΟΤΕ. Καθυστέρησε σκόπιμα ή επιπόλαια να το διορθώσει. Η Forthnet έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να πιέσει. γ) Ήταν όντως πρόβλημα για το οποίο ήταν υπεύθυνος ο ΟΤΕ. Καθυστέρησε σκόπιμα ή επιπόλαια να το διορθώσει. Η Forthnet δεν το κυνήγησε όσο έπρεπε και δεν προέβη στις απαραίτητες καταγγελίες κατόπιν γιατί είναι προβληματική σε θέματα οργάνωσης. Επειδή δεν πιστεύω ότι μια μεγάλη εταιρία θα έμενε εκτεθειμένη λέγοντας ψέματα για κάτι που μπορεί να αποδειχθεί εύκολα, και εξαιτίας της ανύπαρκτης ενημέρωσης που έκανε η Forthnet, μου φαίνεται πιο πιθανό το (γ). Βέβαια εξαιτίας του προβλήματος είδα την προβληματική οργάνωση και πολιτική της Forthnet σε θέματα πληροφόρησης και σεβασμού -θα περίμενα αναλυτική ενημέρωση για όλες τις συνεννοήσεις της με τον ΟΤΕ, χωρίς να χρειάζεται να “ζητιανεύει” πληροφορίες ο ίδιος ο πελάτης-, όμως αν ο ΟΤΕ ασκεί εκβιασμό με αυτόν τον τρόπο (και με άλλους), πρέπει να υποκύψουμε ή πρέπει να του δείξουμε ότι αυτά δεν πιάνουν;
dragon_syr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Οχι φίλε μου, κάνεις λάθος. Πρώτα θα φτιάξω το σπίτι μου και μετά θα κρίνω τα σπίτια των άλλων. το σπιτι σου εαν δεν το εχεις καταλαβει μαλλον εχει φτιαχτει απο αμερικανικα και οχι μονο προιοντα....φτιαξε το πρωτα αυτο και μετα κρινε τα αλλα , δεν αντιλεγω
frenzy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 το σπιτι σου εαν δεν το εχεις καταλαβει μαλλον εχει φτιαχτει απο αμερικανικα και οχι μονο προιοντα....φτιαξε το πρωτα αυτο και μετα κρινε τα αλλα , δεν αντιλεγω Πρώτα απ' όλα κάνε μια βόλτα στο σαλόνι και την κουζίνα σου και μέτρα πόσα αντικείμενά σου γράφουν made in china και πόσα made in usa. Μετά ξαναπές το. Οικοδομικά υλικά made in Greece και France Επί του θέματος (γιατί μάλλον δε κατάλαβες τη μεταφορά) πρώτα θα μποϋκοτάρω τον ΟΤΕ και μετά θα μποϋκοτάρω τη Microsoft π.χ. Έτσι; Και στην Αμερική εταιρείες τηλεπικοινωνιών όπως η ΑΤ&Τ έχουν ήδη εγκαταστήσει "κοιμώμενα" δίκτυα οπτικών ινών τα οποία περιμένουν να βρουν χρηματοδότη να τα ενεργοποιήσει. Έτσι δουλεύουν οι άνθρωποι. Επενδύουν και περιμένουν τον αγοραστή. Είτε θα είναι ο στρατός, ή το κράτος γενικότερα ή κάποιος άλλος πάροχος. Δεν κάθονται να μαζεύουν πάγια χωρίς αντάλλαγμα γιατί ο ανταγωνιστής παραμονεύει. Τώρα ο τρόπος που κάνουν μπιζνες και χειραγωγούν τους νόμους για το κέρδος είναι αμφιβόλου ηθικής αλλά τουλάχιστον παράγουν έργο. Βαρέθηκα να πληρώνω ακαμάτηδες και χοντροκώληδες τζάμπα. Και ο κατάλογος είναι μακρύς: ΟΤΕ, ΕΡΤ, ΔΗΜΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΚΤΕΟ, ΔΕΗ και και και και ΟΥΦ ΠΙΑ!
tzotzo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Βαρέθηκα να πληρώνω ακαμάτηδες και χοντροκώληδες τζάμπα. Και ο κατάλογος είναι μακρύς: ΟΤΕ, ΕΡΤ, ΔΗΜΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΚΤΕΟ, ΔΕΗ και και και και ΟΥΦ ΠΙΑ! Η ΑΤ&Τ ειναι ο πρωτος τηλεπικοινωνιακος παροχος της Αμερικης http://en.wikipedia.org/wiki/American_Telephone_%26_Telegraph Λιγο ακυρο το παραδειγμα σου Επισης κανεις ενα βασικο λαθος.Το κρατος πληρωνεις.Οχι εκεινους.Καντους και μια αυξηση αφου του πληρωνεις εσυ. Δουλευω καθημερινα με δημοσιες υπηρεσιες,ΙΚΑ,ΔΟΥ,Δημαρχειες και το παραδειγμα που εχω ειναι το αντιθετο.Και λιγα παιρνουν για την δουλεια που κανουν.
Dr.Strangelove Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 γιατι η οικογενεια μου αποτελειτε απο 5 μελη,και αποφασιζουμε και οι 5,οχι μονο εγω. Δηλαδή και στο σπίτι μειοψηφία είσαι, και αφού δε μπορείς να πείσεις την οικογένειά σου, προσπαθείς να πείσεις εμάς ο λογος που εχω Forthnet? πολυ απλο. γιατι εχω σπιτι μου μια ξανθια χαζουλα αδερφη,η οποια ολη μερα βαφει τα νυχια της και μιλαει τουλαχιστον 4 ωρες στο τηλεφωνο με τον φιλο της,και αμα φυγω απο την Forthnet και παω στον οτε,θα μου ζαλισει τα @@!Γιατί; Αφού και ο ΟΤΕ έχει δωρεάν απεριόριστες κλήσεις προς όλους (τους συνδρομητές του). Μήπως και ο γκόμενος είναι σε εναλλακτικό; αλλα για εμενα που εχω αναγκη καποιες φορες,να παρω ενα επειγον τηλεφωνημα,και μενω 11 μερες χωρις τηλεφωνο,ειναι προβλημα.επισης και η μητερα μου διαμαρτυρετε,γιατι και αυτη δεν μιλαει παρα πολυ στο τηλεφωνο,αλλα 20 τηλεφωνα που θα προσπαθησει να κανει το μηνα,στα 5 θα της κανει το γνωστο σε ολους μας ... "τουτ τουτ" χωρις να ειναι κατηλλημενο το τηλεφωνο,και στα υπολοιπα 15 θα εχει τοσο θορυβο η γραμμη,που κατανταει εκνευριστηκο,και αναγκαζεσε να το κλησεις και να παρεις απο κινητο να τελειωνεις. Αφού δεν τα υπολογίζεις τα λεφτά, γιατί δε βάζεις μια νέα γραμμή για να έχεις όση ποιότητα θέλεις από τον ΟΤΕ; και ΤΕΛΟΣ,γιατι καπνιζεις Marlboro - Prince - Dunhil - Rothmans,και οχι ...pall mall , regal (τσιγαρο που διανεμουν στις στρατιωτικες φυλακες αυλωνα!),και leader,ναι αυτα που καποτε κανανε 80 λεπτα! τζουρα και καρκινος ητανε αυτα.Γι'αυτό είναι πιό ακριβά τα πρώτα; Κάνουν καλό στην υγεία;Γελάσαμε και σήμερα... Έχεις και άλλα τέτοια επιχειρήματα;
tzotzo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Γι'αυτό είναι πιό ακριβά τα πρώτα; Κάνουν καλό στην υγεία; Γελάσαμε και σήμερα... Έχεις και άλλα τέτοια επιχειρήματα; Απαντησε στα δικα μου επιχειρηματα στο σκελος οτι πληρωνεις παιρνεις.
Dr.Strangelove Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Επισης ενα λαθος,που παρατηρηση η αποδεσμευση απο τον ΟΤΕ γινεται σε μια ημερα.Οποτε για τυχον καθυστερησεις δεν ευθυνεται ο ΟΤΕ.Ο ίδιος ο ΟΤΕ έχει δηλώσει ότι μπορεί να παραδίσει συγκεκριμένο αριθμό βρόγχων και δεν μπορεί να ικανοποιήσει τη ζήτηση. Τον βγάζεις ψεύτη; Ακομα,σε περιοχες που δεν υπαρχει καλυψη απο εναλλακτικους πατανε πανω στον ΟΤΕ,και οι εταιριες το κανουν γαργαρα.Και τι σημαίνει αυτό; Περιμένεις να καλύψουν από τη μια μέρα στην άλλη όλη την Ελλάδα οι εναλλακτικοί, όταν ούτε ο ΟΤΕ δεν το έχει κάνει παρά τα 2+ χρόνια πιλοτικού προγράμματος και τα 4,5 χρόνια εμπορικής λειτουργίας του δικτύου του; Υποχρέωσή του είναι να παραχωρεί τις υποδομές του στους εναλλακτικούς, και βέβαια δεν τις παραχωρεί τσάμπα. Επισης αν δεν ηταν ο ΟΤΕ ακομα με 384(που την θυμηθηκα ο φουστης) θα ημασταν.Αν δεν ήταν η ΕΕ να πιέζει και να ρίχνει τις καμπάνες, ο ΟΤΕ ακόμα με PSTN και χρονοχρέωση θα μας είχε (άντε και ISDN 128 με διπλή χρονοχρέωση για τους πιό απαιτητικούς). Ξεχνατε την αναβαθμηση που εκανε στα dslam και ειδαμε τι παει να πει dsl.Προσπαθώ, αλλά δε γίνεται να ξεχάσω ότι για 6 τουλάχιστον μήνες μετά τον διπλασιασμό πλήρωνα 2Mbps και στην καλύτερη περίπτωση είχα 512Kbps. Φιλοι μου πληρωνω γυρω στα 80-90 ευρω παγια στον ΟΤΕ(δεν ειμαι σιγουρος εχασα την αναλυση) το διμηνο.Πες 50 ευρω τον μηνα.Και εχω δυο γραμμες(isdn)ιντερνετ 768 και δωρεαν αστικες/υπεραστικες κλησεις. Και είσαι ικανοποιημένος που πληρώνεις 50? για 768 και δωρεάν κλήσεις μόνο προς τους συνδρομητές του ΟΤΕ (που λιγοστεύουν με ταχύτατους ρυθμούς);Αν είναι τόσο απαραίτητη η 2η γραμμή, μπορείς να βάλεις HOL. ΠΧ ειναι τρια αυτοκινητα ιδια.κινητηρας, εσωτερικο,σασι.Μονο το εξω αλλαζει.TOYOTA AYGO,PEGEUOT 107, Citroen C1. Τα γαλλικα εχουν 10 χηνες με το κλειδι στο χερι. Το ιαπωνικο εχει 11.5. Η διαφορα που εγγειται?Τα γαλλικα εχουν εγγυηση 5 χρονια και σερβις καθε 5.000 χλμ και το ιαπωνικο εχει 7 χρονια εγγυηση και σερβις καθε 10.000 χλμ. Γαλλικά με 5 χρόνια εγγύηση; Που; Service στις 5000χλμ; Πλάκα κάνεις, ε; Ούτε λάδια δεν αλλάζουν πια στις 5000.Και βέβαια, τα αυτοκίνητα μπορεί να μοιάζουν ίδια, αλλά το Aygo έχει εξοπλισμό που ούτε καν διατίθεται σαν προαιρετικός στα άλλα 2. Αν δεν καλυφθηκατε να φερω και αλλο ενα παραδειγμα.Η φετα Δωδωνη εχει 15 ευρω το κιλο.Η φετα του lidl εχει 6 ευρω το κιλο.Η μια ομως ειναι φετα και η αλλη ειναι απομιμηση φετας.Ποιός είπε ότι η φέτα Δωδώνη είναι καλή; Οι διαφημίσεις της; Για μένα η Δωδώνη είναι απαράδεκτη φέτα, ενώ υπάρχουν πολλές ανώνυμες και φθηνότερες που είναι πολύ καλύτερες. Του Lidl βέβαια δεν είναι απομίμηση φέτας (αφού δεν αναφέρει πουθενά το όνομα "φέτα"), αλλά λευκό τυρί από αγελαδινό γάλα και αυτό δεν την κάνει υποδεέστερη σαν προϊόν. Απλά, διαφορετικό. Μη σου πω ότι ένα προϊόν που παράγεται με Γερμανικές προδιαγραφές το εμπιστεύομαι περισσότερο από ένα Ελληνικό. Μπορεις να παρεις εναν ACER με ιδια χαρακτηριστικα με εναν VAIO,αλλα θα πληρωσεις την διαφορα 1500 ευρω.Για δείξε μου ένα. Γιατί την τελευταία φορά που τσέκαρα, τα Vaio κόστιζαν περίπου όσο τα υπόλοιπα laptops με ίδια χαρακτηριστικά. Και αν το θέμα είναι το service, τα Turbo-X και τα Innovator του E-Shop πρέπει να είναι τα καλύτερα αφού έχουν service σε 4 ώρες (έτσι λένε τουλάχιστον).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Απαντησε στα δικα μου επιχειρηματα στο σκελος οτι πληρωνεις παιρνεις. den isxyei pantou... px kartes grafikwn...mia 8600 GTS exei thn idia timh me mia 3850...omws 3850>>>>8600 GTS...
liopyr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Tο θέμα ότι πληρώνεις παίρνεις φυσικά και δεν ισχύει. Αν ήταν έτσι, δεν θα το ψάχναμε και πολύ, θα επιλέγαμε πάντα το ακριβότερο.. Οι διαφημίσεις του ΟΤΕ, όσο τις βλέπω τόσο με εκνευρίζουν. Πόσο μάλλον, την ώρα που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, κάνοντας μαύρη διαφήμιση στους εναλλακτικούς... Γιατί δεν βγαίνει να μας πει για τα πρόστιμα που πληρώνει κάθε τρεις και λίγο??? Σύμφωνα με την λογική του, δεν θα έπρεπε να τα πληρώνει, σωστά? Η πρόσφατη εμπειρία μου έχει να κάνει με το τηλέφωνο. Εδώ και μία εβδομάδα, δεν έχω τηλέφωνο, ενώ το ίντερνετ κλειδώνει μόλις στα 4 mb/s. Σαν συνδρομητής της forthnet (2play), η πρώτη μου σκέψη είναι πως φταίει η forthnet για αυτό το γεγονός. Η πιθανότητα αυτή όμως δεν ισχύει, από την στιγμή και τα 16 διαμερίσματα της πολυκατοικίας που μένω, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. (και φυσικά σχεδόν όλοι είναι συνδρομητές του ΟΤΕ ακόμα). Ας πληρώσει λοιπόν κανένα τεχνικό παραπάνω ο ΟΤΕ να έρθει να φτιάξει το πρόβλημα που υπάρχει με την καλωδίωση στην περιοχή μου, και να σταματήσει να πληρώνει για διαφημίσεις που όχι απλά υποτιμούν την νοημοσύνη μου, αλλά είναι και μαύρη προπαγάνδα εναντίων των εναλλακτικών!
Bougas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 γιατι ρε liopyr,οι εναλακτικοι τι κανουνε δηλαδη? προπαγανδα κατα του οτε δεν κανουνε? μην λεμε μονο αυτο που μας συμφερει.αυτοι ξεκινησαν,και τωρα το κανει και ο οτε.και δεν εχει αδικο σε αυτα που λεει.εμενα οποτε μιλαω με την Forthnet,ολο ο οτε και ολο ο οτε μου λενε.ελεος δηλαδη. Γιατί δεν βγαίνει να μας πει για τα πρόστιμα που πληρώνει κάθε τρεις και λίγο??? με εξαιρεση τις επιχειρησεις του Τεγοπουλου,ολες οι αλλες μεγαλοεπιχειρησεις στην ελλαδα,τρωνε καθημερινα προστιμα.αρα μην μιλαμε αποκλειστηκα για τον οτε.
Bougas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Εσύ αν θέλεις πες μου, τι από τα παρακάτω πιστεύεις: α) Ήταν καθαρά πρόβλημα για το οποίο ήταν υπεύθυνη Forthnet, έλεγε ψέματα τόσο καιρό. β) Ήταν όντως πρόβλημα για το οποίο ήταν υπεύθυνος ο ΟΤΕ. Καθυστέρησε σκόπιμα ή επιπόλαια να το διορθώσει. Η Forthnet έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να πιέσει. γ) Ήταν όντως πρόβλημα για το οποίο ήταν υπεύθυνος ο ΟΤΕ. Καθυστέρησε σκόπιμα ή επιπόλαια να το διορθώσει. Η Forthnet δεν το κυνήγησε όσο έπρεπε και δεν προέβη στις απαραίτητες καταγγελίες κατόπιν γιατί είναι προβληματική σε θέματα οργάνωσης. κανενα απο αυτα που αναφερεις.λοιπον κοιτα τι γινετε καθε φορα που χαλαει η γραμμη μου. παιρνω τηλεφωνο την Forthnet,και αναφερω βλαβη γραμμης.δινω το τηλεφωνο μου,και μου λενε θα σας ειδοποιησουμε σε 30' λεπτα. περνανε 5 ωρες,και ακομα δεν εχουνε παρει τηλεφωνο. την επομένη,προσπαθω εγω να επικοινωνισω μαζι τους,και μετα απο 3-4 20'λεπτα που προσπαθω,δεν καταφερνω να πιασω γραμμη.η βλαβη παραμενει. το ιδιο κανω και για τις επομενες 1-3 μερες,ωσπου καταφερνω να πιασω γραμμη,τους κανω τα παραπονα μου για την αναμονη,δεν μου ζητανε ουτε μια συγνωμη,και μολις ζηταω να μιλησω με τον υπευθηνο,μου λενε περιμενετε.περνανε 10 λεπτα,και μετα μου λεει "συγνωμη δεν μπορειται να μιλησετε με τον υπευθηνο.οτι εχετε να πειτε θα μιλησετε μαζι μου". τελος παντον,του ειπα οτι ειχαμε μιλησει πριν 3 μερες,και οτι μου ειχανε πει οτι θα με ειδοποιησουν αυτοι στο κινητο μου το πολυ σε μιση ωρα,και δεν με πηρε κανεις. του αναφερω το τηλεφωνο μου και το προβλημα που εχω,και μου λεει οτι δεν υπαρχει καμοια αναφορα βλαβης απο κανεναν απο αυτο το τηλεφωνο.με βγαζει τρελο δηλαδη. ξανακανω αναφορα για δευτερη φορα,και παλι τα ιδια.θα σας παρουμε αυριο πρωι να σας ενημερωσουμε. και με γραφουνε στα @@ τους. και ξανα-μανα 3 μερες να ξαναεπικοινωνισω μαζι τους. και παει λεγωντας. ενα δευτερο παραδειγμα,ειναι πιτα η γραμμη μου,παιρνω τηλεφωνο και τους λεω οτι κατεβαζω το πολυ με 5-50kbps.(ειχα ανοιξει και τοπικ τοτε,πριν 4 μηνες). μου λενε μπες http://www.tucows.net,και βαλε να κατεβασεις ενα μεγαλο αρχειο,20-50mb. βαζω ενα αρχειο να κατεβαινει,και του λεω οτι κατεβαζει με 35kbps.και αυτος προσπαθει να με βγαλει τρελο,λεγωντας οτι στο δικο του δικτιο του δειχνει οτι κατεβαζω με 400! ελεος. μου λεει θα κανουμε μια αναφορα βλαβης-ελενχου γραμμης,για αυριο το πρωι.και θα με ενημερωσουνε. φυσικα,ενημερωση δεν εγινε ποτε.και η γραμμη,μετα απο 6-7 τηλεφωνα που εκανα,φτιαχτηκε σε 10-15 μερες. ενα αλλο πιο τρανταχτο παραδειγμα της αθλιας εξυπηρετησης της Forthnet,ηταν οταν εχασα τον κωδικο χρηστη,και πηρα τηλεφωνο να μου τον πουνε. τι μου απαντησαν? επειδη για λογους ασφαλεις οταν σας στειλουμε τον κωδικο,διαγραφετε απο τα κεντρικα μας,πρεπει να ερθει ο ιδιος που υπεγραψε για την γραμμη στο ονομα του,με ταυτοτητα,(+1-2 αλλα εγγραφα),και να κανει μια αιτηση για καινουριο κωδικο! ελα ομως που ο πατερας μου,η οποια γραμμη ητανε στο ονομα του,ελειπε στην βαλτιμορη στην αμερικη για δουλεια ενα 6μηνο.... εμεινα κατι μερες χωρις ιντερνετ,με πολλα,παρα πολλα τηλεφωνο,σε σημειο που ειχα καταντισει σπασαρχ@@ας,μεχρι να τους πισω να μου ξαναδωσουνε τον κωδκο. (ο οποιος κατα τα αλλα ειχε διαγραφει....). θες και αλλα κατα? το οτι καθε λογαριασμο,σε 10-15 ατομα που ξερω που εχουνε double play,ποτε δεν ερχετε 80 ευρω ο λογαριασμος.... ολο και κατι παραπανω θα τσιμπισουνε! θες και αλλα κατα? ακομα να πιασω γραμμη με αμερικη .... ολο τουτ τουτ τουτ ειναι .... εγω πιστευω οτι σε καμοια περιπτωση δεν φταιει ο οτε.ισα ισα,που ενω ειχα Forthnet,οποτε τους πηρα τηλεφωνο να μου κανουνε μια εξυπηρετηση,ηρθανε μεσα σε 3 το πολυ ωρες.(ειχαμε κατι προβληματα,μετα απο μια αντιπαροχη για κατασκευη διπλανης πολυκατοικιας),και οι ανθρωποι,ηταν παρα πολυ εξυπηρετηκοι.
PETROS13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 80 είναι σκέτο. χωρίς να υπολογίζεις κλήσεις σε κινητά ή αναγνώριση η΄δεν ξέρω τι άλλες υπηρεσίες..
Bougas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 η αναγνωριση ειναι δωρεαν.σε κινητα καλω απο το κινητο μου.(αλλα λαμογια εκει....εχω 4 ωρες δωρεαν,δεν μιλαω ουτε 2,και ο λογαριασμοας λεει τα δικα του!).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.