Προς το περιεχόμενο

Nαι ρε ΟΤΕ, πληρώνω πάγιο αλλά μην παίζεις με τη νοημοσύνη μου!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ασχετο,με πηρε μια απο Forthnet,και μου λεει:Γεια σας απ την Forthnet τηλεφωνω θελετε να μην πληρωνετε παγιο ΟΤΕ?(Σοβαρο επιχειρημα)

Και της λεω οχι,μ'αρεσει να πληρωνω τον αερα που αναπνεω.και εκλασε στα γελια η τυπισσα.

Εχουμε το εξης φαινομενο.Οι εναλλακτικοι δεν διαφημιζουν την ποιοτητα των υπηρεσιων τους.Αλλα δυσφημιζουν μια αλλη εταιρεια.Αυτο δεν ειναι επιχειρημα και ουτε και σοβαρος λογος να τους προτιμησεις αυτο δειχνει και την αδυναμια τους οσον αφορα την ποιοτητα των υπηρεσιων.

32 ευρώ το μήνα είναι σοβαρό επιχείρημα ;)

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Διευρυνε λιγο το μυαλουδακι σου και θα καταλαβεις ποιος τους εχει βαλει.

Ασχετο,με πηρε μια απο Forthnet,και μου λεει:Γεια σας απ την Forthnet τηλεφωνω θελετε να μην πληρωνετε παγιο ΟΤΕ?(Σοβαρο επιχειρημα)

Και της λεω οχι,μ'αρεσει να πληρωνω τον αερα που αναπνεω.και εκλασε στα γελια η τυπισσα.

Εχουμε το εξης φαινομενο.Οι εναλλακτικοι δεν διαφημιζουν την ποιοτητα των υπηρεσιων τους.Αλλα δυσφημιζουν μια αλλη εταιρεια.Αυτο δεν ειναι επιχειρημα και ουτε και σοβαρος λογος να τους προτιμησεις αυτο δειχνει και την αδυναμια τους οσον αφορα την ποιοτητα των υπηρεσιων.

αν ειναι να διευρυνω το μυαλο μου και να καταντησω να σκεφτομαι σαν εσενα(να μιλαω γενικα και αοριστα για εναλλακτικους,να γενικευω και να αφοριζω) καλυτερα να το αφησω ως εχει.

Δημοσ.
αν ειναι να διευρυνω το μυαλο μου και να καταντησω να σκεφτομαι σαν εσενα(να μιλαω γενικα και αοριστα για εναλλακτικους,να γενικευω και να αφοριζω) καλυτερα να το αφησω ως εχει.

Ας μην το πηγαίνουμε επί προσωπικού. Ο καθένας από εμάς έχει την αποψή του και είναι σεβαστή. Πιστέυω ότι όλες οι πλευρές κατέθεσαν τα επιχειρήματα τους και το θέμα εξαντλήθηκε. Αυτό που έχω εγώ να πω είναι (μιας και από αύριο κάνω διακοπές!!) καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος! (Και με ποιό πολλές παροχές από ΟΤΕ και εναλλακτικούς!!).

Δημοσ.
μ'αρεσει να πληρωνω τον αερα που αναπνεω.και εκλασε στα γελια η τυπισσα.

εισαι χουβαρντας και μπραβο σου.

εχει και ο κρατικος προυπολογισμος κατι ελλειματα.

και η ολυμπιακη και αλλοι πολλοι...

χωστα γερα!

Δημοσ.

ελεος.Δεν αφορισα κανεναν.

Και εν πασει περιπτωση εσυ τους ψηφισες ρε φιλαρακι.Μην κλαιγεσαι κιολας.Και μην κατηγορεις,για κατι που ευθυνεσαι ΚΑΙ εσυ.

Οπως ειπα πριν εχω δυο γραμμες,internet και δωρεαν αστικα/υπεραστικα,και πληρωνω παγια 50 ευρω το μηνα.

Για να μου πει καποιος ποσο θα πληρωνα στον εναλλακτικο για αυτες τις παροχες.

Δημοσ.
Ας μην το πηγαίνουμε επί προσωπικού.

φιλε αν το μηνυμα σου απευθυνεται σε μενα δεν εχεις παρα να διαβασεις το τελευταιο μηνυμα της σελιδας 9 για να δεις ποιος το πηγε επι προσωπικου.

κατα τα αλλα θα συμφωνησω μαζι σου

Δημοσ.

Και εν πασει περιπτωση εσυ τους ψηφισες ρε φιλαρακι.Μην κλαιγεσαι κιολας.Και μην κατηγορεις,για κατι που ευθυνεσαι ΚΑΙ εσυ.

Οπως ειπα πριν εχω δυο γραμμες,internet και δωρεαν αστικα/υπεραστικα,και πληρωνω παγια 50 ευρω το μηνα.

Τα μισα περιπου, ριξε μια ματια στα τιμολογια των εναλλακτικων.:-)

Δημοσ.

37,90 θα πληρωνες και internet με πενταπλασια περιπου ταχυτητα θα ειχες.

επιπλεον εχεις καποιο κληρονομικο χαρισμα να γνωριζεις τι ψηφισα?

τεσπα.

καλες γιορτες σε ολους.

κρατικοδιαιτους και μη.

Δημοσ.
φιλε αν το μηνυμα σου απευθυνεται σε μενα δεν εχεις παρα να διαβασεις το τελευταιο μηνυμα της σελιδας 9 για να δεις ποιος το πηγε επι προσωπικου.

κατα τα αλλα θα συμφωνησω μαζι σου

Απευθύνεται σε όλους (όπως και οι ευχές), απλά έβαλα quote μόνο το δικό σου σχόλιο. Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν προσωπικό!

Δημοσ.

(και μια απορια καλοπροαιρετα παντα:αφου εισαι υπερ του οτε γιατι εχεις forthnet?και γιατι επισης σε προηγουμενο ποστ κατηγορεις ως αποτυχημενο στην ζωη του καποιον που θελησε να γλιτωσει απο το παγιο του οτε και να παει σε εναλλακτικο?)

δεν κατηγορησα κανενα ως αποτυχημενο της ζωης επειδη εχει Forthnet.κατηγορησα ως αποτυχημενο οποιονδηποτε κανει ολοκληρο θεμα για 5 και 10 και 15 ευρω,και κανει σαν τρελος,κατι το οποιο και θεωρω καταντια. εγω,στα 24 μου,εχω παρει την κατασταση στα χερια μου,ξεκινησα απο το 0 χωρις καμοια βοηθεια,και πλεον δεν εχω αναγκη απο κανενα 20ευρω ,ουτε απο κανενα 100ευρω ωστε να κανω πισω σε αυτο που πραγματικα γουσταρω.δεν μου περισευουνε,αλλα δεν εχω και την αναγκη της "οικονομιας του 1 ευρω".

αφου εισαι υπερ του οτε γιατι εχεις forthnet?

γιατι η οικογενεια μου αποτελειτε απο 5 μελη,και αποφασιζουμε και οι 5,οχι μονο εγω.

ο λογος που εχω Forthnet? πολυ απλο. γιατι εχω σπιτι μου μια ξανθια χαζουλα αδερφη,η οποια ολη μερα βαφει τα νυχια της και μιλαει τουλαχιστον 4 ωρες στο τηλεφωνο με τον φιλο της,και αμα φυγω απο την Forthnet και παω στον οτε,θα μου ζαλισει τα @@!

αλλα για εμενα που εχω αναγκη καποιες φορες,να παρω ενα επειγον τηλεφωνημα,και μενω 11 μερες χωρις τηλεφωνο,ειναι προβλημα.

επισης και η μητερα μου διαμαρτυρετε,γιατι και αυτη δεν μιλαει παρα πολυ στο τηλεφωνο,αλλα 20 τηλεφωνα που θα προσπαθησει να κανει το μηνα,στα 5 θα της κανει το γνωστο σε ολους μας ... "τουτ τουτ" χωρις να ειναι κατηλλημενο το τηλεφωνο,και στα υπολοιπα 15 θα εχει τοσο θορυβο η γραμμη,που κατανταει εκνευριστηκο,και αναγκαζεσε να το κλησεις και να παρεις απο κινητο να τελειωνεις.

στα (-) της Forthnet επισης,και το οτι δεν υποστηριζει isdn.

Δημοσ.
Τα μισα περιπου, ριξε μια ματια στα τιμολογια των εναλλακτικων.:-)

και την ....μιση ποιοτητα ομως ετσι? μην λεμε μονο οτι μας συμφερει φιλε μου.να τα λεμε ολα.

στην τιμη βαζουμε παντα και την ποιοτητα και την αξιοπιστια,και εννοειτε και την εξυπηρετηση.

για την ποιοτητα και την αξιοπιστια,στο σπιτι σου δεν βαζεις τηλεωραση samsung-sony-philips,και οχι καποια crawn,telket,telefunken,που μπορει μεν να κανει 200 ευρω φτηνοτερα,αλλα καθε 5 ωρες θες και service?

για την ποιοτητα και την αξιοπιστια,δεν δινεις κατι παραπανω να παρεις ελαστικο Bridgestone,και οχι το φτηνιαρικο sagahi που σε 10 μετρα θα γλιστραει?

και ΤΕΛΟΣ,γιατι καπνιζεις Marlboro - Prince - Dunhil - Rothmans,και οχι ...pall mall , regal (τσιγαρο που διανεμουν στις στρατιωτικες φυλακες αυλωνα!),και leader,ναι αυτα που καποτε κανανε 80 λεπτα! τζουρα και καρκινος ητανε αυτα.

Δημοσ.
Ακόμη και αν δεχτούμε ότι ο ΟΤΕ είναι σε θέση να προσφέρει καλύτερης ποιότητας υπηρεσία (το οποίο ίσως ισχύει στο wired/DSL κομμάτι και στην τεχνική υποστήριξη, αλλά δε υπάρχει λόγος να συμβαίνει στην παροχή Internet, έναν τομέα στον οποίο ο ΟΤΕ είναι "το καινούριο φρούτο"), αξίζει να "τιμωρηθεί" γιατί συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδάκι που νομίζει ότι είναι όλα δικά του.

....QUOTE]

offtopic ,

αντι να τιμωρησεις τον Ελληνικο οργανισμο τηλεπικοινωνιων καλυτερα αρχισε με καμια αμερικανικη εταιρια και μετα συνεχιζεις την τιμωρια σε οποια Ελληνικη.

Δημοσ.

Πιο μεγαλη τιμωρια στον οτε, ηδη ειναι η αποχωρηση περιπου 6000 συνδρομητων την εβδομαδα που αναμενουν συνδεσεις σε εναλλακτικους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...