Προς το περιεχόμενο

Nαι ρε ΟΤΕ, πληρώνω πάγιο αλλά μην παίζεις με τη νοημοσύνη μου!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
diladi bouga tora me ote k adsl ola kala? i sindesi sou pws paei? poso thorivo exei? se ti taxitita trexeis? to oti oloi stin perioxi sou exoun provlima, mipws exei provlima to diktio genika stin perioxi sou k oxi i mono i forthnet? ;)

στην περιοχη μου εχουνε προβλημα μονο οσοι εχουνε Forthnet - Hol.

δεν εχω οτε τωρα,αλλα Forthnet.

με τον οτε επι 40 χρονια δεν κοπηκε ουτε 1 φορα η γραμμη,δεν επεσε ουτε μια φορα το δικτιο.με την Forthnet αρχισανε τα προβληματα.με το καλημερα κιολας.και ακομα και σημερα τα προβληματα συνεχιζουνε.

με τον οτε ειχα τον τελευταιο καιρο,(πριν διακοψω) 4mbit.κλειδωνα και κατεβαζα με 4 mbit.

με την Forthnet κλειδωνω απο 8 εως 17,αναλογα τα κεφια του dslam,και θορυβο 25.5db.

το download μου δεν ξεπερναει τα 800κ απο microsoft,tucows,nvidia,rapidshare,και αυτο,με 4-5 αρχεια ταυτοχρονα.

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

entaksei .. to oti kleidwnes sta 4mbit, den simainei oti i grammi sou itan teleia. oso anevainoun ta mbit, toso megalonei k o thorivos tis grammis. aplws ta 4mbit itan liga k etsi antexe i grammi sou. an pas se ote se 24 mbit, bazw stoixima tha exeis ta idia provlimata pou antimetopizeis tora me tin forthnet...

Δημοσ.

παιδια ο οτε ειναι ιδιωτικοποιημενος αν δεν κανω λαθος.

ξεχαστε αυτα που ξερατε, εχει γινει ο καλυτερος παροχος πλεον. Τα προβληματα που εχουν καποιοι δεν τα εχουν ολοι και δεν φταιει ο οτε για τα περισσοτερα.

Οι διαφημησεις αυτες ειναι πετυχημενες .

Δεν ειναι ψεμματα, ετσι λενε ολοι οι ασχετοι που εχουν οι αλλοι παροχοι σαν υποστηρηξη (εαν θελουμε το λεμε υποστηρηξη)Σας το λεω εκ πειρας περιμενοντας στο τηλεφωνο για υποστηρηξη σε αλλους isp's.Και εχω ακουσει του κοσμου τις μ@λ@κιες απο αυτους.

τελος παντον οποιος δεν ειναι ευχαριστημενος μπορει να αδειαζει καμια πορτα να εχουμε και περισσοτερο band να χρησιμοποιουμε :-)

Δημοσ.

Δεν ειναι..

MARFIN INVESTMENT GROUP 18,46%

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 28,03%

FREE FLOAT 53,52%

:-):-)

Δημοσ.

nai men exei idiotikopoiithei kata ena megalo meros alla tis paidikes astheneies den tis exei apovalei plirws. einai akomi stin arxi k thelei poli douleia gia na xaraktiristhei "sovari etaireia". mexri prin ligo kairo ton simfere na plirwnei prostima gia aisxrokerdeia anti na ta ependuei gia ipodomes...

Δημοσ.

Κάνεις λάθος. Το κράτος είναι αφεντικό (και μάλλον πρέπει να είναι) γιατί θεωρείται επιχείρηση "στρατηγικής" σημασιας.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=857022

ξεχαστε αυτα που ξερατε' date=' εχει γινει ο καλυτερος παροχος πλεον. Τα προβληματα που εχουν καποιοι δεν τα εχουν ολοι και δεν φταιει ο οτε για τα περισσοτερα.

Οι διαφημησεις αυτες ειναι πετυχημενες .

Δεν ειναι ψεμματα, ετσι λενε ολοι οι ασχετοι που εχουν οι αλλοι παροχοι σαν υποστηρηξη (εαν θελουμε το λεμε υποστηρηξη)Σας το λεω εκ πειρας περιμενοντας στο τηλεφωνο για υποστηρηξη σε αλλους isp's.Και εχω ακουσει του κοσμου τις μ@λ@κιες απο αυτους.

τελος παντον οποιος δεν ειναι ευχαριστημενος μπορει να αδειαζει καμια πορτα να εχουμε και περισσοτερο band να χρησιμοποιουμε :-)[/quote']

Μπα δε με πείθεις. Ξέρω ότι έχουν προβλήματα τα helpdesk των εναλλακτικών όσον αφορά τον χρόνο αναμονής. Από εκεί και πέρα το επίπεδο αυτών που δουλέυουν εκεί είναι το ίδιο (βλέπε teleperfomance).

Δημοσ.
ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΟΝΕΙ ???? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ???

εαν δεν παινεσεις το σπιτι σου , θα πεσει και θα σε πλακωσει.

Αλλα μην τα ισοπεδωνεις εσυ ολα. Σωστα??

Τι να μας πει ποια εναλλακτικη εταιρια, αυτη που στηθηκε εν μια νυκτι μονο και μονο για να βγαλει οτι βγαλει? και μην μου πεις για υποδομες και διαφορα αλλα γιατι ξερω πως στηνονται αυτου του ειδους οι εταιριες (την γλητωσατε στο τσακ να με εχετε εναλακτικο παροχο και εμενα)

ας μην το συνεχισω δεν θα βγαλει πουθενα

Δημοσ.

Ε ναι :) Απο το 2004 έχω dsl και είχα λίγα προβληματα με ΟΤΕ. 7 μήνες είμαι με 2mbit και μέρα νύχτα κατεβάζω με 200 και ποτε δεν περίμενα στην εξυπηρέτηση πελατών πάνω απο 5 λεπτά. Οτι πληρώνεις πέρνεις

Δημοσ.

δεν υπαρχει λογος να μαλωνεται μεταξης σας και εγω με οτε ειμαι και με τις νεες τιμες του connex και κανοντας το και talk θα μεινω οτε ετσι και αλλιως ομως ο καθενας μπορει να διαλεγει οτι θελει οποτε ποιος ο λογος να χαλιωμαστε για το ποιος θα μας τα παρει παντως ζητηστε υποστηριξει απο τους αλλους και απο τον οτε καντε συγκρισει και τα λεμε

Δημοσ.
Ε ναι :) Απο το 2004 έχω dsl και είχα λίγα προβληματα με ΟΤΕ. 7 μήνες είμαι με 2mbit και μέρα νύχτα κατεβάζω με 200 και ποτε δεν περίμενα στην εξυπηρέτηση πελατών πάνω απο 5 λεπτά. Οτι πληρώνεις πέρνεις

και εγω απο το 98 ειμαι οτε και μεχρι τωρα ειναι αψογος σε ολα του....γιαυτο και τα γραφω τα παραπανω.

Οτι πληρωσεις παιρνεις , αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ

Δημοσ.
δεν υπαρχει λογος να μαλωνεται μεταξης σας και εγω με οτε ειμαι και με τις νεες τιμες του connex και κανοντας το και talk θα μεινω οτε ετσι και αλλιως ομως ο καθενας μπορει να διαλεγει οτι θελει οποτε ποιος ο λογος να χαλιωμαστε για το ποιος θα μας τα παρει παντως ζητηστε υποστηριξει απο τους αλλους και απο τον οτε καντε συγκρισει και τα λεμε

και δεν μαλωνουμε, αποψεις λεμε.... δεν νομιζω να χαλιεται κανεις

Δημοσ.

Να πω και εγώ τις εμπειρίες μου.

Hol: Είχα για 2 χρόνια. Μέτρια έως κακή ταχύτητα, ψιλοαδιαφορία (άλλοτε ερχόταν λογαριασμός, άλλοτε όχι) και όταν χρειάστηκε να μεταφέρω την σύνδεση σε άλλο άριθμο τηλεφώνου, ταλαιπωρήθηκα για 3 μήνες.

Vivodi: Αγόρασα πακέτο 4mbit αλλά για να ενεργοποιηθεί πέρασαν 8 (ναι 8) μήνες. Ως τότε είχα μετακομίσει οπότε και μου ήταν άχρηστο. Το επέστρεψα και πήρα τα χρηματά μου πίσω.

Forthnet: Την έχω από την άνοιξη. Ενεργοποιήθηκε γρήγορα (συγκεκριμένα σε δύο εβδομάδες). Από ταχύτητες συγχρονίζω στα 20mbit και κατεβάζω με περίπου 1,9mb/s. Τηλέφωνο στο helpdesk τους δεν έχω πάρει ποτέ γιατί ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Επίσης έχω δωρεάν αστικές, υπεραστικές και διεθνείς κλήσεις (σε 24 χώρες και συγκεκριμένα σε Αγγλία και σε κινητά σε ΗΠΑ που με ενδιαφέρει).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...