tolis_01 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να καλέσω την ΤΥ της forthnet τελευταία. Πάντως, όση βελτίωση και να έχει γίνει στην υποστήριξη από τους ιδιωτικούς παρόχους, εξακολουθεί να είναι ο τομέας που πάσχουν
islas canarias Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Μάλλον δεν έπιασες την ειρωνεία από την αρχή ... η αναμονή ήταν 20 λεπτά. Όχι και τόσο τραγικό κατά τη γνώμη μου. Η δε εξυπηρέτηση πελατών απαντάει πλέον αμέσως. Στη χειρότερη περίπτωση η αναμονή ήταν 5 λεπτά. αν ειλικρινα το πιστευεις οτι 20 λεπτα δεν ειναι τραγικο εισαι τραγικα απαραδεκτος.
Erwdios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 ασχετο: Προχτες στο σχολείο έγινε μια στραβή και έσπασα το χέρι μου. Για αυτό φταίει ο οτε Πάντως μέχρι πριν λίγο καιρό, έφταιγε ο Κόκκαλης
Dr.Strangelove Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 αν ειλικρινα το πιστευεις οτι 20 λεπτα δεν ειναι τραγικο εισαι τραγικα απαραδεκτος.Αν η εναλλακτική επιλογή είναι να πληρώνω τα διπλάσια και να απαντάνε στα 5 λεπτά, προτιμώ να περιμένω άλλα 15 λεπτά τη μια φορά στους 3 μήνες που μπορεί να χρειαστώ ΤΥ.Αυτό που δε δέχομαι με τίποτα είναι να με κοροϊδεύει κατάμουτρα ο ΟΤΕ ενεργοποιώντας κατά προτεραιότητα τους δικούς του συνδρομητές σε βάρος των συνδρομητών των ανταγωνιστών του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.