Προς το περιεχόμενο

Nαι ρε ΟΤΕ, πληρώνω πάγιο αλλά μην παίζεις με τη νοημοσύνη μου!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Vasilius τα λέει πολύ καλά. Από άποψη αξιοπιστίας και ποιότητας ο ΠΟΤΕ είναι μακράν ο καλύτερος. Αν μπορούσε ή καλύτερα αν τον άφηναν να άλλη πολιτική χρεώσεων να μπορεί να ανταγωνιστεί τους εναλλακτικούς τότε θα φαινόταν η διαφορά.

Για να μην παρεξηγηθώ, είμαι κι εγώ εξα'ΠΟΤΕ.

Φιλε τοσα χρονια τον ειχαν ελευθερο και μοναδικο και μας εκανε οτι ηθελε, ειδικα απο τιμες μας εδωσε και καταλαβαμε μια χαρα,ασε απο ταχυτητες.

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στα 30 ευρώ τα 4mbps ακούγεται τραγικό αλλα ξέρεις οτι θα τα πάρεις...
Πως ξέρεις ότι θα τα πάρεις; Γιατί εγώ ξέρω κάποιους που ακόμα και τώρα πληρώνουν conn-x 1Mbps και δεν έχουν ούτε 512. Για να μη μιλήσω για τις τραγικές καταστάσεις μετά τον διπλασιασμό που έγινε το καλοκαίρι του 2006 (ενώ είχα 1Mbps και κατέβαζα στο full, όταν πήγα στα 2 κατέβαζα με λιγότερο από 512 για πάνω από 6 μήνες).

Εγώ πάντως, αν και με καθυστέρηση αρκετών μηνών για την οποία σίγουρα ευθύνεται και ο ΟΤΕ, συνδέθηκα πριν μερικές μέρες στην Forthnet. To modem συγχρονίζει γύρω στα 12Mbps και με download manager κατεβάζω σταθερά με 1.2ΜΒ (δηλαδή 9.5-10Mbps). Μια χαρά μου φαίνεται για 21.5? το μήνα :-)

Δημοσ.
Πως ξέρεις ότι θα τα πάρεις; Γιατί εγώ ξέρω κάποιους που ακόμα και τώρα πληρώνουν conn-x 1Mbps και δεν έχουν ούτε 512. Για να μη μιλήσω για τις τραγικές καταστάσεις μετά τον διπλασιασμό που έγινε το καλοκαίρι του 2006 (ενώ είχα 1Mbps και κατέβαζα στο full, όταν πήγα στα 2 κατέβαζα με λιγότερο από 512 για πάνω από 6 μήνες).

Εγώ πάντως, αν και με καθυστέρηση αρκετών μηνών για την οποία σίγουρα ευθύνεται και ο ΟΤΕ, συνδέθηκα πριν μερικές μέρες στην Forthnet. To modem συγχρονίζει γύρω στα 12Mbps και με download manager κατεβάζω σταθερά με 1.2ΜΒ (δηλαδή 9.5-10Mbps). Μια χαρά μου φαίνεται για 21.5? το μήνα :-)

Η διαφορά όμως είναι στο πόσο γρήγορα θα σου γίνει η σύνδεση και πόσο εύκολα μπορείς να βρείς το τμήμα εξυπηρέτησης.

επίσης δεν σε αναγκάζει να μείνεις ένα χρόνο στην υπηρεσία όπως οι άλλοι πάροχοι.

βέβαια οι υπόλοιποι τα χτυπάνε αυτά με τις τιμές.

όλα είναι 50-50 και πως βλέπεις το καθετί.

Δημοσ.
dax diavasa polles vlakies se afto to topic.

Egw exw 3 paroxous th stigmh pou milame,

kai logo douleias exw doulepsei me Oles tis

etairies - magazia plyn ontelecoms kai lanet.

Afto pou exw na pw, ote-otenet best apo polles

apopseis.

Me tous enalaktikous mono an eisai tyxeros kai

apthn arxh peseis se kalo kentro tous, se perioxh

pou den exei overbookin, tote nai se genikes grammes

eisai gg, an k oloi exoun problhmata bandwith kai gia

ping ouden logos mias kai to mono kalo einai kati low

pings se ellhnikous servers, gia eksw de milame se kamia

periptwsh. Tespa peri oreksews kolokithopita, den eimai

mazoxas na plhrwnw ta parapanw lefta ston ote ktl apla

kserw oti opoiodhpote problhma k na eixa apo 33.6k epoxh

ews twra me otenet-ote to elysa, apo home paketo ews

buisness ktl . nai se 2 periptwseis talaipwrhhka kai egw

alla hksera ti epaize kai htan eilikrineis apenanti mou.

Pote den ekatsa 45lepta sto thlefwno anamonh, pote de

perimena 6 mhnes parakalw na mou ftiaksoun to "problhma"

pou mou legan ftaiei o OTE enw tous eixa steilei analytikotata

metrhseis pou edeixna oti eftaige kathara to diktyo tous...

oti nanai , ypodomes den exoun na sthriksoun afto pou yposxontai

kai poulane AERA. Tespa o kathenas exei tis apopseis tou apla

exw varethei tous "psagmenous" epanastates ktl ktl pou apla pipilane

kai exoun kanei epistimh to copy-paste.

Mia xara einai oi diafimiseis , k para para poly efstoxes.

Remember Eggyhmenh poia einai h taxythta se olous aftous tous

paroxous parakalw? omg! really?

+1 Μια χαρά ειμαστε με ΟΤΕ και εγω εχω αλλαξει διαφορους παροχους τα τελευταια...15 χρονια και σας πληροφορω κατ εμε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΕ helpdesk θα πιασεις αμεσως (πανω κατω), Forthnet που επισης εχω παραλληλα, σχεδον ΠΟΤΕ. Και άλλα πολλά σε θεματα εξυπηρετησης. Τωρα..οτι ειμαστε πισω σχετικα σαφως και ειμαστε και εν τελει ολοι νιωθουμε για τους παροχους μας οτι ειναι το μη χειρον βελτιστον, αλλα οπως λενε, αυτά έχουμε με αυτα κλαίμε...

Για κάποιον που ειπε πιο πισω "και τι εγινε που ειμαστε τελευταιοι στην Ευρωπη"..lame φιλε. Ειπαμε καλη η Ελλαδιτσα αλλά για φραπεδιές έτσι? Καποτε πρεπει να ξυπνησουμε. Αλλά άστο, μεγάλη συζητηση. Αν θες εσυ να σαι παντα πισω, προβλήμα σου και μαλλον εκει χωλαινουμε ολοι..σταρχιδισταν ως συνηθως...

Δημοσ.
ασχετο:

Προχτες στο σχολείο έγινε μια στραβή και έσπασα το χέρι μου.

Για αυτό φταίει ο οτε

όχι, αλλά φταίει σίγουρα που είσαι online, και γράφεις μυν. ανάλογης νοημοσύνης των διαφημίσεών του.

(συγνώμη, αλλά δεν άντεξα).

Δημοσ.
ασχετο:

Για αυτό φταίει ο οτε

Πολλες διαφημησεις βλεπεις.

Δημοσ.
ασχετο:

Για αυτό φταίει ο οτε

:shock:

αν δεν λειτουργούσε το τηλέφωνο για να ειδοποιήσεις κάποιον και βέβαια φταίει.

Δημοσ.

Από πουθενά. Χάρη τους κάνει. Κανονικά θα έπρεπε να τους κλείσει όλους για να συνεχίσει να μας πηδάει όπως έκανε για δεκαετίες :devil:

Ναι, από πουθενά :P

Όχι ότι είναι καθολικός πάροχος (ιδιότητα είναι, όχι κοπλιμέντο :P) και είναι υπεύθυνος για ΟΛΕΣ τις γραμμές απ'τα dslam ως τα σπίτια μας.

Εσύ το ξέρεις ότι οι ιδιοτικοί πάροχοι δεν έχουν δικαίωμα να αγγίξουν καφαο, γραμμές κτλ. κι αν το κάνουν είναι παράνομο ή απλά υπερασπίζεσαι τον πάροχο που έχεις?*

* Καλά, λάθος μου. Απ'ότι βλέπω έχεις forthnet :mrgreen:

Δημοσ.
είναι υπεύθυνος για ΟΛΕΣ τις γραμμές απ'τα dslam ως τα σπίτια μας. Εσύ το ξέρεις ότι οι ιδιοτικοί πάροχοι δεν έχουν δικαίωμα να αγγίξουν καφαο, γραμμές κτλ. κι αν το κάνουν είναι παράνομο ή απλά υπερασπίζεσαι τον πάροχο που έχεις?*

Μα φυσικά είναι παράνομο και φυσικά δεν τις αγγίζουν, γι' αυτό υπάρχουν τόσες καθυστερήσεις στην κατασκευή/μεταφορά βρόχων και στη διόρθωση βλαβών στο Last Mile σε συνδρομητές εναλλακτικών παρόχων.

Και βέβαια, επειδή ο ΟΤΕ είναι υπεύθυνος, αυτός αξίζει το κράξιμο για τις καθυστερήσεις (οι πάροχοι αξίζουν κράξιμο σε άλλους τομείς). Γιατί στην καλύτερη περίπτωση είναι ανίκανος να ανταποκριθεί στις ευθύνες του και στη χειρότερη καταχράται παράνομα τη θέση του για να προωθήσει τα δικά του συμφέροντα. ;)

Δημοσ.
Μα φυσικά είναι παράνομο και φυσικά δεν τις αγγίζουν, γι' αυτό υπάρχουν τόσες καθυστερήσεις στην κατασκευή/μεταφορά βρόχων και στη διόρθωση βλαβών εναλλακτικών παρόχων.

Και βέβαια, επειδή ο ΟΤΕ είναι υπεύθυνος, αυτός αξίζει το κράξιμο για τις καθυστερήσεις (οι πάροχοι αξίζουν κράξιμο σε άλλους τομείς). Γιατί στην καλύτερη είναι ανίκανος και στη χειρότερη ανήθικος. ;)

Δεν είπα αυτό. Όλοι φταίνε, αλλά ο καθένας στον τομέα του ;)

Απλά άκουσα πολλά άκυρα μέσα στο τόπικ γι'αυτό το διευκρίνησα :-)

Δημοσ.
Ναι, από πουθενά :P

Όχι ότι είναι καθολικός πάροχος (ιδιότητα είναι, όχι κοπλιμέντο :P) και είναι υπεύθυνος για ΟΛΕΣ τις γραμμές απ'τα dslam ως τα σπίτια μας.

Εσύ το ξέρεις ότι οι ιδιοτικοί πάροχοι δεν έχουν δικαίωμα να αγγίξουν καφαο, γραμμές κτλ. κι αν το κάνουν είναι παράνομο ή απλά υπερασπίζεσαι τον πάροχο που έχεις?*

* Καλά, λάθος μου. Απ'ότι βλέπω έχεις forthnet :mrgreen:

Μάλλον δεν έπιασες την ειρωνεία από την αρχή :P

Πάντως η Forthnet, έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση λόγω ΟΤΕ, μου έκανε το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων και με ενεργοποίησε. Με το modem να συγχρονίζει περίπου στα 12Mbps, πιάνω συνήθως πάνω από 10Mbps και χωρίς αποσυνδέσεις (αν και το noise margin είναι οριακό). Καλά δεν είναι;

Α, και τη μία φορά που χρειάστηκε να καλέσω την τεχνική εξυπηρέτηση (επειδή είχε αναβαθμιστεί η γραμμή, αλλά όχι και η συνδρομή) η αναμονή ήταν 20 λεπτά. Όχι και τόσο τραγικό κατά τη γνώμη μου. Η δε εξυπηρέτηση πελατών απαντάει πλέον αμέσως. Στη χειρότερη περίπτωση η αναμονή ήταν 5 λεπτά.

Δημοσ.

εγω ρε παιδια οποτε παιρνω το service τηs forthnet,μου βγαινει σχεδον αμεσωs τωρα τελευταια.

ισωs ειμαι κω...φαρδοs αλλα ειναι αληθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...