Προς το περιεχόμενο

Nαι ρε ΟΤΕ, πληρώνω πάγιο αλλά μην παίζεις με τη νοημοσύνη μου!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Και θες να σου πω και κατι θα γουσταρα πολυ να ειχα 24 Mbps,αλλα δεν εχω 150 ευρω το μηνα για σκληρους.

teleiws FAIL dikaiologia :P yparxoun kai ta adeia dvds...

epipleon den yphrxe periptwsh na eixes 24mbit :P

ektos an to spiti sou htan dipla apo to kthrio tou dslam :P

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και θες να σου πω και κατι θα γουσταρα πολυ να ειχα 24 Mbps,αλλα δεν εχω 150 ευρω το μηνα για σκληρους.

Καλά που μου το θύμησες πρέπει να πάρω καινούριο σκληρό.

Δημοσ.
teleiws FAIL dikaiologia :P yparxoun kai ta adeia dvds...

epipleon den yphrxe periptwsh na eixes 24mbit :P

ektos an to spiti sou htan dipla apo to kthrio tou dslam :P

οχι φιλε μου.Φταιει ο ΟΤΕ.

Δημοσ.
Δεν παραχωρει τσαμπα τις γραμμες του ΟΤΕ.Συμφωνω.Ποσα εκατομυρια γιουρο χρωστανε οι εναλλακτικοι στον ΟΤΕ ξερεις?

http://www.capital.gr/news.asp?Details=258853

Διαβασε να μαθεις.

Και τι δείχνει αυτό; Ότι ούτε η ίδια του η θυγατρική πληρώνει και είναι μάλιστα ο μεγαλύτερος οφειλέτης.

Απο που προκυπτει η υποχρεωση του ΟΤΕ να εξυπηρετει αλλους παροχους?
Από πουθενά. Χάρη τους κάνει. Κανονικά θα έπρεπε να τους κλείσει όλους για να συνεχίσει να μας πηδάει όπως έκανε για δεκαετίες :devil:

Τον διπλασιασμο των γραμμων την εκανε ο ΟΤΕ ή η Ε.Ε?Ηρθε κανας (κωλο)μπαροκο και εβαζε καλωδια στο dslam?
Ο ΟΤΕ τον έκανε (μετά από πιέσεις βέβαια), αλλά διπλασιάζοντας τις ταχύτητες "ξέχασαν" να διπλασιάσουν και τις ταχύτητες διασύνδεσης του κάθε DSLAM με αποτέλεσμα να σερνόμαστε όλοι για μήνες.

Πληρωνες 2 mbps στον ΟΤΕ ή καπου αλλου.αν ηταν καπου αλλου που ξερεις οτι εφταιγε ο ΟΤΕ?Στο ειπε ο εναλλακτικος?
Επειδή είχα πάγιο ΟΤΕ :P

Ο ακριβοτερος ACER εχει 1800 και ο ακριβοτερος vaio εχει 3000.Δεν μπορεις να πεις ειναι μια διαφορα.
Είναι μια διαφορά, και μάλιστα πολύ μεγάλη, αλλά συνήθως δεν συγκρίνουμε τα ακριβότερα μοντέλα κάθε εταιρίας, αλλά τα αντίστοιχα. Όταν βγάλει και η ACER laptop με Blu-Ray recorder, οθόνη FullHD και HDMI, τα λέμε. ;)
Δημοσ.

dax diavasa polles vlakies se afto to topic.

Egw exw 3 paroxous th stigmh pou milame,

kai logo douleias exw doulepsei me Oles tis

etairies - magazia plyn ontelecoms kai lanet.

Afto pou exw na pw, ote-otenet best apo polles

apopseis.

Me tous enalaktikous mono an eisai tyxeros kai

apthn arxh peseis se kalo kentro tous, se perioxh

pou den exei overbookin, tote nai se genikes grammes

eisai gg, an k oloi exoun problhmata bandwith kai gia

ping ouden logos mias kai to mono kalo einai kati low

pings se ellhnikous servers, gia eksw de milame se kamia

periptwsh. Tespa peri oreksews kolokithopita, den eimai

mazoxas na plhrwnw ta parapanw lefta ston ote ktl apla

kserw oti opoiodhpote problhma k na eixa apo 33.6k epoxh

ews twra me otenet-ote to elysa, apo home paketo ews

buisness ktl . nai se 2 periptwseis talaipwrhhka kai egw

alla hksera ti epaize kai htan eilikrineis apenanti mou.

Pote den ekatsa 45lepta sto thlefwno anamonh, pote de

perimena 6 mhnes parakalw na mou ftiaksoun to "problhma"

pou mou legan ftaiei o OTE enw tous eixa steilei analytikotata

metrhseis pou edeixna oti eftaige kathara to diktyo tous...

oti nanai , ypodomes den exoun na sthriksoun afto pou yposxontai

kai poulane AERA. Tespa o kathenas exei tis apopseis tou apla

exw varethei tous "psagmenous" epanastates ktl ktl pou apla pipilane

kai exoun kanei epistimh to copy-paste.

Mia xara einai oi diafimiseis , k para para poly efstoxes.

Remember Eggyhmenh poia einai h taxythta se olous aftous tous

paroxous parakalw? omg! really?

• Super Moderators
Δημοσ.

dekth h apopsh sou alla o ote einai kai autos champion sto "overbooking" twn dslams tou...

toso kairo to eixa faei sthn mapa...oxi mono egw arketoi...me periptwseis tou style 1mbit kai logo pitarismenou dslam na mhn exoume oute 384k...as mhn anaferw ta 2mbit pou pali logo pitarismatos htan sta 512k...(ote-otenet etsi)

eggyhmenh taxythta sto adsl den yparxei...apo kanena oute apo ton ote...opoios 8elei eggyhmenh vazei mis8wmenh me to analogo kostos...

Δημοσ.

Με την μείωση των τιμολογίων όπως και να έχει είναι μάλλον προτιμότερος ο πΟΤΕ πάντως...

Στα 30 ευρώ τα 4mbps ακούγεται τραγικό αλλα ξέρεις οτι θα τα πάρεις...

Έχω "εως 12" σύνδεση και κατα βάση κατεβάζω με ίδια ταχύτητα απο ότι κατεβάζει φίλος μου με 768...

Έλεος δηλαδή...

Γενικά απο τη στιγμή που ο ΟΤΕ θα καταργήσει το πάγιο πιστεύω θα είναι δυστυχώς η ευτυχώς ξανα "προτίμηση"...

Δικές του είναι οι γραμμές.. Κάνει το νταβαντζιλίκι του με όποιον τρόπο θέλει!

Όσον αφορά εξυπηρέτηση που αναφέρθηκε παραπάνω.. η αλήθεια είναι οτι είχα πολύ καλή εξυπηρέτηση στον ΟΤΕ επι εποχής 384.. Μετά με forthnet και tellas τώρα έχω να πώ τα χειρότερα! Άπειρες ώρες και χαρτούρα.. και μετά... ΑΝΑΜΟΝΗ

Πιο bookαρισμένο dslam απο το δικό μου δύσκολα να βρεθεί :P

Δημοσ.
Γενικά απο τη στιγμή που ο ΟΤΕ θα καταργήσει το πάγιο πιστεύω θα είναι δυστυχώς η ευτυχώς ξανα "προτίμηση"...

Έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Ο Vasilius τα λέει πολύ καλά. Από άποψη αξιοπιστίας και ποιότητας ο ΠΟΤΕ είναι μακράν ο καλύτερος. Αν μπορούσε ή καλύτερα αν τον άφηναν να άλλη πολιτική χρεώσεων να μπορεί να ανταγωνιστεί τους εναλλακτικούς τότε θα φαινόταν η διαφορά.

Για να μην παρεξηγηθώ, είμαι κι εγώ εξα'ΠΟΤΕ.

• Super Moderators
Δημοσ.

nai an epishs afhnan kai thn Microsoft na "antagwnistei" opws kai thn Intel 8a eixan kleisei oloi oi upoloipoi...

ta pitarismena dslams tou ote den mporei na ta arnh8ei kaneis...gia tetoia poiothta ennoeis?

Δημοσ.

Ποιότητα εννοώ να ακούς καθαρά και δυνατά τον άλλο, χωρίς επιστροφή ήχου και χωρίς χρατς χρουτς, να χτυπάει πάντα το τηλέφωνό σου όταν σε καλούν, να μην κόβεται την ώρα που μιλάς, να μην μένει νεκρό 3-4 ώρες κάθε μήνα, να μην με πετάει έξω όποτε τους έρθει.... Αυτά φτάνουν φίλε μου; Και πως συγκρίνω; Στο ίδιο dslam, με το ίδιο ακριβώς modem. Forthnet 2play εγώ ConnX στα 2mbit ο άλλος.

Δημοσ.

Κι εγώ μπορώ να σου παραθέσω ακριβώς τα αντίθετα!Έχω Forthnet 2play και έχω άψογη ποιότητα στο τηλέφωνο,ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ μέχρι τώρα,πιάνω 12ΜΒPS,μια χαρά χτυπάει όταν με παίρνουν,καμία φορά δεν έκοψε την ομιλία κ.α.!Και δεν είμαι μόνο εγώ!Κι ένας φίλος μου στην ίδια περιοχή δεν έχει προβλήματα και η θεία μου σε άλλη περιοχή επίσης δεν έχει προβλήματα κ.α.!Πάει ανάλογα την περιοχή και μεμονωμένες περιπτώσεις!

Δημοσ.
Πάει ανάλογα την περιοχή και μεμονωμένες περιπτώσεις!

Σίγουρα, η πιθανότητα να έχει κάποιος πρόβλημα ποιότητας υπηρεσιών με οποιοδήποτε μεγάλο πάροχο είναι μικρή, αλλά υπάρχει. Στον ξάδελφό μου έτυχε μετά από 6 μήνες χρήσης, θα μπορούσε να συμβεί μετά από 6 χρόνια ή ποτέ.

Το θέμα όμως είναι το πώς θα σε αντιμετωπίσει η εταιρία όταν το μικρό αυτό ενδεχόμενο να σου τύχει σοβαρό πρόβλημα παρουσιαστεί (-το οποίο θα γίνει, κατά τον Μέρφι, στην χειρότερη στιγμή). Κι εγώ λέω λοιπόν, ότι η απάντηση που έδινε η forthnet επί 2,5 εβδομάδες: "είναι πρόβλημα καλωδίων στην περιοχή σας, έχουμε κάνει δήλωση της βλάβης στον ΟΤΕ αλλά δε γνωρίζουμε πότε θα τη διορθώσει. Συνήθως τέτοιες βλάβες διορθώνονται σε 2-3 εργάσιμες" δεν είναι απάντηση σοβαρής εταιρίας αλλά μικρομάγαζου της γειτονιάς.

1) Μια σοβαρή εταιρία θα επικοινωνούσε η ίδια για να ενημερώσει τον πελάτη της, και μάλιστα ανά τακτά διαστήματα, εφόσον η βλάβη δεν είχε λυθεί για διάστημα εβδομάδων.

2) Μια σοβαρή εταιρία θα έδινε γραπτώς αναλυτική περιγραφή του τεχνικού προβλήματος και αναλυτική κατάτασταση της επικοινωνίας της με τον ΟΤΕ σχετικά. Δε θα περιοριζόταν να επαναλαμβάνει το ίδιο πράγμα που στην τελική μάλλον σημαίνει "στείλαμε ένα FAX στον ΟΤΕ, εκείνος απάντησε ότι θα το διορθώσει όταν μπορέσει, το δεχτήκαμε και δεν τον ξαναενοχλήσαμε γιατί το προσωπικό μας δεν είναι αρκετό για να απασχολείται με κάθε πρόβλημα ξεχωριστά".

3) Μια σοβαρή εταιρία θα έδινε μόνη της αποζημίωση σε τέτοιες περιπτώσεις, χωρίς να χρειάζεται να κάνει γραπτή αίτηση ο πελάτης.

4) Μια σοβαρή εταιρία θα έκοβε το λαιμό της να διευκολύνει τον πελάτη κατά τη διάρκεια του προβλήματος. Θα κοιτούσε αν έχει ασύρματη κάλυψη το δίκτυο στην περιοχή της για να του δώσει ένα εναλλακτικό τρόπο πρόσβασης, θα κοιτούσε να προσλάβει δικούς της τεχνικούς για να κοιτάξουν το πρόβλημα πιο γρήγορα (σε συνενοήση με τον ΟΤΕ), θα κοιτούσε ακόμη και να λαδώσει τον ΟΤΕ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...