Προς το περιεχόμενο

κολλήματα στο ubuntu

nigiana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εδώ και δύο εβδομάδες ο υπολογιστής αργεί να ανταποκριθει για λίγα δευτερόλεπτα από την στιγμή που θα εμφανιστεί η οθόνη ubuntu(αργει να φορτώσει το μενου και τα εικονίδια στην μπάρα καθώς και το desktop)

Eπίσης μετα απο κάποιες λειτουργιες δεν ανταποκρίνεται.Π.χ εαν κανω 20 κλικ σε τραγούδια ή περιήγηση φακέλων τοτε ξαφνικά σταματα να ανταποκρίνεται ή εξαφανίζει τα εικονιδια στην επιφάνεια εργασίας.Στρωνει μονο με ctrl alt backspase.

Ξερει κανεις τι πρεπει να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μας περιγράφεις το σύστημά σου λίγο; Άλλαξε κάτι πριν 2 εβδομάδες, οπότε και ξεκίνησε το πρόβλημα; Έκανες κάτι που μπορείς να θυμηθείς;

Δεν μας περιγράφεις το σύστημά σου λίγο; Άλλαξε κάτι πριν 2 εβδομάδες, οπότε και ξεκίνησε το πρόβλημα; Έκανες κάτι που μπορείς να θυμηθείς;

laptop 1.8 centrino 512 μνημη.τιποτα ιδιαίτερο δεν έκανα απλα σταδιακά αρχισε να δυσλειτουργει.Η μνημη που χρησιμοποιει είναι συνηθως επαρκεις(περίπου την μισή) και κατα μέσο όρο βλεπω 18% cpu

Από σύστημα δεν έχεις πρόβλημα. Ποιά έκδοση έχεις? Εγώ στην 7.04 (feisty fawn) είχα κάτι παρόμοια κολλήματα εννίοτε, όχι συνέχεια, τα οποία εξάφανίστηκαν τελείως με το 7.10 (gutsy gibbon).

Μπορεί να χουμε κι άσχετο πρόβλημα βέβαια

Από σύστημα δεν έχεις πρόβλημα. Ποιά έκδοση έχεις? Εγώ στην 7.04 (feisty fawn) είχα κάτι παρόμοια κολλήματα εννίοτε, όχι συνέχεια, τα οποία εξάφανίστηκαν τελείως με το 7.10 (gutsy gibbon).

Μπορεί να χουμε κι άσχετο πρόβλημα βέβαια

γενικά δυσλειτουργεί,μου θυμίζει windows που θελει format.Nα το σκανάρω με κανα antivirus;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...