bill_2 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 εγω μολις εκανα αιτηση για 24αρα ,30 ευρω περιπου και πριν με την 2αρα πληρωνα 40 ! μου ειπανε να ξαναπαρω σε 10 ημερες γιατι γινεται χαμος απο αιτησης μου δωσανε 10 μερες χρονο δηλαδη ... α! καρδιτσα ειμαι και λιτουργουνε κανονικα ολλα τα πακετα μου ειπανε
Freakster Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Ωχ τι 10 μερες;; Εγω που εκανα χτες αιτηση μου ειπε σε πεντε μερες θα την εχω, αλλα ουτε στα τρελλα μου ονειρα ε; Ελπιζω να μη μου κοψουν τη γραμμη προκαταβολικα και εχω να κανω τρεις εργασιες μεσα στα χριστουγεννα.
tassos1948 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Χθές τό απόγευμα έκανα αιτηση αναβάθμισης από 8άρα σέ 24άρα, καί σήμερα τό μεσημέρι ή γραμμή είχε ενεργοποιηθεί;;; Τρελλό.... καί όμως είναι αλήθεια.. Αν επικοινωνήσεις μέ τό 134 πιέζοντας 2 θά σού πούν άν στήν περιοχή σου υποστηρίζεται μεγαλύτερη ταχύτητα από 8Mbps...
Dr.Strangelove Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Νεότερα: Αφού τηλεφώνησε στο ΟΤΕ και ενημέρωσε πως κλειδώνει από 17 μέχρι 19 σε κάθε σύνδεση και upload κάπου στα 760, τον κάλεσαν πριν λίγο και του εξήγησαν ότι στο κέντρο στο Θησείο οι ταχύτητες θα φτάνουν μέχρι τα 16 και δεν πρόκειτε να αναβαθμίσουν σύντομα τον εξοπλισμό. Του είπαν επίσης ότι αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος στο κέντρο του σε αυτή την ταχύτητα και γι'αυτό κλειδώνει που και που σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Φυσικά όταν τους ρώτησε πόσο θα τους πληρώνει για τα 16 του είπαν: μα όσο και για τα 24 αφού δεν έχουμε πακέτο για 16... Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ο ΟΤΕ θα κλειδώνει την πόρτα σε μικρότερη ταχύτητα από τα 24, έστω και αν η γραμμή επιτρέπει 24; Ωραία ξεκίνησε ο ΟΤΕς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 exoume na akousoume ta apeira auto ton kairo...htan anamenomeno
Sadman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 εγω ειδα κατι στον λογαριασμο και εχω μια απορια(και μια και μιλαμε για οτε). Λοιπον εγω 768 connx και στο λογαριασμο ειδα:Τελη για συνδεση ADSL αοριστου 6μηνη προσφορα...Παγια τελη(κλπ) 25.32Ε Τελη ΙΣΔΝ κλπ Και απο κατω ενα ιδιο με το πρωτο μονο που αντι για ΑΔΣΛ λεει ονΔΣΛ και εχει αλλα 6.2 ευρω.Τι σκτ ειναι αυτα τα αλλα 6 ευρω? Και κατι ακομα στο σπιτι μου στο Ιντερνετ μπενω μονο μεσω της ΑΔΣΛ(λογηκο)και στο λογαριασμο ειχε ενα κουφο:Κλησεις προς αλλα σταθερα δυκτια(3) 18.60Ευρω. Εκει χρεονοτανε παλια οταν εμπαινα με τις καρτες(για καμια 100αρια κλησεις ομως εδινα αυτο το ποσο)και εχει εδω και 4μηνες που ερχονται σταθερα στον λογαριασμο.Πηρε τηλ. στο ΟΤΕ ο μπμπαςς μου και του ειπανε οτι κλησεις προς Ιντερνετ.6ευρω 1 κληση?Αδιανοητο και αυτες οι κλησεις δν εγιναν ποτε(δν υπαρχει ουτε ενα μοντεμ σε pci θυρα σε ολο το σπιτι).Σκεφτηκα θα ειναι τα φαχ αλλα τα φαχ μπαινουνε στις αστηκες.Τι σκατα ειναι αυτα τα 18 ευρω εδω και 2 μηνες απο 3ς κλησεις?Ο ΟΤΕ λεει κλησεις προς Ιντερνετ ειναι,μαμακιες αλλα τελοσπα.
isspro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!! μπραβο του κσι εις ανωτερα! εγω ειμαι υπερ των δημοσιων υπηρεσιων γιατι δεν ταζουν αλλα πρατουν.... κι ας τις εχουν καταντησει ετσι παλι παλευεται η κατασταση
kosmasgr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Παντα οτε. Δημόσια υπηρεσία αλλά ποιότητα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 ola auta ta leme mexri na mas tyxei kati kai me ton OTE vevaia...apo kei kai meta exei na pesei pali whining
afentiko7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Τελικά με otenet δεν ξέρει κανείς τι γίνεται?Πάντως στο site τους ακόμα έχουν ταχύτητες 768.
titikos46 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 εγω ειδα κατι στον λογαριασμο και εχω μια απορια(και μια και μιλαμε για οτε).Λοιπον εγω 768 connx και στο λογαριασμο ειδα:Τελη για συνδεση ADSL αοριστου 6μηνη προσφορα...Παγια τελη(κλπ) 25.32Ε Τελη ΙΣΔΝ κλπ Και απο κατω ενα ιδιο με το πρωτο μονο που αντι για ΑΔΣΛ λεει ονΔΣΛ και εχει αλλα 6.2 ευρω.Τι σκτ ειναι αυτα τα αλλα 6 ευρω? Και κατι ακομα στο σπιτι μου στο Ιντερνετ μπενω μονο μεσω της ΑΔΣΛ(λογηκο)και στο λογαριασμο ειχε ενα κουφο:Κλησεις προς αλλα σταθερα δυκτια(3) 18.60Ευρω. Εκει χρεονοτανε παλια οταν εμπαινα με τις καρτες(για καμια 100αρια κλησεις ομως εδινα αυτο το ποσο)και εχει εδω και 4μηνες που ερχονται σταθερα στον λογαριασμο.Πηρε τηλ. στο ΟΤΕ ο μπμπαςς μου και του ειπανε οτι κλησεις προς Ιντερνετ.6ευρω 1 κληση?Αδιανοητο και αυτες οι κλησεις δν εγιναν ποτε(δν υπαρχει ουτε ενα μοντεμ σε pci θυρα σε ολο το σπιτι).Σκεφτηκα θα ειναι τα φαχ αλλα τα φαχ μπαινουνε στις αστηκες.Τι σκατα ειναι αυτα τα 18 ευρω εδω και 2 μηνες απο 3ς κλησεις?Ο ΟΤΕ λεει κλησεις προς Ιντερνετ ειναι,μαμακιες αλλα τελοσπα. Ειναι οι κλησεις που εχεις προς πελατες των εναλλακτικων αυτες δεν ειναι στις δωρεαν κλησεις, οπως ειναι στα αλλα δικτυα που ειναι δωρεαν σε ολα τα δικτυα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 thlefwnaki ston ote re paidia...tsampa den einai? amesh apanthsh 8a pareis...
Sadman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 μορε αντε τα 6 ευρω εκεινα ητανε απο την αρχη που εβαλα το δσλ δν εχω προβλημα.Αυτα τα 18 εδω και 4ς μηνες τι στο διαλο μπορει να ειναι(λεει οτι ειναι κλησεις προς ιντερνετ ο οτε...)6ευρω η κληση?Και δν υπαρχει κατι που να μπαινει στο Ιντερνετ τηλεφωνικος(με κλησεις καρτες κλπ)
Dr.Strangelove Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Ίσως τα χρέωσαν από συνήθεια. Όταν είναι τόσο σταθερή μια σχέση, δεν είναι σωστό να τη διακόπτεις άμεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα