De@th L0rd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 έκανα κι εγώ από 1 σε 2ΜΒ .Mου μίλησε μια ευγενέστατη κοπέλα και μου είπε με εικρίνια ότι θα γίνει μετά τις "διακοπές" των χριστουγέννων γιατί τα αιτήματα είναι πάρα πολλά.Δεν με χαλάει καθόλου και 1 ευρώ γλυτώνω κι θα έχω και διπλάσια ταχύτητα.Και το κεφάλι μου ήσυχο για τον ποιον θα κυνηγήσω αν τύχει κάτι χωρις 60 λεπτά αναμονή.(Forthnet) Y.Γ. Για να σου πούν στο τέλος "Φταίει ο ΟΤΕς" ,και για τα 60 λεπτά τηλεφώνημα πάλι ο ΟΤΕς φταίει ρε ΖΩΑΔΙΑ?
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 nzeppos : Οι τιμες προσαρμωζονται αυτοματα με τα νεα δεδομενα και τιμες απλα παιρνεις στο 134 για επιβαιβεωση. Μην στεναχωριεσαι ασχετα αν εχεις συμβολαιο η υποχρεωτικη διαμονη εξαμηνου η χρονου κτλ.Εγω ειχα forthnet 2Mbit σπιτι. Την εκοψα πριν ενα μηνα και εβαλα conn-x 1Mbit. Μετα απο μερικες μερες παιρνω τηλ και το κανω conn-x talk. Μετα απο 2 μερες παιρνω τηλ και κανω δηλωση οτι επιθυμω να παω στα 2Mbit. Και μετα απο μια εβδοβαδα δηλαδη εχθες παιρνω τηλ και τους λεω να γινει 8Mbit κατευθειαν τωρα που επεσαν οι τιμες στα 26,9 με ΦΠΑ. Και ολα οκ χωρις το παραμικρο παρολου που εχω 6 μηνη δεσμευση "ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ". Μαλιστα ηταν και χαρουμενοι και μου λενε μην ανησυχειτε οι τεχνικοι παιρνουν εντολες τη μια μετα την αλλη με αυτο το ξαφνικο πεσιμο τιμων. Και 24Mbit μπορει να μην υποστηριζει ακομα το τηλεφωνο σας αλλα πολυ συντομα θα γινει. ΟΚ ολα καλα ΟΚ Thanos, ευχαριστώ για την απάντηση. Λογικό μου ακούγεται. Θα πάρω το 134 μόλις ευκαιρήσω για να το επιβεβαιώσω.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Έχουμε μια πρώτη ανβάθμιση σήμερα το πρωί στο Θησείο σε φιλαράκι. Είχε 4mbit και ζήτησε χθες την αναβάθμιση και παραδόξως σήμερα το πρωί ήταν ΟΚ! Το modem κλειδώνει στα 19 και κάτι down και 790 up. Από την πλευρά της otenet όμως δεν τον αναβάθμισαν και κατεβάζει με 4 ακόμη. Δοκιμάσαμε με τα δικά μου στοιχεία που έχω 8mbps και έπαιζε κανονικά. Τον ενημέρωσαν ότι μέχρι το απόγευμα θα είναι οκ και από την πλευρά της Otenet!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Έχουμε μια πρώτη ανβάθμιση σήμερα το πρωί στο Θησείο σε φιλαράκι. Είχε 4mbit και ζήτησε χθες την αναβάθμιση και παραδόξως σήμερα το πρωί ήταν ΟΚ! Το modem κλειδώνει στα 19 και κάτι down και 790 up. Από την πλευρά της otenet όμως δεν τον αναβάθμισαν και κατεβάζει με 4 ακόμη. Δοκιμάσαμε με τα δικά μου στοιχεία που έχω 8mbps και έπαιζε κανονικά. Τον ενημέρωσαν ότι μέχρι το απόγευμα θα είναι οκ και από την πλευρά της Otenet! Νεότερα: Αφού τηλεφώνησε στο ΟΤΕ και ενημέρωσε πως κλειδώνει από 17 μέχρι 19 σε κάθε σύνδεση και upload κάπου στα 760, τον κάλεσαν πριν λίγο και του εξήγησαν ότι στο κέντρο στο Θησείο οι ταχύτητες θα φτάνουν μέχρι τα 16 και δεν πρόκειτε να αναβαθμίσουν σύντομα τον εξοπλισμό. Του είπαν επίσης ότι αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος στο κέντρο του σε αυτή την ταχύτητα και γι'αυτό κλειδώνει που και που σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Φυσικά όταν τους ρώτησε πόσο θα τους πληρώνει για τα 16 του είπαν: μα όσο και για τα 24 αφού δεν έχουμε πακέτο για 16...
esertas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Έχω conn-x 1024 και έκανα τηλ. αίτηση εχθές και τώρα που γύρισα από δουλειά ήδη κλειδώνει στα 4096. Και έγινε και μόνο του PPPoE. Μπράβο ο ΟΤΕ!!!
pc_admin Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Ξερετε τιποτα για ΟΤΕΝΕΤ?Θα γινει τιποτα παρομοιο και ποτε? Εχω ΟΤΕΝΕΤ 4 mbps .Τωρα πληρωνω σχεδον 35 ευρω το μηνα.Τι λετε να παω ΟΤΕ για τα 24 Mbps που θα ειναι και φτηνοτερα (29ε)ή να περιμενω λιγο ακομα μηπως με παιδεψουν που θα αλλαξω παροχο?Παντως η γραμμη μου ειναι κοντα στο κεντρο
kosmasgr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Εχεις κορυφαία γραμμή :ο Μπράβο παιδιά πάντε όλοι σε 4αρες , 8αρες και 24αρες γραμμές να κατεβάζουμε εμεις με 2Μβιτ με 200+. Και τώρα με 200 κατεβάζουμε
isspro Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μπράβο παιδιά πάντε όλοι σε 4αρες , 8αρες και 24αρες γραμμές να κατεβάζουμε εμεις με 2Μβιτ με 200+. Και τώρα με 200 κατεβάζουμε κατσε ρε κοσμα, αν εγω απο 1 παω σε 8mbps δεν θα κατεβαζω περισσοτερο απο τα 200 τα δικα σου.... ? δε θα κατεβαζω περισσοτερο απο τα 4mbps? στη χειροτερη.... παλι κερδισμενος ειμαι. και στην τελικη ποσο να μπουκωσει η ριμαδα η γραμμη δε μας λετε και εμας. ακου συνεχεια πατε δω, πατε εκει, πατε παραπερα, λες και ειμαστε καποιοι κακοπροερετοι ή δεν ξερω και γω τι....
S.M.Greek Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδιά δεν έχω καταλα΄βει κάποια πράματα καλά. Λοιπον Τώρα έχω 2mbps conn-x,το οποίο δεν το έχω ουτε 2μήνες, δηλαδή έχω ακόμα 4-5 μήνες για να λήξει η δέσμευση , αν του πάρω τηλέφωνο θα μπορέσω να πάω σε άλλη ταχύτητα με τις νέες τιμές?ή αν πάω στα 8mbps θα πληρώνω 50ευρώ?? Επίσης κάτι ακόμα Εγω που έχω 50db δεν θα μπορέσω ποτέ στο σπίτι μου να έχω καλό ιντερνετ? Ps Πριν αγοράσετε ένα σπίτι να τσεκπαρετε και την απόσταση απο τα dslmas:lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 8a plhrwneis ta 8mbit me thn nea timh...alla apo ta 8mbit me ta 50db pou exeis 8a kleidwneis sta 5mbit peripou...
S.M.Greek Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 δηλαδή το συμβόλεο αφου παραμένω στον οτε δεν παίζει κανέναν ρόλο? Απλά ΄κ'ανω ενα τηλ.στο 134 και μου αλλάζουν την ταχύτητα και την πληρών στην νέα τημή? τόσο απλό δηλαδή? (ασχετα με τα db)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 otan allazeis se megalyterh taxythta nomizw pws megalwnei to symvolaio gia allous 12 mhnes (or something) nai kanei o pateras sou thlefwno ston OTE (h se opoiou to onoma vgainei o logariasmos) kai tous leei gia 4mbit...(den a3izei na plhrwneis gia 8...)
learner Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 S.M.Greek χτυπα ενα τηλ. και θα σου λυσουν οτι αποριες εχεις. Ασε τα δικα μας τα νομιζω, τα μηπως...κτλ. Παρε στα σιγουρα να μαθεις απο τους ΟΤΕτζηδες.
santinistas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπερα σε ολους,να ρωτησω ρε παιδια.... το ping πως το βλεπουμε και τι ακριβως σημαινει????Ευχαριστω Εχω οτενετ 4αρα
badou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 εχω 768kbps σύνδεση Conn-X , από χτες δεν συνδέεται, ενώ το upload και το download rate είναι μόνιμα στα 64kbps και χωρίς να συνδεθώ... Φταίει η αναβάθμιση που είπαν πως θα κάνουν στις 768 συνδέσεις (για να γίνουν 1mbps) ή τπτ άλλο? Υ.Γ. είμαι στην περιοχή της Κομοτηνής, (αν ξέρει κανείς τπτ συγκεκριμένο για την περιοχή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα