without_name Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 εγω που λετε παω στον ΟΤΕ τις προαλλες και ρωταω αν πρεπει να κανω κατι και τι για να γινει η αναβαθμιση..και με απανταει οτι δεν πρεπει να κανω τπτ και απλα να περιμενω... ποσο περιπου θα περιμενω???ρωταω εγω την κοπελα..εεεεεε δεν ξερω εχουμε πολυ δουλεια..καταλαβαινεις..ναι ναι λεω και φευγω επισης εγω ειχα{εχω} συνδεση στα 786.. και οχι 768 τις το λεγα και δεν με πιστευε γιατι συμβαινει αυτο???
jose13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Γιατι δεν την επιτηρει-αξιολογει κανεις και κανει του μου..ου της... So simple
without_name Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Γιατι δεν την επιτηρει-αξιολογει κανεις και κανει του μου..ου της... So simple καλα αυτο ειναι γνωστο...εγω εννοω γιατι δεν με πιστευει για την ταχυτητα υης συνδεσης και επισης ειναι σιγουρο οτι δεν πρεπει να κανω τπτ?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ειμαι πολλυ πισω τελικα μολις τωρα το εμαθα το καινουργιο τιμολογιο θα κανω συνδεση σε αυτους συντομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα